Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ramo ... repet baietel sau fetita intre paranteze drepte fara spatiu...

Ne dai datele pt listuta? nu te-am vazut sper ca nu esti..

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

seidana- mrs pt raspuns
sunt trecuta in listuta

20+ cu &

Mergi la inceput

Onutza05 .. ti-am pus caruciorul roz...

Darisa iti pun si tie caruciorul acusica...

Ancaroro... nici tu nu ai carucior.. pe unde umbli mamic?

Anilansa .. tu nu stii ce ai?

Lali.. macar atat ca la voi ploua.. ca nu poti iesi la plaja pe ploaie... , la noi e soare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_29

seidana- mrs pt raspuns
sunt trecuta in listuta

20+ cu &

acu am vazut... ma uitam la octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine.

Am fost sambata la nunta. In final am reusit sa intru in toale dar cam la limita.
Nunta superba insa dispozitia mea a lasat de dorit: in primul rand m-a durut coccisul (noada) de la scaunul incomod de stateam numai cu nasul in farfurie ca sa nu ma mai las pe fund.
A doua problema a fost din cauza mea: m-am bagat intr-o hora si n-am renuntat la timp. Cand am simtit ca e ceva in neregula am lut-o totusi spre masa insa n-am mai ajuns. Obosisem atat de tare incat m-au lasat picioarele si am picat in genunchi de am speriat toata audienta desi nu patisem nimic grav.
Deh, unde nu-i cap, vai de picioare.
Rezultatul a fost ca sotul s-a suparat si n-a mai vrut sa se ridice de la masa. Mi-a tras o morala de zile mari.
Si eu m-am suparat insa din cauza ca la nunta mai era o graviduta care topaia de zor. Mi-era ciuda ca pe mine nu ma tine.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 22+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

la 20 de sapt sunt 4 luni jumate?

20+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

seidana.... speram ca pe 6 Iunie la morfofetala sa ni se spuna... ca data trecuta la 18 sapt avea cordonul ombilical intre picioare si nu a vrut sa arate...

rallu... hai fruntea sus... eu am mai zis... fiecare organism reactioneaza in felul lui... Tu singura trebuie sa iti pui limitele.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor,

Am intrat sa va salut ]
Eu m-am trezit astazi cam obosita, am si varsat putin de dimineata dar acum sunt putin mai bine. Cu munca de la serviciu aproape ca nu mai am timp sa ma gandesc ca mi-e rau.
Am incercat sa citesc topicurile vechi insa nu mai gasesc capitolele de la 59 pana la zi. Stiti ceva de ele sau nu se vad numai la mine?

Va doresc o saptamana linistita si sa citesc despre voi numai vesti bune.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici.
Prezenta si eu la raport.
Ramo, da, la 20 de saptamani esti la 4 luni jumate. Practic la jumatate de drum

Eu sunt aici, va citesc, lenea nu ma lasa sa scriu. Culoare la carut nu am, ca nu e sigur inca. 99,99 % baietel. Dar saptamana asta sper sa ajung la eco, si sa se vada atunci. Tre sa sun sa-mi fac programare, sa vad pe cand ma primeste. 5 saptamani intre ecografii e ok, adica eu am fost la 5s si 4 zile, la 11 s si 1 zi si la 16 s si 6 zile. Asa ca eu tot asa ma duc, cam la 5-6 saptamani, depinde cum ma cheama doctorul meu.
Am facut poze weekendul asta, ajung acasa si pun cate ceva pe grup. Si cu hainutze, si cu lucrusoare...

, si o saptamana cat mai usoara si cu vesti bune

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

seidana pune-mi si mie te rog caruciorul pe prima pagina

19+

Mergi la inceput