clisee de pe "vremea mea"
Raspunsuri - Pagina 14
pitzinuca spune:
asta nu stiu daca s-a zis, intre noi ziceam: daca-ti dau una behai stereo
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Pe asta n-am auzit-o pe nicaieri. ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
ooo, eu si acum o folosesc. in general cand venim la munca inainte de paste/craciun/revelion si bate vantul la birou, clienti n-avem, telefoanele nu mai suna, etc. atunci spun "am venit la munca/am plecat de-acasa ca sa fie drumul cu oameni"
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
inbox spune:
la noi era "iti dau una de prinzi bulgarii"
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
violetan spune:
Mi-am mai amintit:
- nerusinata si nerecunoscatoare ce esti!
- ia uite la hainele astea cum sunt: pamant!
- du-te si da rapanu' jos de pe tine
- marsh la tine-n camera imediat
- da' sa se duca si sa vina cand l-oi chema eu
- sa nu-ti aud gura!
- nu-mi iesi asa cu capu' ud sa dea boala peste tine (asta cu boala revine ca un leit-motiv )
- nu asa te-am educat eu
- sa nu zici ca nu ti-am spus (asta e belea!)
- daca-ti dau una iti mut gura la ceafa
- o sa vezi tu distractie cand mi-oi vedea io ceafa (astea-s din ciclul "ceafa")
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
De la parinti, bunici...:
- "o incasezi"
- "hai sus!" (cand eram chemati acasa de la joaca)
- "moas-ta pe gheata"
- "ascutit/a ca lupta de clasa" (chiar recent mi-a zistatal meu vorba asta, cand fetita mea cea mica, din cauza faptului ca a fost deranjata la stomac si nu prea a mancat perioada aceea, a slabit destul de vizibil, se "ascutise", si mi-a zis tata: "sa se faca bine, sa manance, sa recupereze, ca s-a ascutit ca lupta de clasa!")
REestul le-ati mai zis voi...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Timi07 spune:
Vio felicitari pt subiect. Ma prapadesc de ras.
-tata mai zicea "esti buna de batut ca uiti repede" (cine te-a batut).
-cand luam o nota mai mica imi zicea "felicitari!!! si la mai mare" , ce ma enerva...
-cand ma complicam inexplicatii de ce am intarziat sau am facut nu stiu ce imi zicea "da, da, unu si cu unu fac doi si cu inca unu fac mai mult"
Ah am uitat de "te bat de te ia mama dracului" sau cand eram deja la liceu si ma duceau la bunici la sat in vacanta mama la plecare imi zicea "sa fii cuminte" si tata scotea capul pe geamul masinii si-o completa sugubat "sa nu dai cu gem pe jos"
Timi07 spune:
mama: -"dao-n colo de treaba, daca si asta-i treaba"
-"te uiti ca vitelul la poarta noua"
-"parca te-a/l-a mestecat vaca" -daca erau hainele sifonate.
profa de chimie in generala (aproape in fiecare ora timp de un an sau 2): "baietzas iti dau cateva de-ti fac plantatie de cucuie in cap".
bunica de cate ori ne povesteste ce cafa isi face: "daca o pun in fireastra vad si Bucurestiul prin ea" (adica foarte slaba).
*fireastra=ferestra
Doar o data i-a dat tata replica asta unuia in piata dar trebuie s-o scriu. Am fost cu ai mei in piata si s-a luat unul de fusta mea care era foarte scurta: "la cat e de scurta fusta la ce ti-ai mai luat-o" la care tata ii zice de la 2-3 pasi din spatele meu: "ca sa ai tu cu ce sa te stergi la gura cand o pupi in fund".
Nu m-am uitat la tata dar cred ca in secunda urmatoare s-a inverzit de ce i-a iesit pe gura, eram ocupata sa savurez cat de "cool" a fost tata
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Hannen, apropo de ras " Razi tu , razi, da nu e rasu tau!" sau "" Razi tu, razi dar purceaua-i moarta in cotet" mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |
Razi tu razi Harap Alb dar fata Imparatului Verde e pe rosu
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox la noi era "iti dau una de prinzi bulgarii" mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |
la noi era cu sarbii
michelle-usa spune:
sotul meu imi povestea ca la el in clasa un profesor de geografie le zicea
la fete : fa maciuca!
iar la baieti: ba ciumag!
michelle