Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Buna fetelor ce faceti?Noi nu prea am mai reusit sa intram ca suntem ba afara ba dupa fi-mea care de cand a inceput sa mearga nu-i stau piciorusele o secunda. A luat si cateva cazaturi dar nu am ce-i face.
Am pus poze noi la semnatura.
Am vazut bebei care de care mai frumosi si mamicile la fel.O zi frumoasa tuturor!

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/8Luni?authkey=Gv1sRgCIn_lqy8wOWcFw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele
noi am fost la Amara 3 zile, a stat pit afara cu picioarele goale, in body s-a bronzat
Pit merge in premergator, nu-si da drumul singurel iar de papat...tot tzatza e nr1
asta e...

azi nu l-am scps afar ca a tunat si fulgerat...oooo, deja s-a trezit, pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Voi mai faceti papica la bebei cu apa plata? si ce fel de apa beau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

bebecris eu ii dau apa plata Devin..speciala pt bebelusi.. bine..avantajul e ca e si ieftina..

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BEBECRIS - cerealele i le fac cu apa plata, si de baut, rar de tot bea, insa atunci cand bea tot apa plata bea. Pana si Bia care are indata 7 ani numai apa plata bea.
Cat despre mancarea gatita - cu apa de la robinet.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Office, nu am auzit nimic de rau despre cremele autobronzante.

Nu am facut niciodata mancare cu apa plata, o folosesc doar pt baut

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt raspunsuri
Evelinne, nu m-am exprimat corect, tot apa plata bea si David, intrebam ce firma de apa folositi. Pt baut luam evian si pt mancare izvorul alb. Apa de baut cred ca o sa ramanem la evian dar ma gandeam sa incep sa-i fac papica cu apa de la robinet, pt ca apa plata contine mult calcar si nu prea e bine sa o fierbem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cam orice gasesc, nu am preferinte. In general iau la bidon, cat mai mare, 10-7 litri. Am un fel de pompita dintr-aia ce i-o pun in "cap" si ii este usor Biei sa-si ia singura, ca ma innebunise, toata ziua mama da-mi apa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Cam orice gasesc, nu am preferinte. In general iau la bidon, cat mai mare, 10-7 litri. Am un fel de pompita dintr-aia ce i-o pun in "cap" si ii este usor Biei sa-si ia singura, ca ma innebunise, toata ziua mama da-mi apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi acum am venit de afara, a si plouat, dar era tare bine dupa ploaie si mirosea a mare...
office, noi plecam pe 12 iunie.
bebecris, evian eu consider ca-i cam scumpa pt. buzunarele fam mele - nu este decat la benzinarii, cel putin eu asa stiu si era cam 10-15 lei 1,5l...noi consumam autohtona, Izvorul Muntelui, mai ales, apoi Dorna, Borsec ori ce gasim. De gatit, nu gatesc cu apa plata, nici pt. Adelina. Doar laptele i-l fac cu apa plata, la temp. camerei.

Ma duc sa pun gratarul in functiune. Veniti?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput