Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

La multi ani, Diana, sora lui Iris!!!!..16 ani.....moamaaa, ce de mult pare de atunci.....ce mare si matura ma simteam la 16 ani cu toata viata inainte..nu ca acum n-as avea-o, dar am alta perspectiva asupra ei

Tomaca, tinem pumnii!!!!

Ruxi, cica la cresa de stat nu ti-l primeste daca nu aduci adeverinta de salariat...am o prietena cu 2 baietei, unul de 3, pe care tocmai l-a inscris la gradi, si unul de 1 an jumate care in toamna face 2 ani, ar fi de cresa, dar ea efectiv nu are cu cine sa-l lase ca sa-si poata cauta un serviciu....ce aiurea....si la cresa nici nu-l poate duce brusc, trebuie cate putin, pana se obisnuieste.....ma simt prost uneori, eu am tot ajutorul posibil din partea lu soacra-mea, iar ea nu-si vede capul.....(ea, prietena mea)...ef, fine, fiecare cu viata lui...a, apropo de prietena mea, cica le-a facut la amandoi copii analize, inclusiv exudat din nas si au iesit purtatori de stafilococ sau streptococ, nu am inteles exact.....tratament nu iau inca, daca nu au nici un simptom ii lasa asa deocamdata, la spaful medicului, dar la gradinita cica ni-l primeste pe ala mare in situatia asta...de fapt eu vreau sa stiu daca ma pot intalni cu ea cu tot cu asta mic....nu ar putea sa ia si stefan?..chiar daca sunt doar purtatori, pot sa dea mai departe prin stranut................si mi-ar fi aiurea sa-i zic ca nu ma vad cu ea din cauza ca.....sta la mare, ne vedem doar cand mai ajungem noi pe acolo....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ana, Ruxita... saru-mana de urari!
Mire...
Nyny... ...ma bucur ca esti mai bine cu pielea. Sorry de maseleala nr.4...Poate scapa Dav repede, nu ca iris, care sta cu maseaua nr.4 jumatate afara-jumatate inauntru de 2 saptamani!
Livia...nasol cu problema cu apa! Canini si masele deodata, si Alexandru e baiat cuminte! Super-bebe ai tu acolo! Sistem de supraveghere video exista deja in toata casa...nu ma riscam, asta e clar, sa las copila cu altcineva, nesupravegheata video.....macar pt. inceput.
Ana......ma bagi la idei cu caninii...nici nu am vrut sa ma uit la iris in gura, in directia canini, dar o s-o fac....ca si asa de ieri baga numai lapte...macar sa stiu de unde mi se trage.
Ruxita...oooo, ajutor de nadejde, Ela!. Cu bona...chiar nu stiu ce o sa fac...treaba clara este ca nici nu puteam sa las treaba asta pentru luna august, adica pt. ultimul moment...ma gandesc ca daca iris nu se adapteaza, sau se duce bona in toata lumea.....macar sa am timp de reactie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca Suntem alaturi de tine

Citesc o carte despre activitatile care pot fi facute cu copiii nostri, inca nu am terminat, dar scriu cateva dintre ele:
Activitati copii *12 luni + *
• Pe o tava punem cereale(nu praf), mai avem la indemana un pahar . Lasam copilul sa vada cum punem de pe tava cereale in pahar, ca apoi el sa le puna din nou pe tava.
• “Track the train” – “the little train goes up the track”( walk your fingers up one of your chid’s arms from hand to shoulder), “ It says- Choo choo!” (touch gently your child’s earlobe) ,”And then goes back” (make sure the train takes a trip up the other arm,too)
• “Sharing a kiss” – facem barcutza (Row row your boat), iar la final venim in aceeasi directive si ne dam un pupic pe obrajor
• “Do a tickly fingerplay”
• Faceti marsul…
• Lasati copilul sa deseneze pe biscuit cu budinca sau iaurt, iar apoi poate sa ii manance
• Puneti pe o patura multe jucarii si apoi lasati copilul sa le imprastie prin camera; plimbati-l cu patura prin camera
• Puneti o afina/zmeura pe burtica lui si lasati sa cada in directia buricutului, copiilor le place senzatia
• Lasati-l sa se joace cu rufele(ii place sa umble in cosul cu rufe-curate- si sa “sorteze”)
• Faceti exercitii impreuna(scoateti paturi separate si fiecare pe paturica lui incearca sa faca exercitii, sa imite un animal- de ex cum sta cainel? In 4 labe)
• Invatati-l sa spuna multumesc/cu placere prin exersari de genul: poftim ursuletul e al tau, si tot tu spui < acum se spune multumesc>
• Lasati-i sa se joace cu clemele de rufe(sa le puna intr-un cosulet)
• Aratati-I diferitele forme pe care frunzele le au
• Umpleti un castron cu apa si aratatile ce se intampla daca pui un cartof inauntru, hartie,diferite obiecte care se scufunda sau nu
• Jucati-va “oglinda oglinjoara”

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

wow...ce liniste e pe aici...

simpli f inte ce ai postat

am citit tot azi...si am uitat 100%

insfarsit a adormit jiji...

ma duc si io la 2 taclale k barbatul

sa aveti o seara linistita

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cu intarzieri

La multi ani Diana! sa fi fericita si desteapta si sa nu te lasi usor

mi-e liber barbatul 2 nopti....asa ca spun ma duc si eu la o poveste de proiecte...inca tot negociem ...

am vrut sa va zic...ca v-ati bucurat ca am avut o zi plina de odihna duminica...cu un somn la amiaz....dar cine se uita la 2 noaptea la ceas , cand la 5 jumate suna ca sa ma duc la lucru?deci...ieri am fost varza

plecam la baita si apoi

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tomaca ne rugam pt tine. O sa fie bine, sunt sigura.

Livia foarte nasoala treaba asta cu apa oprita... eu ma enervez si daca n-am o zi, 3 sapt cred ca as turba. Ce bine ca ies caninii si maselele usor. Am mai auzit de copii care n-au avut nici o durere dar parca nu-mi venea sa cred. Uite ca se poate. Bravo Alexandru...
Ruxita imi place ca o responsabilizezi pe Ela. O sa-i prinda bine pe viitor toate lectiile astea.
Ana eu i-as cere mai multe detalii prietenei despre stafilococ/streptococ, chiar daca nu te vezi foarte des cu ea. Te dai cu altele, uiti si cand o sa va intalniti n-ai cum sa o mai intrebi. N-are de ce sa se supere... pe bune. E normal sa vrei sa-ti protejezi copilul, nu?... decat sa stai pe urma sa-l indopi cu medicamente, ca banuiesc ca nu trece de la sine
Simply
Alicredo baga un vin rosu la inaintare, jos textila... si sigur iesi in avantaj la negocieri

Uofff... tocmai s-a trezit intr-un tipat ascutit...nu stiu daca l-am auzit vreodata facand asa, nu-mi aduc aminte. Acum s-a linistit dar mi-am pregatit deja seringa cu nurofen...sper sa nu fie nevoie sa i-o dau.

Ma duc si eu la culcare...

Sa avem o noapte linistita

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!!!!ajungi aburii si la voi????eu am facut si va servesc si pe voi.......is nerecuperata si ma duc cat beau cafeaua sa citesc din urma!!!

la multi ani puiilor!!!!!!!!!!o zi frumoasa sa fie pentru mamici si pentru pici!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor....e cafelutza fierbnte...

mi-a placut despre nyny cu....jos textila :)))....

je o noapte obisnuita...cu 1 trezire de lapte ( la un moment dat dormea toata noaptea...nu stiu ce are acu) s-a mai trez la 7 pt o altatura de lapte si acu ma lasa nitzelush sa-mi beau cafeaua...ink mai doarme...

azi sunt nevoita sa-l iau cu mine la munca...nu mai vine..bona..2 zile si e musai sa ajung...asa ca pana la amiaza...sper sa fiu eu fresh sa rez galopant treburile..iar el...ingaduitor cu nervii...

ink suntem k muci...etc...

aoleu...uitam

LA MULTI ANI PUFULETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....SA NE CREASCA SANATOSI

sa aveti o zi superba....se mai aude ceva de intalneala de azi? o citirica ceva..o grisina...un pufulete? daca ne lasa vremea...poate ceva spontan?

pupam pufuletii si maicile siecsoase

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna
sar'na de cafea bubu si dece

simply

dece iti tin pumnii sa fie jiji ingaduitor azi

danasor printesa mica sa treaca repede julitura

ana g ...daca sunt purtatori,inseamna ca ei au si dau mai departe...nu sunt acceptati in colectivitate...prietena ta ar trebui sa stie

livia ce pui cuminte e alexandru

alicredocum a mers negocierea?

la multi ani tuturor copiilor!

si mici si mari,

baietei si fetite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

LA MULTI ANI PUFULETILOR!!!
SA FITI IUBITI, FERICITI, SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE O VIATA FRUMOASA, SA AVETI NOROC IN TOT CEEA CE O SA FACETI SI SA VA BUCURATI MEREU DE SUPORTUL CELOR DRAGI!
VA TRIMIT LA TOTI UN NORISOR ROZ CARE SA VA INVALUIE, SA VA OCROTEASCA SI SA VA POARTE CU DRAG IN VIATA NUMAI PRIN TOT CE E MAI BUN!
VA IUBIM DIN TOT SUFLETUL!

de Yannis

Mergi la inceput