Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Neata,

Office, cu ce crema te-ai dat pana acum?

Eveline, tare partea cu scaunele :))

Eu nu am nimic in casa, nu tu flori, nu tu nimic, asa ca i se pune pata pe matura de la bucatarie si ne alearga cu coada ei prin casa. La baie nu o las nicicum in premergator, ca direct la wc se duce. Nici ea nu merge de-a busilea, in schimb zilele trecute ma apucase de par cu o mana si de o ureche cu cealalta si se opintea de mama focului sa mi s eurce in cap.

Am fost cu ea sambata la terasa si i-am dat acolo s amanance supita, pana cand a inceput s ama traga de tricou mai mai sa ma lase in pielea goala pe acolo, ca ea vroia tzizti si mai nou s-a prins de unde trebuie s atraga ca s ale scoata la vedere :))



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

[quote]citat din mesajul lui LoraG76

Noi acum am venit de afara, a si plouat, dar era tare bine dupa ploaie si mirosea a mare...
office, noi plecam pe 12 iunie.
bebecris, evian eu consider ca-i cam scumpa pt. buzunarele fam mele - nu este decat la benzinarii, cel putin eu asa stiu si era cam 10-15 lei 1,5l...noi consumam autohtona, Izvorul Muntelui, mai ales, apoi Dorna, Borsec ori ce gasim. De gatit, nu gatesc cu apa plata, nici pt. Adelina. Doar laptele i-l fac cu apa plata, la temp. camerei.

Ma duc sa pun gratarul in functiune. Veniti?


Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)



[/quote Neata si de la noi!
Lora, nici noi nu ne permitem sa bem apa evian, bem dorna dar pt bebe lacat bea el cateva i-am luat deocamdat dinasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele,

heheh, vad ca incepem sa ne "plangem" de ce fac copiii. Tudor merge in 4 labe si se catara peste tot. Pana acum vreo cateva zile se ridica doar pe canapele si fotolii, dar acum s-a prins el ca poate oriunde, asa ca-i o mica maimutica: "fuge" prin toata casa, se ridica pe rafturi, trage tot ce prinde, stie unde sunt cabluri si abia asteapta sa nu-l vezi ca sa poata sa roada unul. Singurul loc unde sta cuminte este afara pe paturica, ca nu-i place iarba si nu pleaca de pe patura.
Noaptea si el este agitat, cred ca de la caldura, desi dormim cu geamul deschis. Nici nu stiu cum sa-l mai imbrac, ca parca nici in pampers nu-mi vine sa-l culc. Asa ca si eu vreau cafea dubla

Eu fac mancare cu apa de la robinet, doar pentru lapte si apa care o bea este cumparata (Devin, Bucovina, Dorna).


Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Daaaaa, si gazei mele ii plac cablurile, mai ales daca sunt bagate in priza!! Si prizele, mama mama ce si-ar mai indesa degetelele grasute pe acolo, daca n-ar fi puse sigurantele! Jucariile ei nu-s deloc interesante, in schimb cablurile, telecomenzile, telefoanele, laptopul sunt ideale pt o joaca mica. I-a dat taica-sau un telefon nefunctional sa se joace. Credeti ca i-a placut? Nooooo!!

In alta ordine de idei, poimaine plecam in prima noastra excursie in 3. Am niste emotii....sper sa faca fata cu brio drumului si sederii noastre pe "teritoriu strain".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Nu inteleg ce s-a intamplat cu mesajul anterior, lipsesc si cuvinte din el .
Am spus ca nici noi nu ne permitem sa bem apa evian dar pt bebe am luat ca deocamdata bea putina. In curand o sa treaca si el la apa pe care o bem noi si sa-i gatesc cu apa de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daaaa, si fie-mii ii plac cablurile, ieri rodea la cablul aspiratorului, care era bagat in priza, logic. Azi mi-a executat telefonul, pe care l-a gasit langa ea, intr-o fractiune de secunda - l-a bagat in gura si, pana sa vad eu, l-a umplut de saliva - acum nu-i mai merge deloc difuzorul, nu mai pot vorbi cu nimeni.

office, noi initial ziceam ca mergem la Mamaia, apoi ne-am hotarat pt. Grecia, ca mergem mai multi si ma gandesc ca-i si apa mai calda...sper, cel putin.

pianna, voi unde plecati? Drum bun!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna, fetelor!
OOffff.... sunt asa draguti cand merg in 4 labe, dar nici nu mai ai liniste deloc... il pun intr-un loc si in 2 secunde este in altul. I-am amenajat sufrageria: pus plapuma de jos, peste covor, plus o patura moale si cat de cat suntem mai linistitit. Dar are si aici atractii: cartile din raft, scaunele, masa, cablu...prize inca nu. Plus ca de la o zi la alta schimba viteza - azi cred ca a bagat a 5a
Sunt copii care nu merg deloc in 4 labe si o pornesc direct in picioare - asa am fost eu. Deci nu aveti de ce sa va faceti griji. Vorbesc eu - care acum imi doresc sa zica si el TATA, MAMA. Nu mai am rabdare.
Apa ii dau Izvorul alb, pentru ca asta bem si noi, iar mancarica ii fac cu apa de la robinet.
Am citit undeva ca se poate da peste de la 7 luni - somon. Ce parere aveti?
Am gasit si noi cazare la Predeal, la un hotel super dragut - o garsoniera - pentru ca mie imi trebuie neaparat bucatarie din moment ce Matei nu mananca borcanas. Am luat azi 2 sortimente noi sa le incercam - poate avem noroc, daca nu o sa stea mami in bucatarie si la munte

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna. Nici al meu nu merge de-a busilea. In schimb se taraste INAPOI.Voi ati pus bebeii pe olita? Eu l-am pus de vreo saptamana dar nu vrea sa faca( a facut prima data cand l-am pus si atat).O fi prea devreme?

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cami,tu unde iesi la plimbare cu Tudor?? Este parc in Dum..?
Daca este ,si iesi seara ,venim si noi la o plimbare Numai sa fie o zi faina,fara nori. Ce zici? Le facem cunostinta la piticoti?
Azi am luat carucior sport,ca nu mai puteam cu ala,era masiv si f greu. Asta e super,usor si comod,De la Primii Pasi. Am pus poze la semnatura!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor voi ii dati pe pitici cu crema cu factor de protectie cand iesiti afara?

Mergi la inceput