dr Catalin Haiduc ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

danaradu - utrogestanul e toxic pt ficat, mai bine il pui vaginal, mai curge in afar dar e mai bine asa decat sa il inghiti
Plus ca daca se ia oral ajunge in lapte la cele care alapteaza, vaginal nu are nici o contraindicatie

Legat de bani, eu la cezariana , am dat la anestezist inainte, dr Haiduc a doua zi cand a venit sa ma vada (am vrut sa ii dau banii ianinte si nu a vrut sa ii ia ), la neonatoloaga i-am pus banii pe masa a doua zi cand am vb cu ea.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaemma spune:

Buna Danaradu,

legat de intrebarea ta despre utrogestan si nos-pa, si mie mi-au fost recomandate si nos-pa am luat cand sinteam ca am ceva contractii sau mici dureri.
legat de ovule le-am luat primele luni de sarcina cam 2 pe zi si eu am intrerupt. NU le-am luat pe cale orala ci vaginala. acestea sunt pt pastrarea sarcinii si unele mamici iau toata sarcina dar la mine nu a fost cazul, sunt practic niste hormoni. sa nu te sperii ca sunt recomandate tuturor gravidutelor.

sanatate si aveti grtija de voi!

Mergi la inceput

Buna roxana,

multumesc pt incurajari.
sper sa il prind pe dr. haiduc si sa nasc in regula cu dansul.
ma surprinde ca luni la ultimul control mi-a zis ca vinepe 15 si daca colul este pregatit vom vedea ce masuri putem lua, sa imi iau si bagajelul cu mine. oare ce poate face?
eu l-am intrebat si sincer a zis ca vom vedea atunic. stiu ca pt contractii exista niste injectii dar pt dilatare nimic, deci??? :(
sunt confuza!
poate cunoasteti voi ceva despre posibile metode.

Iana si eu imi faceam aceleasi griji ca si tine, ce cum si cine da banii la spital.
eu m-am gandit asa, la moase dau eu si la medic dupa nastere tatal.
o sa imi iau cu mine halatul si in buzunarelul halatului un mic portofel cu bani doar pt moase si poate asistente. nu vreau sa raman si fara acei banuti ca din pacate am auzit ca se poate intampla. :(
sanatate si grija de voi!

Mergi la inceput

Buna anna a,

pe dl haiduc il gasesti si la medical city sau bineinteles in fiecare dimineata la camera de garda.
de garda eu stiu ca este miercuri pe 15, dar sigur poti suna la spital si poti intreba cand este de garda.

este un medic f bun.

sanatate multa tie si gemenilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ro_x_ana spune:

Danaradu, eu iau in prezent utrogestan, nospa si gynipral, la recomandarea dr Haiduc. In ultima parte a sarcinii utrogestanul se ia oral, dar ca sa fii sigura intreaba doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ro_x_ana spune:

Dianaemma, nu iti face griji pentru cum va decurge nasterea. Haiduc nu te lasa sa te chinui inutil. Doar sa ai grija sa comnici cu el, sa ii spui tot ce simti, sa nu iti fie rusine sau frica. Pentru dilatatie te pot ajuta moasele. Au mana usoara, o sa vezi, dar sper sa nu ai nevoie. Nu pleca intimidata de termenul de pe hartie care inca n-a sosit. Daca dr. te-a chemat cu bagajul inseamna ca are motive intemeiate. Iti doresc succes. Si mai e ceva... osa razi... Se spune in folclor ca relatiile sexuale pot declansa nasterea. Doctorul a ras cand l-am intrebat daca e adevarat, dar in cazul meu s-a intamplat asa (atunci nu stiam). Am aflat mai tarziu si despre alte fete ca au patit la fel. Dar asta doar in cazul in care medicul nu ti-a recomandat abstinenta din motive medicale. Oricum nu exista garantii ca e adevarat, dar fiind un moment placut, petrecut cu omul pe care il iubesti, in mod sigur nu iti dauneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

Va multumesc Dianaemma si sensibila.Sanatate Anna_a si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Felicitari tuturor fetelor care au nascut si sarcina usoara celorlalte.
Si eu merg la dr haiduc,am 36 sapt si 2 zile si am f mari emotii,inca nu l-am intrebat pe dl dc de epidulara si imi e f frica de nascut normal. Marti merg la control la dl dc ,pana at sper sa fie totul bine.
Ma bucur ca voi sunteti curajoase si ne mai incurajati si pe cele k mine care tremura deja de emotii.

Va pe toate!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna danaradu, eu am luat utrogestan pe cale orala 2 pe zi una dimineata una seara. No-spa am luat numai in caz de dureri. Eu nu prea am avut dureri asa ca am evitat sa iau. Nu am apucat sa iau nici o pastila de no-spa.

Va doresc tuturor nasteri usoare si tot ce e mai bun!

Va multumesc mult pentru raspunsuri, abia astept sa ajung la mese regulate pentru bebelina mea... pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna, dianaemma!!!

Voi-am sa te intreb la ce ora miercuri ai intalnirea cu d-ul dr. Haiduc? Mie mi-a zis sa vin la 8:30 dimineata! Poate reusim sa ne cunoatem si sa nastem usor si rapid cu d-ul dr. Haiduc!!!

numai bine pana atunci!!!

38+6

Mergi la inceput