INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lauricea poate ca iti trebuie o doza mai mare de Pregnyl. Poate iti trebuie 10.000 si nu doar 5000. Zic si eu....
Acum 2 ani si ceva, Cezara lucra altfel. Imi facea eco si daca vede foliculul/foliculii de 18-19, pac Pregnyl, pac inseminare in aceeasi zi. Asa, am facut fetita. De data asta, mi-a facut eco luni, cand folicul era de 16 mm si m-a chemat joi la inseminare. Mi-a zis ca miercuri seara pe la 8 sa fac Pregnylul si a doau zi la 12 inseminarea. Cand m-am urcat pe masa, i-am cerut lui Bechir sa masoare foliclul. Avea 19,5cm si endo 11mm. Dar n-a iesit....
Nu stiu ce sa zic despre chisturi.
Eu nu mai fac nici un test de sarcina, fac direct BHCG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

lauricea2002 - daca foliculii respectvi au ajuns chisturi, nu inseamna neaaparat ca nu s-au spart.
La ultima IAD facuta d emine, prin care am ramas insarcinata, am avut 1 singur folicul, din care a iesit fetita mea si care apoi s-a transformat in chist si ajunsese destul de mare, cam pe la valorile de care vb tu.
Tot cu ovamit am facut si eu stimuare
S-a resorbit singur in timpul sarcinii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu poti fi graviduta.
Am vrut doar sa precizez, ca faptul ca au ajuns chisturi, nu exclude o eventuala sarcina,

Multumesc tare, tare mult pentru raspuns!
Incep sa sper din nou, mai ales ca aceasta eventuala sarcina ar fi cel mai frumos cadou pe care as putea sa i-l fac sotului meu(24 iun ziua lui de nastere, a 18 zi de la inseminare). Din cate-mi amintesc, mami de Gia si-a facut testul de sarcina in a 15 zi.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Lauricea poate ca iti trebuie o doza mai mare de Pregnyl. Poate iti trebuie 10.000 si nu doar 5000. Zic si eu....
Acum 2 ani si ceva, Cezara lucra altfel. Imi facea eco si daca vede foliculul/foliculii de 18-19, pac Pregnyl, pac inseminare in aceeasi zi. Asa, am facut fetita. De data asta, mi-a facut eco luni, cand folicul era de 16 mm si m-a chemat joi la inseminare. Mi-a zis ca miercuri seara pe la 8 sa fac Pregnylul si a doau zi la 12 inseminarea. Cand m-am urcat pe masa, i-am cerut lui Bechir sa masoare foliclul. Avea 19,5cm si endo 11mm. Dar n-a iesit....
Nu stiu ce sa zic despre chisturi.
Eu nu mai fac nici un test de sarcina, fac direct BHCG.

Inca nu ma descurc cu mesajele, noroc cu moderatorul.
Multumesc pentru raspuns, e important sa pot vorbi cu cineva ce are acelasi medic ca si mine.
Am fost surprinsa ca nu mi-a facut eco inainte de IA, asa mi se parea logic. De aceea te-am si intrebat pe tine cum procedeaza Cezara.
Oricum, nu renunt daca nu va fi sa fie de data aceasta.
M-a incurajat si Sensibila, cu foliculul ei transformat in chist, si totusi prezenta sarcinii.
Poate, poate vrea Doamne Doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

lauricea2002 - da, asa e, am facut test in z15 dupa IA

Si sincer sunt tare nostalgica pt ca maine se fac 2 ani de la conceperea Giei.

Insa maine o sa fim in Bucovina, la aer curat si in pregatiri pt botezarea unui baietel de 3 saptamani, care poarta numele David

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna, fetelor !
Am fost azi dimineata la Giulesti, la a doua monitorizare, la dr. Ion Ionut. Am un E= 8.5 mm si pe OD un folicul de 20mm. Mi-a dat Pregnyl 5000 UI sa-l fac astazi.
Fetelor, am o problema destul de serioasa si as vrea sa va cer sfatul, pentru ca aveti experienta ( la mine ar fii prima inseminare).
Doc. m-a chemat maine la inseminare, insa sotul meu un poate pleca de la serviciu sub nici o forma,lucreaza de la 7.00 la 19.00 seara, face naveta Ploiesti-Urziceni, asa ca dr. mi-a spus sa facem in mod natural, maine seara dupa ora 20.00, cand vine sotul de la serviciu. Sunt tare necajita ca pierd inseminarea luna asta, poate se prinde natural, dar....Putem numai duminica, si atunci nu este dr. Moisa si Dr. Ion.
Dragelor, la ce ora sa fac azi Pregnylul? Si cand trebuie sa am contact dirijat? Trebuie sa am si maine si sambata contact?
Tare mult as vrea ca sa-mi raspundeti, sa nu pierd momentul, caci ar insemna sa fii facut degeaba tratamentul de stimulare ovariana si dupa cum de vede ar fii ceva activitate pe acolo...
Tare prost a picat: eu sunt apta, dar n-am materia prima ( spermograma buna la sot)...
Dragelor, va pup si astept cu nerabdare un raspuns de la voi.
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Missy, sotul tau nu poate pleca de la serv doar luna asta, sau va avea aceste prolbleme si in lunile urmatoare? Te intreb pt ca este f. important ca inseminarea sa fie facuta in ziua si la ora stabilita de dr., nu trebuie amanata sub nici o forma. Amanarea IA sau realizarea ei mai devreme inseamna reducerea sanselor de reusita, care oricum sunt mici.
Si noi am intampinat probleme la serv la inceput, dar am reusit sa gasim intelegere din partea sefilor in momentul in care le-am spus ce probleme avem. S-au mai schimbat sefii, le-am spus si celor noi si n-am mai avut probleme.

Referitor la pregnyl, acesta trebuie facut cu 24-48 h inainte de inseminare, cel mai frecvent inainte cu 36 ore. Ar trebui sa-l faci cat mai repede.
Referitor la contact, neaparat in seara asta #351;i cred ca se poate si maine. Poate iti raspund si alte fete care stiu mai bine. Noi nu avem nici o sansa sa reusim fara IA asa ca nu ma stresez sa mai prestez dupa IA.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui missy40

Buna, fetelor !
Am fost azi dimineata la Giulesti, la a doua monitorizare, la dr. Ion Ionut. Am un E= 8.5 mm si pe OD un folicul de 20mm. Mi-a dat Pregnyl 5000 UI sa-l fac astazi.
Fetelor, am o problema destul de serioasa si as vrea sa va cer sfatul, pentru ca aveti experienta ( la mine ar fii prima inseminare).
Doc. m-a chemat maine la inseminare, insa sotul meu un poate pleca de la serviciu sub nici o forma,lucreaza de la 7.00 la 19.00 seara, face naveta Ploiesti-Urziceni, asa ca dr. mi-a spus sa facem in mod natural, maine seara dupa ora 20.00, cand vine sotul de la serviciu. Sunt tare necajita ca pierd inseminarea luna asta, poate se prinde natural, dar....Putem numai duminica, si atunci nu este dr. Moisa si Dr. Ion.
Dragelor, la ce ora sa fac azi Pregnylul? Si cand trebuie sa am contact dirijat? Trebuie sa am si maine si sambata contact?
Tare mult as vrea ca sa-mi raspundeti, sa nu pierd momentul, caci ar insemna sa fii facut degeaba tratamentul de stimulare ovariana si dupa cum de vede ar fii ceva activitate pe acolo...
Tare prost a picat: eu sunt apta, dar n-am materia prima ( spermograma buna la sot)...
Va multumesc mult!

Missy40 Nu pot sa-ti spun ca am experienta, fiind si eu la prima inseminare, insa cu Dr Cezara Bucur. Mie mi-a facut Pregnylul pe 6 iunie, orele 16, iar a doua zi (aproximativ aceeasi ora) inseminarea. Sfatul a fost acela de a mai presta si in urmatoarele 3 zile, fara a ma ridica din pat si a face dus 2 ore dupa contact.
Pana primesti un raspuns avizat, poate te folosesti de exemplul meu.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Missy, sotul tau nu poate pleca de la serv doar luna asta, sau va avea aceste prolbleme si in lunile urmatoare? Te intreb pt ca este f. important ca inseminarea sa fie facuta in ziua si la ora stabilita de dr., nu trebuie amanata sub nici o forma. Amanarea IA sau realizarea ei mai devreme inseamna reducerea sanselor de reusita, care oricum sunt mici.
Si noi am intampinat probleme la serv la inceput, dar am reusit sa gasim intelegere din partea sefilor in momentul in care le-am spus ce probleme avem. S-au mai schimbat sefii, le-am spus si celor noi si n-am mai avut probleme.

Referitor la pregnyl, acesta trebuie facut cu 24-48 h inainte de inseminare, cel mai frecvent inainte cu 36 ore. Ar trebui sa-l faci cat mai repede.
Referitor la contact, neaparat in seara asta #351;i cred ca se poate si maine. Poate iti raspund si alte fete care stiu mai bine. Noi nu avem nici o sansa sa reusim fara IA asa ca nu ma stresez sa mai prestez dupa IA.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Multumesc foarte mult Alexa !
Lamureste-ma, te rog, : O sa am contact maine seara dupa ora 21.00, cam asa. Deci, la ce ora sa fac Pregnylul ? Acum sau deseara la 20.00 ? La 24 de ore sau la 36 ?
Referitor la sot: este nou angajat, lucreaza pe un santier ca inginer petrolist, a avut un conflict cu sefii luna trecuta si i s-a spus clar ca nu poate pleca sub nici o forma. Nici nu are curaj sa-i spuna sefului mare de ce ar pleca. Este un serviciu pretios, a stat 1 an acasa inainte de a gasi acest serviciu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

[quote]citat din mesajul lui missy40

Buna, fetelor !
Va multumesc mult!

Missy40 Nu pot sa-ti spun ca am experienta, fiind si eu la prima inseminare, insa cu Dr Cezara Bucur. Mie mi-a facut Pregnylul pe 6 iunie, orele 16, iar a doua zi (aproximativ aceeasi ora) inseminarea. Sfatul a fost acela de a mai presta si in urmatoarele 3 zile, fara a ma ridica din pat si a face dus 2 ore dupa contact.
Pana primesti un raspuns avizat, poate te folosesti de exemplul meu.
Bafta multa!

Laurici , multumesc !
Acum stau si ma gandesc daca sa ma duc sa fac Pregnylul. Dupa cum am inteles de la tine, contactul sau inseminarea se face la 24 ore dupa Pregnyl. Trebuie sa am contact si in seara asta ? Nu este cam devreme, daca fac Pregnylul in dupa-amiaza asta?
CHIAr nu stiu cand cand sa-l fac si cum sa prodecez....
Sunt asa ingrijorata, ca nu fac inseminare, am scris de ce, ci am contact sexual dirijat...N-as vrea sa pierd luna asta, totusi...
Draga mea, Dr. Bucur face inseminari si sambata si duminica la cabinetul dumneaei? Eu numai asa pot, din pacate ...
Este o fata extraordinara pe aici, Dankutza ( pe care o salut), care are o parere foarte buna despre dr. Cezara Bucur.
Dati-mi si mie fetelor, cateva relatii despre dr. Bucur, poate merg la dansa luna viitoare.

Mergi la inceput

Fetelor,mi-am facut singura Pregnylul la ora 14.00. O sa am contact azi, maine si poimaine. Tinand cont ca nu am cum sa fac inseminarea, sper ca am ceva noroc asa...Poate, poate...

Mergi la inceput