Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Hristos s-a inaltat!
Alynta multa sanatate lui David!
Adelina un mare lui Darius. Ai sa vezi ca o sa-si revina si o sa pape,ca asa facea si Maia. Vitamine pt copii asa mici nu sunt Eu i-am dat niste granule homeopate pt pofta de mancare.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Multumesc!
Ieri am ras cu un ochi si cu altul am plans. Matei s-a simtit tare bine! La Farmacia Donna era mare distractie: le dadea copiilor baloane, bombonele. Desenau pe asfalt, erau pictati, era muzica. Plus ca aveau multe mingi de joaca. Al meu chiuia de fericire si alerga. Apoi am fost la scoala sa o luam pe fata vecinei. Acolo era o formatie si dadeau spectacol pt copii. M-a fugarit o ora non-stop printre danasatori pe un teren de fotbal . Era super incantat. Seara ne-am dus la David. Are branula pt antibiotic. A plans sa vina acasa. I-am explicat ca trebuie sa se faca sanatos si a inteles. Azi e dr lui de garda. Reia sotul discutia sa-l lase acasa si sa-l ducem la tratament. Cica se poata dar sa vrea medcul.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
La multi ani pentru ieri tuturor copilasilor!
Doina si Selenar noi venim in weekend la mare (mamaia) pentru un sejur mai lung . Daca vreti sa ne vedem...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata!
La multi ani pentru ieri tuturor copilasilor!
Doina si Selenar noi venim in weekend la mare (mamaia) pentru un sejur mai lung . Daca vreti sa ne vedem...

Office, noi suntem la o ora si jumatate de mare, si mai avem si un acvariu super..... asa ca.....

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

Alynta, multa sanatate pentru David si tie multa putere sa treci peste acest hop.

Ana, astazi m-am gandit la tine si la Maia, cand ne plimbam prin parc ... de la 7.30 la 9.30 ... dar de dimineata. La ce dr. homeopat ai fost? Tudor este tot la categoria pana,desi el mananca fara probleme.

Office, ce bine de voi ca mergeti la mare ... vrem si noi, dar nu avem curajul sa plecam la drum lung, caci lui T.nu-i place in scoica

S-a trezit, asa ca fug sa-i dau fructele

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
la multi ani copilasilor
Pit nu merge deabuselea
tre sa-l hranesc acum...incepe show-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ce faci Eveline? Nu te-am vazut azi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Camisv, foarte bine de mine ca merg la mare mai ales ca raman singura cu amandoi acolo! cred ca o sa ma intorc cu parul pus pe moate!
Asa ca daca veniti pe litoral vizitati-ne!
Referitor la scoica, nici M nu mai vrea sa stea, insa il mai pacalesc, il mai iau in brate, mai facem cate o oprire..pana la urma ajungem noi!In plus eu trebuie sa fac acelasi lucru si cu I, ca si ea e "bebelus" .
Anca, as veni eu si la Tulcea dar nu am masina... Mr. doar ne duce si aduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Recunoasteti personajele?
http://good-times.webshots.com/photo/2681975250103233562dodghy

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

office, mi-ar place tare mult!! Numai ca arat nasol, n-am curaj de plaja...poate vorbim sa ne vedem!

Adelina, eu din cate am citit, voma+scaun urat mirositor=o intoleranta...acum poate fi intoleranta la gluten sau la lactoza (in caz ca nu ai obs tu ceva specific la vreo mancarica anume). Prietena cea mai buna a sora-mii are o fetita cu intoleranta la ambele (cea la gluten, netrata, o induce si pe intol. la lact.) si mi-a vb multe despre asta. Chestia e ca se depisteaza greu, asa ca faci ff bine ca o iei de la capat cu diversificarea, abia are timp D. sa se refaca cu lapte de la tine si ai timp si tu sa vezi ce il declanseaza.
Eu stau cu frica asta de multa vreme, caci Vlad face numai kk moale si asa ca am tot citit...i-am dat acum vreo 3 sapt biscuiti si mi s-a parut ca nu i-au priit, i-am scos de atunci insa nu s-a reparat...in fiecare zi are cate un kk care iese din pampers de apos ce e.
Tinem pumnii sa se refaca D repede si sa nu fie cazul de nimic grav!

Noapte buna!

Mergi la inceput