Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Laurita HELPPPP!!!Cum ai facut ceaiul de ceapa?????? Desi vise ca mi-ar lua Robert asa ceva....
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
Lumi, ti-am scris eu ieri cum sa pastrezi fructele de genul capsuni, mure zmeura , afine, dar am postat in alta parte.Iei casolete din alea de plastic de la orice supaermarket si pui asa un strat de capsune , un start subtire de zahar sau fructoza dupa caz, apoi iar un strat de capsune si tot asa, la fel faci si cu zmeura , afine , mure, coacaze. Eu asa pun de cativa ani si am si la ora asta vreo 15 casolete cu tot felul de fructe , mure si zmeura in special de anul trecut. se pastereza nemaipomenit de bine zici ca acum sunt culese.
ma duc la treburile mele.
Cleo te pup , acomodare usoara Marei si lui tati si tie cat mai multa energie sa faci fata provocarilor!!! ne auzim pe mail

Magnetism79 spune:
Lumi, mai vreau sa zic ceva , ideal ar fi sa alegi fructele mai tari(capsune), zmeura si afinele, dar si murele nu se spala, le pui asa ca sa se pastreze mai bine.

Luminel spune:
Magne, saru'mana de sfaturi! 
Eu le-am pus in pungutze, tot pudrate cu zahar (asa am gasit si pe net) dar spalate inainte
; data viitoare o sa le pun in caserole, ai dreptate, cred ca se pastreaza mai bine.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Lumi, dar eu zic ca e perfect asa, spalate, nu? Daca le dai cu zahar inseamna ca-s ready to eat..dar nu le speli dupa decongelare. Zic si io.
eu am pus piersici (cand era Robert mai mic), coapte un pic la cuptor, depilitate...yumm yumm ce bine s-a pastrat, miros, aroma, le-a papat Robert.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Lumi, dar eu zic ca e perfect asa, spalate, nu? Daca le dai cu zahar inseamna ca-s ready to eat..dar nu le speli dupa decongelare. Zic si io. ![]() eu am pus piersici (cand era Robert mai mic), coapte un pic la cuptor, depilitate...yumm yumm ce bine s-a pastrat, miros, aroma, le-a papat Robert. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
asa am gandit si eu, dar Magne zicea ca se tin mai bine nespalate

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
am lipsit cateva zile ,asa ca urez copilasilor care au sarbatorit ziua de nastere-MULTA SANATATE,NOROC IN VIATA !
LA MULTI ANI !!!!
ELENA RUXANDRA
ELIZA ELENA
SARA MARIA
IOAN TEODOR
JULIA
SARA MARIA
ERIC SEBASTIAN
OLIVIA VIVIAN
LA MULTI ANI,YLARI !!!
Sa ai sarcina usoara,copil sanatos!!
stefany_p spune:
huh, eu am ramas in urma tare cu stirile. Cine-mi spune si mie, Cleo e in Belgia definitiv sau cu munca?
Magnetism79 spune:
Lumi, CAPSUNELE SE PUN SPALATE EVIDENT , SE ALEG CELE MAI TARI, iar MURELE , AFINELE, ZMEURA SI COACZELE NU SE SPALA!!!!!
Lori daca zici tu ca afinele , murele si zmeura se spala e OK

!!! Insa cand le vei scoate din apa in care le-ai spalat nu vei mai ramane cu nik, pe langa faptul ca isi lasa acolo tot sucul, ai sa pui la congelat niste pielitze de fructe si nu fructe!!!
Doloress spune:
La multi ani Andrei!
STEFANY - Cleo cred ca e definitiv.
LUMINEL - eu una zic ca e cea mai buna decizie sa mergi si tu acolo, decat sa fiti tot despartiti.
CLEO- ma bucur ca Mara s-a adaptat asa repede! Oricum daca voi sunteti impacati si linistiti cu gandul, e imposibil sa nu simta si ea la fel, vibe-ul asta pozitiv.
Al meu copil pare cel mai adaptabil. Uite, a schimbat 3 gradinite in ultimele luni, la fiecare a fost laudat si raslaudat, e cel mai cuminte copil. Insa toate frustrarile i se revarsa acasa, unde face o mie si o suta de prostioare.
LILY - pai sa ne zici cand sa scoatem motatele!