Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 23
anaemi spune:
Corry, la multi ani !
... si tot ce iti doresti ! 

Ireth la multi ani si voua! 

Rasfat maxim !
Cine se pricepe la capitol nou...ca eu habar n-am ! 
Acum am fugit sa fac ceva ordine prin casa, sa despachetez bagajele, ca aseara eram franti si sa fac ceva de mancare + oua rosii si cozonac pt ca maine este Inaltarea 
am niste maini si picioare
suuuper umflate 

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
34+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
sdcristian spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164329
am facut cu userul meu ca nu il mai stiu pe cel comun
mama de Carol (29.12.2008) si
33+ cu
Patrick
blog
alinuff spune:
buna la toate burticile si La multi ani pt toti puisorii din lume..nu am mai intrat de ceva sapt nici nu am citit din urma decat cap in curs..va multumesc mult tuturor pt incurajari si ganduri bune..sa va povestesc cam care e treaba acu sunt mai linistita un pic..la 21 sapt am facut morfo fetala bebe avea 300 gr si dr a vazut ceva in partea dreapta a intestinului insa nu s-a putut exprima ce e ..doar ca apare ceva dilatat si nu ii place cum arae..ok eco la o luna la 26 sapt facev din nou eco..bebe avea 800gr..in continuare apare ceva dilatat in partea dreapta..nu ma poate linisti ca nu s epoate exprima..revin la 32 sapt bebe avea atunci 1800..si atunci vede clar..rinichiul drept era ff marit cu multe chisturi si plin de urina..ureterul infundat.si multe alte povestii...diagnostic rinichi polichistic autosomal recesiv..ok..stres plansete nebunii..citit cate tratate disperare..contractii..ajung la o limita normala vin ai mei sapt trecuta in grecia venim in Ro..ajung sapt trecuta..drum super greu..fiecare denivelare simtita pana in inima..in fine trec si astea..de luni am fost in iasi..fara doctor..ginecolog..fara nici o cunostiinta doar unele recomandari..picase faza cu nasterea la clinica particulara la Suceava..acolo iau doar nasteri fara probleme..aseara am ajuns acasa dupa 2 zile state in iasi gasesc o doctorita..Ciupilan Irina..poate fetele din iasi imi pot da ceva detalii despre dr..dupa mine destul de profi si modesta..povestesc cu ea..se uita pe ecografiiile facute in grecia si intra-devar comfirma diagnosticul..din ceea ce vede..imi face si ea un eco la care vede doar un rinichi marit si imi pune diagnostic de hidronefroza..bebe vine cu picioarele/fundul in jos..placenta e imbatranita..lichidul amniotic e la limita de supravietuire pt bebe..stabileste nastere prin cezariana..sapt viitoare pe 7-8 tre sa merg la ea la cabinet sa mai faca un eco sa vada evolutia bebe Antonia ar avea atunci exact 36 sapt..si in fct de situatia lichidului amniotic facem ecografia..pana atunci eu fac injectii cu ceva dexa...nu stiu cum ii spune pt maturarea plamanilor si analize de sange urina dozari anticorpi repaus la pat..si liniste..deci asa fiind spuse se pare ca o sa fiu prima mamica din odiseea noastra..imi pare rau ca nu v-am anuntat mai repede..insa motivele au fost intemeiate..nu am vrut nici s ava necajesc..nici sa ma plang..nici sa ma gandesc si s apovestesc pe tema asta..nestiind nimic concret am asteptat sa ajung cu bine pana in sv..sa ajung apoi la iasi si sa nu nasc pe drum..sa gasesc un dr si sa accepete sa ma ia in sapt 35 cu bebe diagnosticat cu boala rara si tot asa...acu macar stiu ca sunt sub aripa cuiva si ca dr e ff ok si dispus sa ma ajute..a sunat si la cev neonatolog Dr Nica si va fii si ea la nastere..acu sunt ok poate chiar ff bine avand in vedere situatia..realista pregatita pt orice se va intampla..
|Va pupic pe toate si aveti grija de voi si bebelasii vostrii..Sarcina si nastere usoara va doresc din toata inima fetelor!!
28+ cu
Antonia
DPN 6 iulie 2011