Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, daaaa, ne place leaganul, e super, Catalina se hlizeste in el toata ziua. E muuult mai bine decat in bouncer! Varianta scaun nu am incercat-o inca. Multumim pt recomandare!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la fara 20 i am bagat in casa
am iesit pe la 8 fara 20 ca nu mai er ade trai cu ei
plus ca imi era cald si mie
am frecat pietrele in piata alba iulia

de intors nu stiu ce sa zic
n am stat sa vad care pe ce parte prefera mai mult
pot scpune in schimb ca lui robi ii place sa adoarma pe o parte cu ceva pe ochi, de regula pe dreapta si apoi se intoarce pe spate cu mainile stilul " nu trage ca ma predau"
lui razvi ii place sa doarma pe o parte, isi trage o mana peste ochi, baga nasul la ursulica si gata nani

cu scaunele am rezolvat o, mi le aduce o prietena din state, am gasit la 20 $ bucata www.walmart.com/ip/Safety-1st-Deluxe-Care-Fold-Up-Booster/5192166" target="_blank">modelul asta
asa mi place ca se strag si nu ocupa loc mult

premergator nu mai iau, una ca ocupa loc si 2 mi e ca nu vor sta in ele si ce fac cu 2 bucati??
plus ca daca face rau la outze....
pe Vlad l am tinut in premergator, a stat in el pana s a intors cu tot cu premergator cu fundu n sus, ca apoi n a mai vrut si pace
de a buselea nu a mers ca avea curul mare, dar de la 10 luni s a ridicat in picioare si atat i a fost, dai si tine te dupa el

ai mei motani nu stau in fund, ii pun si pica ca bobocii cu capul inainte, ai vostri stau????
am vazut pe Edi si pe Rebeca.....foarte frumos
vreau sa stea si ai mei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna si de la noi!
Am terminat repede de citit, am culcat baiat acum ma prega sa fac bagaj ca la noapte plecam la Breaza. De obicei ne hotaram de pe-o ora pe alta, acum de cand cu P de pe-o zi pe alta.

Ce m-am bucurat ieri pentru iepurasii nostri Ana si Kristian! Abia astept si eu. Azi chiar a fost tare marait, nimic nu-i convenea, asa ca i-am dat si eu pentru dintisori (am tot de la Boiron ceva bilute - in 3 tubulete - mi le-a trimis din Franta). Chiar vreau sa zic ca mi s-a calmat copilul. Vedem daca si cum se repeta.

Doloress - confirm cereale bio de la Topfer. Al meu pui nu vrea sa pape deloc... am incercat si varianta mai tare si una subtiata si stil bilute si neah... aia e - mama nu se supara!

Darrr trebuie sa vedeti www.dropshots.com/patrickcristian#date/2011-05-30/15:33:35" target="_blank">ASTA! TA-NA-NA... asa arata puiutul meu ieri dupa o masa buna cu avocado si banana! Si pe deasupra a facut si kk tot in timpul mesei!
Pe mine ma distreaza si mor de dragul lui ca vad progrese zilnice - cum apuca el mancarea - cum a inceput sa si-o ia singur dupa masa (pana acum intindea mana cand ma vedea cu ea in mana), cum nu se prea mai ineaca!

Vad ca nu s-a mai vorbit nimic - stiu ca zicea Ralu' - sa va vedeti la intalneala de maine de la Cocor. Mi-ar fi placut sa vina cat mai multa lume - chiar as veni si eu pentru asta!
Daca totusi se vorbese si va hotarati, imi dati si mie un sms ceva?!?

Acum... va doresc sa aveti bb cuminti, fara dureri, si fara evenimente! Revin luni!
Pup fete scumpe...

P.S. Sunt prin zona ca pana termin eu de impachetat toata casa,,,

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

RaluKara;si Eu merg zilnic la bancomat..ma masi de fraieri!!!!!!...cam cu ce te descurci in primele luni dupa nastere?????/te tin vecinii cu bani?la inceput sunt cheltuielile cele mai mari...ce ma pot enerva

Simo;23 martie a fost ultima zi de concediu..nici nu stiu unde trebuie sa sun...

pupici si noapte noapte!

Foxy;daaaaaaaa!am sa sugerez un alt tabel..cel pt ingrasare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela..lasa ca au timp sa stea.
si edu cadea in nas la inceput,apoi a inceput sa isi sustina cat mai mult spatele..acum sta fara probleme si singur.

Premergator..am avut la Cami.
inca nu mi-am scos ideea din cap ca ''datorita'' lui a mers tarziu,la un an si o luna.
la 8 luni statea perfect in picioare,ma si gandeam ca in doua luni incepe sa mearga la cat era de fashneata si stabila.
tot la 8 am pus-o in mergator..era foarte fericita ca venea dupa mine prin casa..se misca libera,explora.
dupa ce o dadeam jos din el..nu se mai sustinea in picioare, o lua de-a busilea..se legana pe picioare.
mai tarziu am aflat si de niste studii care aratau ca premergatoarele intarzie mersul.
coloana nu i-a afectat,picioarele nu..nimic.
doar a mers mult mai tarziu.

La Edi imi e frica..nu vreau sa ii iau.
am ales calea de mijloc,ceva asemanator,dar fix,care nu are roti. doar sa se balangane acolo si sa se distreze.
ceva gen bouncer-ul pe care l-a primit Lori..dar alt model. pentru ala venea intr-o luna.
maine vine..am emotii daca o sa-i placa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka!bravo tie mami!esti de nota 11!Patricutz ce scump e ..purcelusul lu mamiAsi vrea si Eu sa AM ASA SUCCES !Aveti grija de voi..puuuuup..drumuri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde mami..aci trebe sa suni.
la prestatii sociale Tg.Mures
suna maine si intreaba

Tel : 0265-265600; 0265-265601; 0265-261008
ajps.mures@prestatiisociale.ro

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Irinuka!bravo tie mami!esti de nota 11!Patricutz ce scump e ..purcelusul lu mamiAsi vrea si Eu sa AM ASA SUCCES !Aveti grija de voi..puuuuup..drumuri bune

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Saru'manuta scumpo! Hai ca acum incepeti si voi... imediat!

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

TUNDE nu mi-ai zis - ii place Soniei caruselul? Prezinta interes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Irinuka, e tare rau Patrickul tau!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput