Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laurita HELPPPP!!!Cum ai facut ceaiul de ceapa?????? Desi vise ca mi-ar lua Robert asa ceva....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Lumi, ti-am scris eu ieri cum sa pastrezi fructele de genul capsuni, mure zmeura , afine, dar am postat in alta parte.Iei casolete din alea de plastic de la orice supaermarket si pui asa un strat de capsune , un start subtire de zahar sau fructoza dupa caz, apoi iar un strat de capsune si tot asa, la fel faci si cu zmeura , afine , mure, coacaze. Eu asa pun de cativa ani si am si la ora asta vreo 15 casolete cu tot felul de fructe , mure si zmeura in special de anul trecut. se pastereza nemaipomenit de bine zici ca acum sunt culese.
ma duc la treburile mele.
Cleo te pup , acomodare usoara Marei si lui tati si tie cat mai multa energie sa faci fata provocarilor!!! ne auzim pe mail

Mergi la inceput

Lumi, mai vreau sa zic ceva , ideal ar fi sa alegi fructele mai tari(capsune), zmeura si afinele, dar si murele nu se spala, le pui asa ca sa se pastreze mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Magne, saru'mana de sfaturi!
Eu le-am pus in pungutze, tot pudrate cu zahar (asa am gasit si pe net) dar spalate inainte ; data viitoare o sa le pun in caserole, ai dreptate, cred ca se pastreaza mai bine.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi, dar eu zic ca e perfect asa, spalate, nu? Daca le dai cu zahar inseamna ca-s ready to eat..dar nu le speli dupa decongelare. Zic si io.
eu am pus piersici (cand era Robert mai mic), coapte un pic la cuptor, depilitate...yumm yumm ce bine s-a pastrat, miros, aroma, le-a papat Robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Lumi, dar eu zic ca e perfect asa, spalate, nu? Daca le dai cu zahar inseamna ca-s ready to eat..dar nu le speli dupa decongelare. Zic si io.
eu am pus piersici (cand era Robert mai mic), coapte un pic la cuptor, depilitate...yumm yumm ce bine s-a pastrat, miros, aroma, le-a papat Robert.

asa am gandit si eu, dar Magne zicea ca se tin mai bine nespalate

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am lipsit cateva zile ,asa ca urez copilasilor care au sarbatorit ziua de nastere-MULTA SANATATE,NOROC IN VIATA !
LA MULTI ANI !!!!

ELENA RUXANDRA
ELIZA ELENA
SARA MARIA
IOAN TEODOR
JULIA
SARA MARIA
ERIC SEBASTIAN
OLIVIA VIVIAN

LA MULTI ANI,YLARI !!!Sa ai sarcina usoara,copil sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

huh, eu am ramas in urma tare cu stirile. Cine-mi spune si mie, Cleo e in Belgia definitiv sau cu munca?

Mergi la inceput

Lumi, CAPSUNELE SE PUN SPALATE EVIDENT , SE ALEG CELE MAI TARI, iar MURELE , AFINELE, ZMEURA SI COACZELE NU SE SPALA!!!!!
Lori daca zici tu ca afinele , murele si zmeura se spala e OK!!! Insa cand le vei scoate din apa in care le-ai spalat nu vei mai ramane cu nik, pe langa faptul ca isi lasa acolo tot sucul, ai sa pui la congelat niste pielitze de fructe si nu fructe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Andrei!

STEFANY - Cleo cred ca e definitiv.

LUMINEL - eu una zic ca e cea mai buna decizie sa mergi si tu acolo, decat sa fiti tot despartiti.

CLEO- ma bucur ca Mara s-a adaptat asa repede! Oricum daca voi sunteti impacati si linistiti cu gandul, e imposibil sa nu simta si ea la fel, vibe-ul asta pozitiv.
Al meu copil pare cel mai adaptabil. Uite, a schimbat 3 gradinite in ultimele luni, la fiecare a fost laudat si raslaudat, e cel mai cuminte copil. Insa toate frustrarile i se revarsa acasa, unde face o mie si o suta de prostioare.

LILY - pai sa ne zici cand sa scoatem motatele!

Mergi la inceput