Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Mara care o sa stea cu mami a ei, cea grijulie si rabdatoare (Miri).

MP multumim de urari . Aproape vindecati.

Simply ce dulce e Ariana cu "draga draga"

Alexutzzza succes cu gasirea bonei. La noi, Kiti sta acasa pana in septembrie si cand va merge la cresa, va avea 1 an si 9 luni si in prima luna va fi la program mediu, de dimineata pana la somn. Dupa aceea incercam un program lung. Ideea e sa inceapa sa aiba contact cu cresa, dar intr-un ritm mai indulcit. Si apoi el imi pune ghetutele in mana, cum venim de afara si il schimb. Vrea mereu afara.

Din gama "cra, cra": se trezeste la 7 sau chiar mai devreme, ia bieronul gol, imi desface degetele de la mana si mi-l pune in mana: "Cucoana, mai dormi mult? Baga un lapte aici, la sefu!"
Ne iubim seara la culcare si am vazut ca vine sa imi faca si mie, cum ii fac si eu lui, ca il pap.

Trimit si mai pe incolo termin

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">Promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI PUFULETI IUBITI,
FRATIORI SI SURIOARE,
VERISORI SI VERISOARE !!!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Abia acum m-am linistit ... ia sa-mi beau si eu cafelutza ca s-a si racit Bubu,Dece sarumana

Sorina deci tu i-ai facut cadou lui Iris o... bona tare. Ati inceput de azi cu ea, nu? Asteptam sa ne povestesti cum a fost: pana la ce ora a rezistat (bona), cati km la ora avea cand a plecat de la voi...
Haircut
Loredana sa va fereasca Dumnezeu de tot ce e rau. Ce aiurea trebuie sa fie...imi pare rau ca trebuie sa treceti prin stresul asta
Micki dulce mai e Kiti... si stie ce vrea domne'

La noi se organizeaza cu ocazia zilei copilului spectacole, concursuri s.a... Am fost si eu cu Mara si cu colegii de la gradi de dimineatza, am participat la primul nostru concurs ( desene pe asfalt), am primit si prima diploma... am plans ca proasta de emotie... si acum plang cand ma gandesc... o sa vedeti si voi cum o sa fie. Mara a dat si primul interviu la postul local Antena_1. Nici nu ma asteptam sa fie atat de cooperanta. A luat-o prin surprindere, i-a pus cateva intrebari la care a raspuns cuminte... sunt tare mandra de ea. E asa emotionant sa vezi atatia copii mici dansand, catand, imbracati cu fel de fel de costume... tare dragalasi toti, veseli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Loredana vai! trebuie sa fie cumplita teroarea bacteriei. Dar nu puteti folosi legume congelate? La temperaturile alea se distruge orice...oricum eu am inteles ca numai consumate crude sunt nocive, sau s-a infirmat si ipoteza asta? si cu bebe mic si fara fructe legume offf Doamne unde aungem oare?

haircut merci de urari cu tanti...din pacate de o sapt tot da telefoane, ca nu se simte bine, ca nu ar vrea sa stea si cu copilu...i-am zis ca am nevoie de cineva macar 1 data pe sapt la curatenie care sa si calce si daca imi poate recomanda pe cineva...pai ca vine ea...vorbim ptr maine...azi imi da tel ca maine e sarbatoare mare, vineri se duce altundeva si eu am musafiri peste weekend, treb sa fac luna in bai si in toata casa plus ca sunt bombardata cu telefoane non stop si am o groaza de treaba pentru fostul job ca nu au bani si nu pot angaja pe cineva si nu au la cine apela sa ii ajute decat la mine . Si in vederea noului job (may be) caut gradinite, dau telefoane, fac vizite la gradinite....Am gsija si de Yannis, du-l afara, ha la joaca, fa cumparaturi pentru casa, spala, gateste....si ziua asta afurisita are numai 24 de ore!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Alexutza,da,congelate folosesc,ce sa fac...Bacteria nu se distruge prin congelare,dar legumele congelate sunt si oparite inainte si mai mizez si pe faptul ca sunt sigur de mai de mult congelate...Se distruge prin coacere,dar imi e frica sa le manevrez,sa le aduc in casa,stau tot cu stres ca nu am dezinfectat bine in urma lor
Larei ii dau borcanase in perioada asta,si celelalte mancaruri,lactate,cereale,etc....Mai am in casa si am sa continui sa cumpar banane si mere,pe care le spal cu apa calda si sapun si apoi le decojesc...Asta e,de-abia terminasem cu ouale...Si eu nu sunt genul prea panicoasa,dar de data asta chiar mi-e frica...Tocmai pentru nu se stie nimic!
Ia uite ce m-am lungit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

La noi se organizeaza cu ocazia zilei copilului spectacole, concursuri s.a... Am fost si eu cu Mara si cu colegii de la gradi de dimineatza, am participat la primul nostru concurs ( desene pe asfalt), am primit si prima diploma... am plans ca proasta de emotie... si acum plang cand ma gandesc... o sa vedeti si voi cum o sa fie. Mara a dat si primul interviu la postul local Antena_1. Nici nu ma asteptam sa fie atat de cooperanta. A luat-o prin surprindere, i-a pus cateva intrebari la care a raspuns cuminte... sunt tare mandra de ea. E asa emotionant sa vezi atatia copii mici dansand, catand, imbracati cu fel de fel de costume... tare dragalasi toti, veseli...

Ce frumossss! Felicitari! Tare bine crescuta trebuie sa fie Mara !

Cred ca sunt niste emotii

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

nynyfelicitari pt diploma si interviu!

alexutzzzaspor la curatenie pt week-end!si bafta sa gasesti tanti ca lumea

loredanadoamne-ajuta sa fie bine!

sorina,nu ne zici nik????????????cum fu prima intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna ziua si de la noi!

LMA, dragi copilasi!

Bubu, Dece... de cafea.......eu acum o beau.

Dece...sper sa fi avut o zi usoara azi, ...cu asa ajutor sigur ai terminat repede si bine treaba!
Simply......tare interesante si ingenioase ideile de jocuri!
Alicredo......cum au decurs negocierile?
Nyny...sorry de durerea de maselutze a lui Dav! Sa treaca repede! Felicitari Marei pentru concurs si interviu, fetita frumoasa si desteapta! Ce haioasa ai fost, cu bona!
Haircut.. de urarile adresate Dianei.
Alexutzzza...tare frumos ai urat pufuletii! Offff, o gramada de treaba....tre' sa fii tare eficienta...Poate totusi gasesti pe cineva sa te ajute, macar pe ultima suta de metri.
Loredana... horror ce povestesti de bacteria ucigasa...

Azi a fost tare bine, iris a fost cumintica, a papat, s-a jucat cu bona, am fost la plimbare, a dormit...per total o zi tare linistita. Nu s-a intamplat deloc macelul la care ma asteptam, ba chiar...dimpotriva.
...mai vedem, in zilele ce vor urma, dar semnele sunt bune tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

MP...
Zic si eu ca in bancul ala..."fu...tare bine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

MP...
Zic si eu ca in bancul ala..."fu...tare bine"

Sorina, mami de Diana si Iris
ma bucur!

Mergi la inceput