Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fecian..:)) am ras gandindu-ma ce ma voi face eu cand voi avea si bebe si caine si pe noi 2.

roxy, eu zic sa stai calma. fetita este mare si grasuna si poti sa o nasti lejer. dar eu zic ca mai sta la caldurica vreo 2 sapt.

pufi, dar ce te a apucat cu curatenia???

mamutz, utrogestanul amelioreaza contractiile, asa ca este f posibil sa fie si de la faptul ca l-ai intrerupt.

oxidoni, eu zic ca pe ultima suta o sa uiti oricum dc e sotul fix langa tine sau pe hol. oricum, el va veni la tine cum te vei linisti putin. in mom alea cred ca andreea vultur iti va fi suficienta.:)

laura, ce simpatica ai fost :))

_

28+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ooooo babyblue acum sunt nevinovata si cuminteeeeee .

Am sters cateva zile la rand toata casa de 70 mp cu carpa ca mi se parea ca mopul lasa scame si evident ca au aparut contractiile. Acum daca e musai folosesc mopul care a devenit prietenul meu cel mai bun .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

legat de contractii, evident ca si la mine au revenit.

uneori doar se intareste asa burta, alteori uterul e strans ca un carcel, tot, de jos pana peste buric, adika fix cat e tot uterul, senzatia e neplacuta, uneori spre dureroasa.

iau in continuare no-spa, scobutil, gynipral, dar am remarcat si pe buna dreptate asa si eu: statul la pat este sfant, ca si lipsa stresului psihic. nimic nu le vindeca mai bine. din pacate, pentru fetele active si cu dorinta de a face cat mai multe.

la mine au fost dese zilele trecute, dar acum ca m am odihnit s-au rarit bine de tot. azi de ex, pana acum, n-am avut niciuna. doamne ajuta sa nu am si sa ma pot bucura de palermo.

dc nasc pe acolo, va dau de veste..:)))

_

28+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

ooooo babyblue acum sunt nevinovata si cuminteeeeee .

Am sters cateva zile la rand toata casa de 70 mp cu carpa ca mi se parea ca mopul lasa scame si evident ca au aparut contractiile. Acum daca e musai folosesc mopul care a devenit prietenul meu cel mai bun .

si cu mopul tot aia e, tot se eforteaza burta, ca sa zic asa.
eu zic sa uiti de mop si de curatenie, pana nu scapi bine de tot de contractii, ca totusi esti in 34 de sapt si ne e suficienta roxi prin spitale cu perfuzii.

parerea mea.:)

lasa l si tu pe eduard linistit, bietul de el, nu ti-e mila de el?

_

28+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Rammy nu zice nimeni ca nu doare, ba doare al naibii dupa cezariana. Numai ca atunci cand stii ca ai o mogaldete mica-mica care depinde de tine sa fii in forma si sa zici "prezent" in orice clipa, mai trece durerea si te mai si treci singura pe linia 2.

Mare dreptate are Laura cu frica...si noua ne e frica, dar parca e o frica mai constienta asa, nu stiu cum sa explic. La voi e frica de necunoscut acum...o sa treaca super repede .

Asa eram si eu pana sa-l nasc pe Razvi, eu eram cea mai importanta...si asta inclusiv pana in momemtul cezarienei...dupa, prioritatile s-au schimbat, nu mai stateam sa ma gandesc ca stii ca pe mine ma doare, eu nu pot...copilul are nevoie de mine.

Citat:
citat din mesajul lui fecian
So, pe bune fetelor, profitati de ultimele zile de libertate ca dupa aia vine uraganul.. Voi va planegti ca aveti casa nearanjata...cele cu copii nici macar nu se mai plang de aspectul asta. Pentru ca acum faci curat si in secunda 2 toata casa e cu curu in sus. La noi weekendul zici ca a trecut un uragan. In fiecare seara aceasi poveste. Deci... lucruri minore cum ar fi curatenia totala nici nu mai sunt prioritate.

De ne-ati vedea ce pasivi suntem uneori cand ne uitam la tv si in jurul nostru sunt jucarii aruncate peste tot, copil parca iesit din razboi cu fatza pictata de numai el stie de ce, hainele lui imprastiate in toata casa, nu mai zic nisip si alte pietricele isi fac drum misterios prin casa noastra!!! Apa la chiuveta sa dea pe afara, jucarii in baie, jucarii in bucatarie, jucarii sub fotoliu!!!

Tzipete de razboi la saracele trenuri, shine dezmembrate pe ici pe colo...cam asta e atmosferaaa..

E curat in casa DOAR cand sunt singura!!!

Ce bine ai descris atmosfera din casa noastra...

Asa e si Razvi, vine ne pupa pe cate un obraz...ai zice de drag...ei ash, vrea sa-l luam in carca si sa fugim prin toata casa...eu ma mir ca mai sunt intreaga la cate masinute sunt pe parchet...

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

rammy si eu am aceeasi senzatie ca si tine...si ma enerveaza multe chestii...si v-am zis ca pe masura ce citesc si mai adaug informatii cu privire la cezariana ma ingrozesc...sunt rea de durere si poate usor rasfatata si nasterea e ceva nou..mai ales ca nu am fost niciodata interesata sa fiu atenta la femeile care abia au nascut sa vad eu exact ce si cum..ca vad ca dupa o perioada totul se uita...dar mom alea nu cred ca sunt asa usoare...dar sper ca voi avea o forta interioara nemaintalnita pana acum care ma va ajuta sa trec peste toooot!!
fecian m-ai distrat maxim...sotul meu ar avea o problema cu ordinea dar o sa-i treaca si lui...
oricum pe mine m-au apucat multeeee temeri dar o sa le spun daca mai vad pe aici aceleasi ganduri...ca altfel le tin pt mine ca poate va bag si voua prostii in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mai degraba vad ca lui eduard nu-i prieste scaunul, cum am stat mai toata ziua la calculator cred ca ar fi cazul de o pauza, si-asa azi mi-am facut de cap si-am scris toata ziua pe forum .

Va pupacesc cu drag pe toate si ma duc sa ma intind putin apoi sa fac o tocanita de pui cu mamaliguta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Acum poate fetitele sunt mai cuminti...dar au si ele piticii lor.

Eu imi aduc aminte de frate-meu cand era mic (cam vreo 4 ani avea)...maica-mea tot sarea pe mine ca ii folosesc rujurile si fardurile...Cand il prinde pe al meu frate tot boiit cu toate fardurile ei, rujul i i l-a mancat...Si i-a traas un zambet d-ala laarg roosuu !!
Alta data, l-a prins cand se incaltza in tocurile ei si i-a luat cea mai buna rochie si tot asa, facea parada modei!!!
Si cate si mai cate Cu el acum ma intelege super bine, el ma penseaza pe mine si pe prietena lui(are un simt al modei cam prea bine infipt in el).

In fine, ideea e ca sa va iasa din cap ca veti mai avea vreodata curatenia aia pe care o stiati pana acum!

Acum schimband subiectul, contractii slava Domnului nu am mai avut de cateva zile si sper sa ramana asa.

babyblue stai linistita ca o sa fie ...dezastru

pufi lasa mamicule carpa in pace...mopul e ceva mai lejer (mai ales acum)! Ia stai tu frumos in pat si linisteste-te!!!

crisspy ma bucur sa aflu ca mai sunt si altii la fel (nu ca ma bucur ca e si la voi asa, dar mai e si altcineva care confirma ceea ce spun eu )

ma bucur ca v-am facut sa radeti putin... lasa ca o sa va bucure si mai mult ..promit

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fecian - ai fost mortala !!! M-am recunoscut 100% in descrierea situatiei, si cred ca fetele care mai au un bb o sa ne dea dreptate !!! Asa este, se vedeti ce "nesimtite" (in sensul bun al cuvantului) veti deveni DUPA ... ori asta, ori o luati razna, ca nu veti reusi sa tinetin casa bec, cum o faceati cand erati singurele ... Si copil, si casa luna, si mancare, si grija de sot, si grija de tine, si servici Ce Doamne iarta-ma, doar nu suntem super-woman ??? Poate ca sunt unele femei care reusesc sa le impace pe toate, dar va spun eu ca astea ori sunt super-woman (foarte rare), ori au ajutoare cu diversele treburi (mama, soacra, femeie la curatenie, bona etc.), ori fac muuuulte compromisuri si mai inchid ochii pe ici pe colo la praful nesters sau jucariile imprastiate ...

Rammy - si ma regasesc si in descrierea ta !!! Citeam si eu pe net povestile proaspetelor mamici imbatate de euforia bebelusului nou-nascut si nu ma puteam deloc conecta ... Si sa stii ca nici mai tarziu, dupa nastere, n-am putut !!! Eu n-am trait aceasta betie si bucurie deosebita care se zice ca iti ia durerile cu mana si te face sa te simti cea mai fericita persoana de pe fata pamantului !!! Ma durea pe peste tot si ma uitam la bb care dormea langa mine si nu simteam ... mai nimic Decat curiozitate si un pic de nedumerire ca bucatica aia mica de langa mine e bebele MEU ! Pe urma au venit noptile nedormite, oboseala crunta a alaptatului din ora in ora, plansetele chinuitoare etc. Si senzatia tot mai ciudata ca e cineva cu noi in casa de care suntem legati si care depinde de noi.
Ce vreau sa spun este ca NU TREBUIE SA TE SIMTI VINOVATA pentru trairile tale !!! Chiar daca nu sunt chiar ca la carte, chiar daca nu vei simti ce ai citit pe forum ca ar trebui sa simti, important e ca iti vei iubi copilul si vei trece peste toate, chiar daca iti va fi greu ... E normal sa-ti fie greu, unele mamici trec mai usor peste asta, altele mai greu, dar pana la urma iti vei gasi ritmul si va fi ok

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

e foarte normala frica, e frica de necunoscut, pana si noi, cele la al doilea copil avem acea frica...si e tot de necunoscut, nu acelasi...ca deh, am invatat sa schimbam scutecele si sa scoatem titi la inaintare, dar frica de a nu face fata la 2, 3 sau 4 copii.

Fecian, oooo pai asa e si la noi. Al meu barbat era obsedat de curatenie, acum e foooooarte lejer, vine in casa, mai da cu piciorul la masinuta(si am fata) ca sa isi face loc la papuci.
Deranj da, e...cu jucariile Anei, mizerie...nu e, ca aspiram des.
Cui nu-i place...sa nu mai vina pe la noi, eu una sunt fff relaxata

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput