Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 5
child spune:
Salutare, salutare!
NAFI ma bucur sa mai aud de voi, multa sanatate lui musiu Ricki!
Cu celulita nu-ti fa griji...asa te lauzi?
Esti o norocoasa ca pana acum nu ai avut, daca faci un pic de sport si masaj sa vezi cum scapi si de bruma de celulita de care te ingrijorezi ![]()
Si eu o sa chem maseuza, ca trebuie sa fiu bella in vacanta, nu?
Apropo, in concediu si noi mergem in Grecia, mai precis in Rhodos...o sa ma intalnesc cu grecoaicele noastre de pe acolo
, poate vii si tu in aceeasi perioada (inceputul lui septembrie)
Cred ca imbatranesc cam repede...ma lasa memoria...si am vrut sa scriu mai multor fete 
CASTELANA stiam filmuletul demult, dar a fost o placere sa-l revad 
Albert are 8 sintisori, al optelea deabia acum i-a iesit...se mai vad gingiile umflate la maselutele de jos, deabia astept sa ii iasa toti dintisorii, ca doarme un pic cam agitat, probabil il deranjeaza 
Altfel e foarte bine, toata ziua suntem prin parcuri, venim acasa doar sa mancam si sa dormim.
Se da singur in tobogan, odata nu am vrut sa-l ajut sa urce, ca voiam sa plecam si s-a ambitionat de s-a urcat singur
...de atunci doar asta exerseaza...urcatul si coboratul scarilor ![]()
In invartitoare nu vrea sa stea decat in picioare, sau sa invarta pe ceilalti copii
, la fel cu leaganele...
Imi face curat in dulapuri, toate le pune la gunoi
, asa ca i-am pus o galeata speciala, doar pentru el...ca dupa ce le pune in galeata, scoate hainele si le pune la loc...si se aplauda 
Va pupacesc, cand ma mai lasa inimioara, mai intru sa mai povestim.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
andira spune:
Yaia -
multam de intrebare!
Eu n-am mai intrat pentru ca efectiv nu mai am timp...
Din pacate avem o situatie destul de naspa in familie, mama sotului adoratus, ca tot veni vorba
, are ceva probleme de sanatate, asa ca sunt numai eu cu ele, casa, gatit, citit, tricotat etc
.
Simt si eu foarte mult nevoia sa mai ies (ultima data am iesit cu prietenele, deci fara copii, cu 3 zile inainte sa se nasca Iris) dar din pacate n-am cu cine sa le las. Sotul vine tarziu, asa ca... astept zile mai bune. Recunosc ca simt oboseala si mi-ar prinde foarte bine la moral sa iau cateva ore de aer, singura, dar nu stiu cum sa fac.
Iris e pe aerosoli, haraie de vreo 2 saptamani, iar in ultimele 3 zile a inceput chiar urat. Azi i-am inceput, sper sa se vada efectul cat mai repede, pentru ca saracuta nici nu poate dormi bine. Ca urmare, nici eu.
Freedelia - da-mi un semn cand vii in RO, daca poti, mi-ar place sa ne vedem. ![]()
Yaia - felicitari pentru prima "minge", si mi-ar fi placut sa ne intalnim.
Maine e ziua lui Nati, iar avem party, sper sa-i placa ce i-am luat.
Si sa va mai zic din perlele ei: intr-o zi Iris a muscat-o zdravan de mana pe Nati. Dupa plansete, Nati a tras concluzia - "Iris mananca oameni"
.
V-am pupat, ma duc sa dau cu aspiratorul, ca jumatate din briosa lui Nati e facuta firimituri prin sufragerie...
Erina spune:
Salut mamicile. Sensibila si noi tot cam asa am ajuns. Daria a dansat exact la momentul acela.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Incerc sa intru si eu mai des chiar daca azi iar am fost la plimbare prin oras si n-am reusit sa recuperez di urma![]()
Va multumesc ptr felicitarile adresate lui musiu al meu .
merge din ce in ce mai mult si mai sigur pe el. Nu mai pot de dragul lui cand il vad asa mergacios!![]()
CASTELANA alias zana zanelor
ma bucur sa aud ca ti-ai reluat viata sociala si ca a fost super!
Si mie imi lipsesc mult cockteilurile si iesirile oficiale din perioada cand lucram si eram motz cocotz musai
dar aici trebuie s-o iau de la zero asa ca sunt motz doar la mine acasa sau vorba aia..cea mai tare din parcare si parcarea era goala!
Daca imi zici ca e asa frumos in croaziera atunci ma bucur ca ne-am gandit la o astfel de varianta.
CHILD - sotul meu are concediu in a doua parte a lunii septembrie asa ca din pacate nu ne suprapunem. mi-ar fi placut sa dam nas in nas pe vreuna dintre insulele grecesti!
Cat despre celulita..mama ei...inainte nu a avut ocazia sa se depuna caci mergeam de 3 ori pe saptamana la sala , de 2 ori pe luna faceam parafago si masaj de intretinere plus alte creme cu care ma mai dadeam eu pe acasa...mancare sanatoasa...stres aproape zero ...
Acum merg la sala de 4 ori pe luna...mananc cam des mancare congelata cu E-uri , cand sunt singura cu Ricky nu mai am putere sa mai gatesc si ptr mine asa ca o pizza congelata la cuptor e gata in 10 minute...masaj din an in Paste ( ca aici e cam scump) creme ..cand imi aduc aminte etc...plus anticonceptionalele care au pus capac. Citind ce-am scris...imi dau seama ca putea fi si mai rau! 
Daca reusesc sa ma si bronzez un pic nu se mai vede deloc
ANDIRA - f haioasa Nati cu concluzia ei! m-am amuzat copios!![]()

YAIA - felicitari ptr primul cuvant in finlandeza 

SENSIBILA -
8 dintisori tot e bine! noi stagnam la 6 de atata timp...Cine stie cand se vor decide si ceilalti sa iasa!?
Ma duc sa ma pregatesc de culcare caci am avut o zi lunga. si maine va fi la fel de lunga caci sotul ajunge acasa abia maine seara tarziu.sper sa nu ploua ca sa putem iesi la plimbare.
Va doresc un weekend placut fetelor!

vladimirescu spune:
Hello, hello!
Tare rar mai intru, dar totusi apuc sa citesc cam tot pt ca nici nu se scrie asa mult :)
Ma bucur tare sa citesc despre voi si progresele iepurasilor, ma stringe inima cind aud de iepurasi cu febra, apoi ma bucur iar ca aud ca a trecut :)
Eu sint f fericita, Floricica se trezeste doar de 2-3 ori pe noapte acum,si oricum adoarme la loc in citeva minute, e parfum fata de cum am dormit in ultimul an!!
M astraduiesc sa muncesc tot mai eficient, inca nu mi-am revenit nici pe jumatate. Mi-a fost greu sa ma las de munca la inceput si sa renunt la clienti, acum mi-e greu sa ma apuc la loc si sa-mi reiau clientii (aia care au mai ramas, ca e criza inca :)) In fine, o s ama descurc eu cumva, clar eu trebuie sa si muncesc, ca statul acasa ma deprima, nu stiu de ce, dar banuiesc ca din cauza ca sint obsedata de eficienta iar in treburile casnice eu nu-s buna deloc, sint inceata si fara rezultate, si ast ama face s ama simt rau. Femeie nebuna, asta e! :))
Floricica e foarte dragut, vesel si iubitor, s-a mai calmat si nu mai plinge asa de repede ca inainte (oricind ceva nu s eintimpla in secunda in care voia el incepea sa urle instantaneu, dar acum e mult mai rezonabil). Avem doar 4 dinti, incisivii centrali adica, dar parca acum i-a spart si unul din incisivii laterali, oricum nu ma ingrijorez pt ca lui Vladimir abia la virsta asta ii iesea primul dinte iar acum are niste dinti perfecti :)
Nu l-am mai cintarit si masura demult, dar in general e cam cu 1 kg sub media virstei lui iar la inaltime e pe medie. E ok, pentru ca e vioi si arata bine, cu motricitatea e normal, merge, urca scari in picioare deja tinindu-se de barele balustradei, din astea. Sint f multumita pt ca nu e fricos (ca Vladimir, care a fost fricos de la bun inceput si asa e si acum :)), dar totusi e precaut, nu face miscari nesabuite, isi calculeaza destul d ebine urcarile in pat si coboririle etc. Deci e cum nu se poate mai bine pt mine!
Manica cam de toate dar nu cantitati mari, dar evident ca nu-i dau decit mincare sanatoasa, nu prajeli, nu sosuri, nu sucuri sau dulciuri, iar la mine se gateste relativ dietetic in casa, nici nu prea avem ce sa-i dam rau de mincare. Am facut saptamina ast aniste sarmale cam fara gust pentru ca am vrut sa manince si copiii, si au mincat, ca erau pe jumatate numai cu marar, cimbru si patrunjel, mult orez si un pic de carne slaba de porc, invelite in foi proaspete de vita culese de peste gard d el avecini in ziua aia :) Cu alte cuvinte, saramalele astea erau verzi pe dinauntru de atita verdeata, dar cam fade ca nu am prajit nici ceapa si nici pic de grasime nu a iesit din ele, basca le-am mincat cu iaurt si nu cu smintina :)
Imi pare rau, am scris mult si nimic interesant, dar asa mi-a venit acum :(
Va imbratisez pe toate si mai intru zilele astea.
vladimirescu spune:
BLUEKIDOO am vazut ca ai pus un anunt umanitar in capitolul trecut. Poti te rog sa-mi dai un PM cu ceva detalii, virste copii si eventual masuri adulti? Ca sa caut sa vad ce as putea trimite - pt moment am cam dat tot de la Floricica si de la noi, dar acusi se string iar si chiar vreau sa le dau cuiva care are nevoie, urasc sa arunc sau sa dau cuiva vare le arunca... O adresa de livrare, ceva, un nr telefon, te gindesti tu ce e util sa stiu ca s atrimit cind string ceva... Plus ca incerc sa adun si de la prietene cite ceva daca trebuie. Pup!
bluekidoo spune:
Vladi ti-am trimis PM 
Am scapat de febra
inca ne chinuie durerea maselutelor dar macar nu mai face febra 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
referitor la anuntul uanitar, daca sunt doritori sa ajute sau sa afle mai multe informatii, am primit datele de contact ale persoanei care se ocupa de strangerea si ducerea ajutoarelor.. le voi transmite prin pm doritorilor
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
freedelia spune:
Salutare! Mai fetelor am de alataieri o durere de spate de imi vine sa urlu. Tre sa ma duc la dcotor, ca nu se mai poate, cred ca e musculare, dar e de-a lungul coloanei, desi la inceput era sub omoplat... asa ca stau pe burta culcata si va scriu...
Andira -- da, si eu as vrea sa ne vedem. Si cu alte fete, va spun cand definitivam planurile. Distractie placuta la party!
Child -- si Jane are putini dinti, numai 5, are gingiile rosii si umflate si e mereu maraita, asa ca astept sa ii iasa mai multi deodata...
Castelana -- sa stii ca mie mi-a fost mai greu la al doilea copil decat la primul iar acum la al treilea si mai greu (sa ii las acasa vorbesc). Cu Jodie se ruga ea de mine sa o las la gradinita si abia-abia m-am indurat la aproape 3 ani. Iar la Jane, cred ca o alaptez pana la facultate hahaha si abia-abia o las cate o ora-doua cand doarme, desi absolut niciodata cand s-a trezit inaite sa ma intorc, nu a plans...
Despre femeie, eu am ajutor 8 ore pe zi, pentru ca la mine la juma de ora dupa ce se termina curatenia, arca n-ar fi fost hahaha. De gatit, gateste o data sau de 2 ori pe saptamana, in rest gatim noi. Si ma mai ajuta la baile copiilor si cateodata sa ii supravegheze afara la joaca, sa am si eu un moment de liniste. Sunt foarte recunoscatoare ca am parte de asa ajutor, sa pot sa fac o gramada de chestii interesante cu copiii...
Hai ca am inceput mesajul asta ieri... va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanzi sa nu-i dau calciu si nici sa nu maresc doza de D3 (pe care oricum eu uit sa i-o dau ![]() ). |
fetelor, sa stiti ca vitamina D fixeaza calciul si daca uitati sa o dati, nu are cine fixa sa ajute la iesitul dintilor. Degeaba e calciu, daca nu e vit. D sa-l fixeze. Si grija, dozele prea mari de vitamina D fac mai mult rau decat bine. Doar picaturile indicate, dar date in fiecare zi. Eu, ca sa nu uit, mi-am facut ritual inca de la Tudor: le pun in masa de seara, de cereale.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)