Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
loredanar spune:
Buna dimineata si de la mine. La Iasi e frig, am venit pe jos la serviciu imbracata prea subtire si acum ma dor rinichii de la frig. Sper ca nu se raceste la burta asa usor.........
A mai nascut o cunostinta de-a mea ... mai exact sefa mea a nascut o fetita de 2700 g prin cezariana la 37 de saptamani. Mai are un baietel si tot la 37 de saptamani la nascut si tot greutate mica (in conditiile in care mama are cam 1,85 m si tatal cred ca are lejet 2 m de abia incape pe usa) asa ca se pare ca zicala "marimea conteaza" nu se aplica mereu si in privinta sarcinilor. :)
Va urez o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!
Lori 27+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Pai fetele eu vorbesc singurica pe aici?Unde sunteti ?Inca Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
rach.. pe aici cu chef de munca de numa numa
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Va salut si eu de dimineata pe toate si va .
Noi am avut un we linistit , acasa. Nu am facut nimic deosebit , doar am lenevit.
Ieri am avut si eu niste contractii partiale , nedureroase. la urmatorul eco o sa intreb doctorita daca sunt normale. Norocul meu e ca imediat ce imi schimb pozitia trec.Sper sa nu fie nimic grav.
In rest nu ne mai laudam cu nimic. Ieri am implinit 23s. Fug sa imi schimb si semnatura.
Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Anilansa spune:
Buna dimineata.
La mine ca sa fie tot tacamul...de sambata ma doarea urechea stanga, cred ca de la un curent ... mi-am pus o solutie de la farmacie ... dar nu aud prea bine... si stau cu vata in ureche... miine cand merg cu Darius cred ca cer si eu o consultatie.
Darius e bine ... speram sa avem maine un rezultat la control ok.
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ramo_29 spune:
Buna dimineata
Saptamana trecuta am fost la control si dupa masuratori bebelusi au iesit cu 2 zile mai mici(trebuia sa fie de 19 sapt si 4 zile si sunt de 19 sapt si 2 zile,unul are 306g si celalalt 296g)...doct a zis ca nu trebuie sa-mi fac probleme dar eu tot ma gandesc, la voi a iesit tot timpul bine?
20+
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Am savurat cafeluta virtuala,ma duc sa imi fac ceva sa mananc ,ca mor de foame.
Reporterul de teren raporteaza ploaie la Constanta,si un vanticel subtire. E innorat afara,si aiurea,imi vine numai sa dorm.
Si we nostru a fost linistit,m-am uitat la desene cu fimiu,bine,mai mult eu decat el,ca pe el inca nu il intereseaza decat maxim 5 minute,apoi isi pierde interesul.La noi tv-ul e pe post de fond sonor,de radio,nu prea il privim.
Va pupic,revin mai tarziu.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_29 cum pot sa-mi pun caricioarele la semnatura? 20+ |
scrii la semnatura de ex ai baietei nu? : 20 + cu si
Deci baietel sau fetita intre parantezele drepte
Ramo si a mea e mai mica ecografic...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
onuta05 spune:
buna burtici!!!
imi cer scuze ca va scriu atat de rar, dar de citit sunt aproape la zi.
multumesc pt urarile voastre de ziua mea .
noi suntem bine, bebelina are 19+ sapt si este fetita. tare mult ne-a bucurat vestea, ACUM SPERAM SA NU SE MAI SCHIMBE NIMIC.
cand am inceput sa scriu aveam atat de multe de spus... dar sunt sigura ca ma intyelegeti... am uitat ce mai vroiam sa spus. oricum voi reveni cand imi amintesc.
va pe toate!!!
19+
darisa spune:
neata! s-a terzit si ratza fara chef de munca!
Nu am mai apucat sa scriu vineri ca am plecat val vartej la cabana. Tot weekendul am mancat ca o sparta de toate si am stat la soare. A fost super.
Vineri la eco bebe era f bine, ne-a confirmat 100% ca e baietel, i-am vazut putza in toata splendoarea. Fetzica nu prea si-a aratat-o, statea tot cu ea lipita de placenta. I-a facut pe acolo tot felul de masuratori dar nu am retinut mare lucru decat ca are 365 de grame.
Mi-a placut ca la un moment dat a cascat, asa frumos s-a vazut.
In rest toate bune si frumoase. Ma apuc sa recitesc din urma sa vad ce ati mai pove.
Enjoying my second journey
20+