Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna. Nici eu nu folosesc apa plata pt mancare. Iar de baut ii dau Dorna.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Apa pt mancarica si pt baut, Dorna.

office, trebuie sa dai mai multe zile pt a obtine o nuanta ca sa se vada, se ia pe haine si cand se duce vei ramane patata. Eu asa am fost la nunta mea , imi tot acopeream bratele cu voalul ca parca aveam jeg pe mine, si rochita tare rau s-a patat. Am dat cu Dove ca cea de la Nivea mirosea ongrozitor. Dar de ce nu apelezi la bronzul organic? Nu am folosit dar am auzit numa pareri de bine si in Bucuresti se practica la greu, aici de abia or aparut 1-2 saloane cu astfel de bronzare. Am o nunta in iulie si ma bate gandul sa ma "bronzez" si su organic. aaa si culoarea cica e muult mai apropiata fata de natural, pe cand cea cu creme duce spre un morcoviu.

pozitie noua de dormit

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor!
CAMELUSKA - He he he, ce simpatic doarme!

LORA - mai e valabila invitatia?? Ca acum vinnnn!
Darian pur si simplu m-a innebunit azi noapte, nu mai inteleg nimic...am stat afara pana tarziu, apoi i-am facut o baie luuuunga cu sora-sa, a mancat bine in schimb toata noaptea s-a foit. Dormea max 10 min si incepea sa se foiasca cand pe stanga cand pe dreapta, pana nu-i bagam sanul in gura nu se linistea...san care, evident, pe la 3 noaptea nu mai avea nimic in el, si asa productia mea e scazuta bine....

Asa ca bag o cafea, si fac una mare la care sunteti poftite toate!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata !

Multumim Eveline de cafeluta!
Strumful meu ieri si-a cumparat baterii tare rezistente. S-a trezit la ora 14 si s-a dat erou pana aproape de miezul noptii. A avut o trezire la 3 parca si acum doarme de imi vine si mie sa mai dorm, dar astept musafiri pe la 10.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Si eu, prezenta la o cafea dubla!
eveline, te astept, ca a mai ramas! Fie-mea a dormit toata noaptea, dar eu nu's cum de-s cheauna de somn in dim. asta - e treaza de la 6.40, e tare matinala, spre deosebire de mama-sa.
Se tot anunta ploi zilele astea si-s disperata. Cum o sa rezistam in casa? Noroc cu ceva petreceri si maine si poimaine, ca altfel ne-am urca pe pereti, vorba aia.
Adelina de 2 zile vrea in premergator - pana acum nu l-am folosit, insa face o gramada de boacane - a scos tot dintr-un sertar, si-a prins degetele in altul, a scos hartiile dintr-un cos de gunoi, taraie bidoanele cu apa prin bucatarie, a scos florile din vaza...nu pot face mai nimic cat e ziua de lunga. A, si s-a si certat cu sora-sa ca i-a rupt un poster cu Alba ca Zapada. Promite...

In rest, mananca f. bine, i-am dat si eu peste sapt. trecuta pt. prima data si i-a placut f. mult, iar aseara a mancat gratar. Ieri a mancat si cirese si i-au placut. De asemenea, i-am dat si capuni si-a fost ok, acum 3 zile.
Are si ea cercei, am uitat sa va spun, i-am pus acum 2 saptamani.
Cam atat despre noi- o zi buna va dorim!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

He he he..incep sotiile copiilor nostrii, ce-mi placeeee..

Darian pana acum a dat jos un ghiveci tragand de planta (si era la mine in brate....). In schimb, casa nu pot sa va zic cum arata: am intr-o priza o sonerie, in fata ei un scaun, am pe un pervaz niste boxe, in fata lor un scaun (ca ajunge sa traga de cablu, deja a crapat una), in fata bidonului cu apa scaunul lui de masa, ca altfel apasa pe pompa si curge apa, si niste jucarii si inca doua scaune, aranjate strategic sa nu ajunga la o anumita floare, febletea lui, unde-si baga mainile pana la cot in pamant. Mama a venit pe la mine si a zis ca ce dezordine e, si se punea sa aranjeze...nu intelegea femeia de ce am tipat sa lase totul unde este..abia apoi i-am explicat strategia .
Cand e liniste clar face o boacana...ieri ma ocupam un pic de bia si dintr-o data nu-l mai aud..era la baie se chinuia sa ridice capacyul la WC...doar daca-l ridica un pic si apoi il scapa vai de degetele lui

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Si eu is cheauna de somn! nu stiu ce are, de cateva nopti ma terorizeaza!
Si Maia trage de tot ce poate apuca cand e in rotobil! Mi-a dat ceasul(cu radio) de cateva ori pe jos,trage de perdea,a reusit sa pice iar din pat.
Tot vroiam sa intreb,mai sunt bebei care nu merg de-a busilea?
Maia nu vrea nici sa stea in 4 labe,vrea tot in picioare,merge daca o tin de la subrat,ar sta tot in picioare. In fundulet sta mai bine dar daca pica,nu se ridica,plange pana o ridic eu. Acu izbeste cu rotobilul in birou de se cutremura toata samdramaua! Si dulapurile le-a tamponat la greu. Tocmai am strigat la ea sa lase ceasul ca iar tragea de el! ma trage de bluza...... se duce,mai face o tura...iar vine si ma trage...
cameluska ce dulce e cum doarme cu funduletul in sus!
lora sa vezi certuri.....

La mine inca nu se vad rezultate pe cantar! si devine frustrant si enervant! stiu ca incepuntul e mai greu,si ca nu se poate sa slabesc 10 kg in trei zile,dar......ooofff!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, nici Adelina nu merge in patru labute, de stat sta asa, dar atat. Si ea vrea direct in picioare.
Ai incercat in prima parte a zilei sa mananci doar fructe, fara sa le amesteci cu altceva inafara de cafea? Eu asa fac. Si dupa ora 12 gata, fara fructe.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
Lora, unde mergeti la mare?noi in mamaia si tot cam pe atunci!
Ana, M merge in 4 labute!
In legatura cu bronzul, eu prefer cremele pentru ca mi-e mai usor de "actionat" acasa decat la salon... m-am fdat de 2 ori si a iesit destul de bine, uniform, parca putin cam inchis caci nu aveau prima nuanta si am luat-o pe cea de-a doua...
Despre capsuni stiam ca nu se dau in primul an, dar vad ca tot mai multe mamici le folosesc. parca as incerca si eu..desi aseara le-am facut spuma.

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata si de la noi.

Am fost tare racite, si mamica si bebica si tatic. Ca prin minune a scapat fata cea mare.

Am vazut ca papa bine fructele daca sunt cu branzica, asa ca dimineata fructe cu branza. Azi i-am facut compot de cirese pe care le-am blenduit cu branzica, acum ma gandesc daca se poate srica la burta?

Lora, tare buna cafeaua, mandra mea e treaza de la 5,30. Tare prost a ajuns sa doarma, iar pana la 5 luni nu se trezea noaptea.

Cu toate ca de 2 luni sta in 4 labute, isi ridica fundul, face podul, nu isi da drumul la mers. Daca vrea sa ajunga la ceva isi face vant si se arunca iin fata , apoi iar in patru labute, iar vant si se arunca, e tare comica. Fiindca nu vreau sa sara peste aceasta etapa nici nu o prea tin in picioare, sa nu se obisnuiasca, cu toate ca incearca sa se ridice singurica si sta singura daca o pun.

Mancarea o fac cu apa de la robinet si de baut Dorna, Borsec si Bucovina la 5 l.

Va pup.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput