Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Am revenit si noi ..."in forta" ...de la munte. A fost suuuper, dar as mai fi stat o saptamana asaaa
Am mers o gramada, am urcat mult pe munte,ce sa mai...a fost super...si nici burta nu m-a durut, nimic (doar f putin, dar s-a rezolvat cu no-spa )

Am mncat cat o purcica si se pare ca am mai luat 1 kg ...in 2 zile ...incerc sa ma consolez ...noi sa fim sanatosi.

Aseara cand am ajuns in Bucuresti, am fost la control la medicul meu (ca vb cu el de sapt trecuta) si mi-a facut o eco.
Pe bebe nu mi l-a aratat, doar l-a masurat si "l-a verificat" un pic.

Bebe este tot mai mare cu 2 saptamani si are aprox 2.500kg.
Acum , daca nu intervine nimic intre timp, o sa mai ma duc la control pe 28 iunie...cu bagajul in caz ca

Alinuff, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, dar poate totusi este doar o eroare...

Ma duc sa citesc din urma sa recuperez...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 34+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele... prima zi in concediu ce bine e sa te trezesti la 9

Babyblue, acum vrei sa mergi pe nastere naturala? hihihihi, sa vedem de cate ori te mai schimbi pana la momentul X oricum, si eu sunt pro nastere naturala.

Lauradaria, bine ai venit! iti dau citire din cartea mea de capatai, "what to expect when you're expecting": la sfarsitul acestei luni (luna a 7-a, sapt. 28-31) bebelusul va cantari cam 1.500 grame si va avea aprox. 40 cm lungime.

Eu zic ca esti foarte in grafic, nu trebuie sa te nelinistesti!
Normal ca unii sunt mai firfirei, altii mai grasani, in functie de genetica fiecaruia. Deci chill

Astazi sarbatorim 1 an de casnicie de fapt luni am implinit un an, dar n-am apucat sa ne cinstim . Si astfel, astazi sunt o rasfatata: mall, filme, restaurant... cumparaturi ... tot ce vrea inimioara mea!

Va pup, trebuie sa plec ca am intalnire
O zi excelenta tuturor!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Neatza si de la mine fetelor!

Asa-mi place vremea asta...ceva racoare...pot si eu sa respir in voie

Babyblue: Asa-i, ai dreptate. Spre sfarsitul travaliului nu stiu cat voi mai constientiza daca-i sotul langa mine. Si, daca am norocul sa nasc pana sa plece dr in concediu (sau dupa ce vine), altceva nu-mi mai trebuie.
Chiar...tu pana la urma mai mergi la ea? Nasti cu ea, sau cu alt doctor?

la toate fetele si sa aveti o zi minunata!

33+ cu Miruna-Maria

nici acum nu stiu unde si cu cine nasc.
ori cu ea, ori cu gabi la cfr. ramane de vazut.
sunt bezmetica rau de tot.

eu am niste dureri infernale de spate si bazin, de abia le tolerez. sunt treaza de la 5 dim, nu am mai putut dormi in nicio parte.
dc ma tin durerile astea de spate in halul asta, cezariana scrie pe mine. aia se mai poate numi injunghiere, ca fix asa te simti, de parca te-a injunghiat cineva.
dar la cum sunt eu de subreda, cred ca oricum as naste, o sa ma doara ceva, o sa ma plang si o sa iau calmante.

si dc ma doare in halul asta spatele, sincer, il nasc eu la 37-38 de saptamani cu cezariana la cere si nasc inaintea la toate.

_

28+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauradaria

Buna fetelor,

Ma inscriu si eu pe listuta voastra...
Am implinit deja 30 de spatamani,iar data nasterii va fi 04.08.2011 cu travaliu indus.
Ieri am fost la eco,sa ne vedem cavalerul si pare sa fie totul in regula pana acum.Mai putin psihicul meu.Conform masuratorilor ,rezulta ca bebe ar avea 1470 grame...d-na doctor ginecolog aratandu-se multumita,insa....doctorita de familie (la care am mers dupa ce am facut ecografia) a zis "asa putin?!"... Nu stiu ce sa ma cred...Care este greutatea normala la 30 de sptamani?
Va doresc la toate sarcina usoara in continuare si sa-aveti bebei sanatosi cuminti si papaciosi.

laura cj

bine ai venit la odisee! nastere usoara, bebe la termen, sanatos si frumos si destept!
bebe este ff f bine!! ca si greutate.
adika in graficul clasic. nu e gras, e numai bine.
baiatul nostru avea la 27-28 de sapt 940g.

_

28+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

pffff ce mult este de recuperat

Lissa, f dragut cu petrecerea

Lulushor este fff util si wrap-ul. Sa exersezi cu legatul si sa vezi ce util o sa-ti fie. Cand ai zis ca este dintr-o bucata, m-am gandit ca este dintr-o bucata cusuta = pouch, nu dintr-o bucata luuuunga

Oricum este super si wrap-ul...eu wrap am avut prima data

Ireth felicitari pt nr de sapt !

Felicitari fetelor care au rez bune la eco si la analize.

Laura, Cristelle,Pufi, Roxi aveti grija de voi !

Alexia, cred ca no eram duminca pe la 10 in fata la Marriott...stam pe acolo

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fete cucuiete,

cine se incumeta sa faca capitol nou??

eu nu stiu

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Fetelor, pupici rapizi

Am si eu o intrebare pentru fetele care mai au un copil: cum faceti cu scaunul de masina ??? Adica, unde si cum le asezati pe amandoua ? Ca nu prea stiu cum sa impac si capra si varza ...

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Noi i-am pus initial unul langa altul...au stat asa o perioada, pana au inceput sa-si dea picioare si palme . Acum stau unul in stanga si unul in dreapta,iar la mijloc o sa stea bebe

Mergi la inceput

ce tablou anaemi , imi si imaginez forfota din masina voastra cu comorile-n spate .

Mergi la inceput

fetele hai sa facem capitol nou ca azi avem o sarbatorita si n-avem unde s-o felicitam !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Rammy acum AI TIMP sa te gandesti la toate astea...d-aia AI TIMP sa le si analizezi. In momentul in care vei fi in spital pentru nastere, crede-ma nu vei avea timp nici sa gandesti pentru lucruri uzuale d-apai ce gandesc unii si altii si mai ales DACA TE DOARE.

So, pe bune fetelor, profitati de ultimele zile de libertate ca dupa aia vine uraganul.. Voi va planegti ca aveti casa nearanjata...cele cu copii nici macar nu se mai plang de aspectul asta. Pentru ca acum faci curat si in secunda 2 toata casa e cu curu in sus. La noi weekendul zici ca a trecut un uragan. In fiecare seara aceasi poveste. Deci... lucruri minore cum ar fi curatenia totala nici nu mai sunt prioritate.

De ne-ati vedea ce pasivi suntem uneori cand ne uitam la tv si in jurul nostru sunt jucarii aruncate peste tot, copil parca iesit din razboi cu fatza pictata de numai el stie de ce, hainele lui imprastiate in toata casa, nu mai zic nisip si alte pietricele isi fac drum misterios prin casa noastra!!! Apa la chiuveta sa dea pe afara, jucarii in baie, jucarii in bucatarie, jucarii sub fotoliu!!!

Tzipete de razboi la saracele trenuri, shine dezmembrate pe ici pe colo...cam asta e atmosferaaa..

E curat in casa DOAR cand sunt singura!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

ca maaare dreptate mai ai
...eu cred ca sunt intr-o stare de nesimtire . l ainceput ma stresau toate astea, dar acum...

Si este asa de "frumos" cand abia am terminat de facut curat/de dat cu aspiratorul ...si pe pitici ii apuca decupatul (hartiute miiiici,mici de tot), mncatul de biscuiti....

Mergi la inceput