Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

nu ma sperii laura , sunt constienta ca se pot intampla multe si cu totul altfel decat am planificat, doar ca este o decizie pe care trebuie so iau si pe care sa n-o regret mai apoi si inca sunt putin nehotarata.

Oricum dr. mi-a prezentat toate riscurile, mi-a zis sa nu ma imbat cu apa rece, ca e mai sigur sa stiu totul sa pot decide in cunostinta de cauza...ca e f posibil sa nu putem recurge la epi din varii motive care pot fi depistate atunci, ca e posibil sa nu prinda, ca e posibil sa nu fie medic anestezist si varianta optimista ca e posibil sa nu am nevoie ; evident ca asta-mi place mie cel mai mult.

Nu vreau sa incarc pe nimeni cu temerile mele, le avem toate acum pe masura ce se apropie termenul asa ca , sa revenim la o nota optimista.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

mai fetlor nu va suparati pe mine dar eu m-am cam saturat sa fiu privita ca un incubator toata lumea zice o sa fie bine important e sa fie bebe bine ca iti trec durerile cand il vezi...eu una nu cred asta ...si ma scoate din minti mentalitatea asta ca nu te doare ...
e clar ca si eu imi doresc mai mult decat toti la un loc ca bebe sa fie bine dar asta nu inseamna ca eu sunt cantitate neglijabila...

sper sa nu va suparati pe mine...

30+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

mai fetlor nu va suparati pe mine dar eu m-am cam saturat sa fiu privita ca un incubator
toata lumea zice o sa fie bine - pai doar nu o sa iti zica nimeni ca va fi rau
important e sa fie bebe bine ca iti trec durerile cand il vezi...eu una nu cred asta ... - nici eu nu am crezut pana nu am simtit pe propria mea piele ... deci, mai ai rabdare un pic
si ma scoate din minti mentalitatea asta ca nu te doare ... - te doare cum sa nu te doara. dar nu se moare din asta. dar asta nu inseamna ca eu sunt cantitate neglijabila... - nu, nu esti. totusi, cel putin in cazul meu, lista de prioritati a suferit modificari iremediabile dupa ce l-am nascut pe dani. nu ca as fi devenit "cantitate neglijabila" dar am preferat sa ma neglijez pe mine decat sa imi neglijez copilul. eu, experienta mea, parerea mea.
sper sa nu va suparati pe mine... - sper ca nu te superi pe mine

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Rammy, te doare, sigur ca da, doar ca vei fi absorbita de altceva. Cel putin asa a fost in cazul meu si asa mi s-a parut ca erau si fetele din salon. Mergeam toate la alaptat tinandu-ne cu o mana de burta si cu una de perete si cu niste figuri foarte radioase:))

Eu n-am avut nicio problema cu sonda, m-am trezit din anestezie cu ea si cand mi-au scos-o n-a fost dureros. Iar branula nu doare, decat piscatura din vena

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

nu ma sperii laura , sunt constienta ca se pot intampla multe si cu totul altfel decat am planificat, doar ca este o decizie pe care trebuie so iau si pe care sa n-o regret mai apoi si inca sunt putin nehotarata.

Oricum dr. mi-a prezentat toate riscurile, mi-a zis sa nu ma imbat cu apa rece, ca e mai sigur sa stiu totul sa pot decide in cunostinta de cauza...ca e f posibil sa nu putem recurge la epi din varii motive care pot fi depistate atunci, ca e posibil sa nu prinda, ca e posibil sa nu fie medic anestezist si varianta optimista ca e posibil sa nu am nevoie ; evident ca asta-mi place mie cel mai mult.

Nu vreau sa incarc pe nimeni cu temerile mele, le avem toate acum pe masura ce se apropie termenul asa ca , sa revenim la o nota optimista.

ia uite ce zice dedesupt la odisee: Suport, caldura, prietenie si atitudine.
nu incarci pe nimeni, de asta ne-am adunat aici, sa ne zicem si bune si rele, si ganduri pozitive si altele mai putin pozitive, sa ne incurajam una pe alta.
crezi ca mie nu mi-e frica de fac pe mine????? - dar daca reusesc sa linistesc o persoana, tot am facut un lucru bun, chiar daca eu raman cu fricile mele
puo gasca, acusica se trezeste piticul si eu iar nu am apucat sa fac nimic

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

ramyy evident ca nu suntem cantitate neglijabila, fiecare din cele care au trecut printr-o astfel de experienta incearca sa ne incurajeze cum stiu ele mai bine, nu zice nimeni ca nu o sa doara sau ca nu o sa fie momente dificile ci cred doar ca se refera la faptul ca uitam de ele imediat ce ne luam puiutii in brate.

Si mie mi-e frica, din ce in ce mai frica, dar daca n-as mai auzi si fraze de genu' care sa-mi arate "luminita de la capatul tunelului" mi-ar fi si mai frica; oricum pana la urma fiecare experienta este unica si fiecare o va trai altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Rammy acum AI TIMP sa te gandesti la toate astea...d-aia AI TIMP sa le si analizezi. In momentul in care vei fi in spital pentru nastere, crede-ma nu vei avea timp nici sa gandesti pentru lucruri uzuale d-apai ce gandesc unii si altii si mai ales DACA TE DOARE.

So, pe bune fetelor, profitati de ultimele zile de libertate ca dupa aia vine uraganul.. Voi va planegti ca aveti casa nearanjata...cele cu copii nici macar nu se mai plang de aspectul asta. Pentru ca acum faci curat si in secunda 2 toata casa e cu curu in sus. La noi weekendul zici ca a trecut un uragan. In fiecare seara aceasi poveste. Deci... lucruri minore cum ar fi curatenia totala nici nu mai sunt prioritate.

De ne-ati vedea ce pasivi suntem uneori cand ne uitam la tv si in jurul nostru sunt jucarii aruncate peste tot, copil parca iesit din razboi cu fatza pictata de numai el stie de ce, hainele lui imprastiate in toata casa, nu mai zic nisip si alte pietricele isi fac drum misterios prin casa noastra!!! Apa la chiuveta sa dea pe afara, jucarii in baie, jucarii in bucatarie, jucarii sub fotoliu!!!

Tzipete de razboi la saracele trenuri, shine dezmembrate pe ici pe colo...cam asta e atmosferaaa..

E curat in casa DOAR cand sunt singura!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

mai fetlor nu va suparati pe mine dar eu m-am cam saturat sa fiu privita ca un incubator toata lumea zice o sa fie bine important e sa fie bebe bine ca iti trec durerile cand il vezi...eu una nu cred asta ...si ma scoate din minti mentalitatea asta ca nu te doare ...
e clar ca si eu imi doresc mai mult decat toti la un loc ca bebe sa fie bine dar asta nu inseamna ca eu sunt cantitate neglijabila...

sper sa nu va suparati pe mine...

30+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

pai nu se supara nimeni pe tine scumpo.
eu te inteleg perfect.
in acelasi timp stiu sigur ca tu de fapt, esti f puternica si tu vei fi prima care ne vei incuraja pe toate cand va veni pt fiecare momentul x.

eu cred ca vei face fatza indif de situatie.:)

_

28+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

hai ca am ras putin fecian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Aaaa, si stiti ce conteaza in momentele alea de debandada totala?

Fatza aia a lui in plina actiune...as da orice sa o pot tine tot timpul cu mine (din pacate nu am reusit inca sa il fotografiez...ce sa zic, e demential)..si totul paleste pe langa bucuria lui. Totul.

asa ca va doresc sa ajungem toate sa impartasim si sa ne bucuram de nazdravaniile copiilor nostrii ...

Ca tot mi-am adus aminte..ieri ma jucam cu el , si vroia acelasi tren. vine la mine, dragutz iubicios, mami, mami, mamii...si in secunda 2 cu zambetul pe buze imi ia frumos trenuletul si gata...a fujit. Sedusa si abandonata!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fecian, esti tare! Sunt convinsa ca devi pasiv.... si pasivitatea asta este atat de minunata uneori!
_
28+

Mergi la inceput