Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Neatza burtici.
Prezenta si eu la raport.
Ramo, da, la 20 de saptamani esti la 4 luni jumate. Practic la jumatate de drum

Eu sunt aici, va citesc, lenea nu ma lasa sa scriu. Culoare la carut nu am, ca nu e sigur inca. 99,99 % baietel. Dar saptamana asta sper sa ajung la eco, si sa se vada atunci. Tre sa sun sa-mi fac programare, sa vad pe cand ma primeste. 5 saptamani intre ecografii e ok, adica eu am fost la 5s si 4 zile, la 11 s si 1 zi si la 16 s si 6 zile. Asa ca eu tot asa ma duc, cam la 5-6 saptamani, depinde cum ma cheama doctorul meu.
Am facut poze weekendul asta, ajung acasa si pun cate ceva pe grup. Si cu hainutze, si cu lucrusoare...

, si o saptamana cat mai usoara si cu vesti bune

21+

Bijuteriile mele

E ok.
Eu am facut pana acum o ecografie normala la 16 sapt, o morfofetala la 20 sapt iar acum o sa merg la 27 sapt la o eco tot normala.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

rammo, ce semnatura frumoasa fetita si baietel Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si mancaciosi.
Daca cel mic nu era bine doctorul vedea la eco.de ex.daca se hraneste mai mult cel mare si mult mai putin cel mic.Totul o sa fire bine.

Rallu imi pare rau de incident.

ancaroro am vazut si eu putza deci este baietel

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

seidana pune-mi si mie te rog caruciorul pe prima pagina

MULTUMESC DOAMNE
19+

Felicitari pentru putza Sa fie sanatos si mancacios

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Este clar, avem, odiseea baieteilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

si noi care ne speriam la inceput sa nu o sa aibe fetele noastre cu cine se marita.............. uite cum s-a schimbat radical situatia......

Lori 27+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:

si noi care ne speriam la inceput sa nu o sa aibe fetele noastre cu cine se marita.............. uite cum s-a schimbat radical situatia......

da mai... pe mine m-a scperiat tata zicand in weekend: tu ai baiat ca ai burta tuguiata... .. eu nu vreau .. vreau pe Alexandra mea .. asa ca pana vineri nu iau vopsea pt camera...

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Mona ai carucior albastru...

Anca.. ti-am pus si tie caruciorul.. daca iese fetita dau o sticla cu lapte..

e asa frumos cum suntem aproape toate pictate in roz sau albastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:

da mai... pe mine m-a scperiat tata zicand in weekend: tu ai baiat ca ai burta tuguiata... .. eu nu vreau .. vreau pe Alexandra mea .. asa ca pana vineri nu iau vopsea pt camera...

Nu te ingrijora, nu e o regula asta cu burta.
Am o cunostiinta care a nascuta o fetita mare si frumoasa, de 4 KG si avea o burta tuguiata de a crezut pana in ultima clipa ca are baiat.

25+

Mergi la inceput

eu simt ca e fetita.. si trasaturile din 3D par de fetita.. dar na... si cat mi-am dorit eu baiat... acu ca tot Alexandra Alexandra mi-i s-ar rupe ceva din mine sa stiu ca nu e asa cum am crezut.. oricum 3 medici mi-au zis ca e fetita.. de era numai unul mai ziceam ca se fi putut insela insa cu 3...

Anca.. asteptam poze... cu tine si lucrusoarele.. asteptam si de la Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

racheel - mrs, tot ce imi doresc e sa fie sanatosi indiferent de ce o sa fie...mi-e mila de ei ca nu prea au loc,doct mi-a zis sa consum cat mai putine lichide si sa mananc fara sare ca retin apa...m-am ingrasat 16kg pana acum

20+ cu &

Mergi la inceput