dr Catalin Haiduc ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 8
danaradu spune:
Buna fetelor!
Camica si Roxana,MULTUMESC,intre timp m-am lamurit.Am stat vreo 2 zile pe la Filantropia,iau si eu gynipral,utrogestan pe cale orala si o sa-l intreb pe dr.Haiduc dc mai trebuie sa iau si nos pa.
30
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
eu trec printr-o perioada f obositoare, sper sa mai pot intra pe forum din cand in cand... Suntem bine doar ca eu cred ca fetita mea nu prea se satura de la sanul meu... mancam foarte neregulat... Sper sa se mai regleze problema asta... Va pup si va doresc tot binele din lume!
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
Am vazut ca mi-ati pus cateva intrebari si as vrea sa va raspund pana se trezeste bb
In primul rand adresa de mail carmenpit77@yahoo.com
Am nascut prin cezariana pt ca mai aveam una si nu s-a pus problema sa fie altfel
M-au dus sus pe salon la aprox 20h de la operatie si cam la 22 h am fost la alaptat adica la ora 10.
Lapticul a venit cam a 2 zi dar nu va speriati pt ca asistentele de la neonatologie o sa va invete sa puneti copii la san.
La cezariene ne-a spus ca nu ne dau copii cu noi in salon la nastere normala nu stiu ce sa spun pt ca et la care am fost eu a fost numai cu cezariene
Cat despre onorariile celor care v-au ajutat la nastere de ce sa va stresati voi?
Totul a fost dat dupa nastere de catre familie, singura mea grija a fost sa vad ce moase au fost si ce anestezist. In rest nu vad cum sa fi umblat cu banii dupa mine, de fapt unde sa-i tin ca nu aveam decat o camasa de noapte pe mine fara buzunare.
Va pup si nastere usoara!
iana_62002 spune:
Buna fetelor!
Azi am fost la control la Filantropia la d-ul dr. Haiduc.
Din pacate bebele inca nu vrea sa iasa desi suntem deja in 39+1 saptamani.....cica am colul in continuare lung si inchis...... O sa mai mergem si vineri la ora 9 dimineata la control poate - poate se intampla vreo minune si nastem cu d-ul dr. Haiduc!!! De pe 18 iunie d-ul dr. intra in concediu pana pe 28 iunie (poate voia cineva sa stie perioada de concediu....:)
Poate bebele il va astepta pe d-ul dr. sa se intoarca din concediu si abea atunci nasc......Om trai si om vedea acum. cand o sa binevoiasca sa vina pe lume atunci va fi!!!
Pana atunci burtici/mamici va doresc numai bine si nasteri usoare, rapide si sa fiti satatosi!!!!
39+1, Iana
yellowella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_62002 Buna fetelor! Azi am fost la control la Filantropia la d-ul dr. Haiduc. Din pacate bebele inca nu vrea sa iasa desi suntem deja in 39+1 saptamani.....cica am colul in continuare lung si inchis...... O sa mai mergem si vineri la ora 9 dimineata la control poate - poate se intampla vreo minune si nastem cu d-ul dr. Haiduc!!! De pe 18 iunie d-ul dr. intra in concediu pana pe 28 iunie (poate voia cineva sa stie perioada de concediu....:) Poate bebele il va astepta pe d-ul dr. sa se intoarca din concediu si abea atunci nasc......Om trai si om vedea acum. cand o sa binevoiasca sa vina pe lume atunci va fi!!! Pana atunci burtici/mamici va doresc numai bine si nasteri usoare, rapide si sa fiti satatosi!!!! 39+1, Iana |
dianaemma spune:
Buna Iana,
Scuze ca raspund asa greu, dar nu am avut internet cateva zile acasa. am fost ieri la control pe la 10 si ceva, nici colul meu nu este pregatit si nu am putut face nimic. mi-ar fi placut sa te cunosc! eu am termen pe 20 si merg la control la florin popescu luni. chiar ma gandeam la tine ce faci daca ai nascut. cu mare drag va tin la curent daca nasc si cum a fost.
sanatate multa si aveti grija de burtici si bebei!
mihaaa spune:
buna fetele!
si eu am fost marti la dl dc si colul meu nu era inca preg de nascut...i-am zis dl dc ca nu vreau sa nasc pana nu vine el din concediu...si a zambit...oricum data mea e 7 iulie ,adik mai am 3 sapt,dar nu se stie niciodata...
E cineva care naste cu epidulara...eu am cumparat-o pt ca imi este tare frica de nascut, ca poate nu o sa suport durerile...
pup si sarcina usoara in cont.
37+
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!
Am fost iar la control la d-ul dr. Haiduc.....din pacate nicio schimbare la colul meu.....dar cica se poate declansa oricand nasterea. Pana maine dimineata inca am sanse sa-l gasesc dupa aia cum vrea Dumnezeu. In weekend din cate am aflat nu e d-ul Popescu in oras, de luni in colo revine. in weekend este un alt coleg dea lui d-lui dr. Haiduc, d-ul dr. Iancu.
Dianaemma tu ce mai faci, ai nascut cumva??? da un semn de viata!!!
toate cele bune burtici si mamici !!! Iana
39+3
dianaemma spune:
Buna Iana,
Inca nu am nascut, ast luni macar pe Florin popescu sa il prind. uff nici medicul meu nici cel carfe il inlocuieste nu este in weekend. dar termenul meu este luni pe 20. ce faci tu cum esti? eu ma simt bine dar poate cine stie pana luni ce se poate intampla. sa ma tineti la curent!
sanatate multa si aveti grija de burtici si bebei!
ro_x_ana spune:
Buna fetelor! Am nascut gemenii (inainte de termen) cu doctorul Haiduc, ca asa a vrut steluta lor norocoasa. A fost super ok, nastere naturala, fara epidurala, in doua ore de cand m-am urcat pe masa am si nascut. L-am prins pe doctor pe ultima suta, tocmai pleca acasa, obosit, dupa o zi lunga. Eu am ajuns de urgenta la spital, cu colul sters si dilatatie 4cm, mare noroc ca mai era acolo. Moasele foarte dragute si ele, nu mai tin minte foarte bine cum le cheama - una mai in varsta (Eliza cred) si una tinerica (George o strigau). Acum sunt la maternitate si am imprumutat putin laptopul colegei de camera ca sa mai vad ce faceti voi si sa va scriu. Nu stiu daca voi mai putea intra pe forum pt. ca mai am destul de mult de stat pe aici, asa ca poate o sa ne si cunoastem zilele astea. Copiii mei sunt la terapie intensiva pentru ca am nascut prematur si mai au de recuperat. Va doresc nasteri usoare si sa fiti cat mai relaxate. Cele bune!