Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

daca va zic ce am visat azi noapte lesinati de ras
am visat ca eram in tandreturi de amor cu Viorica din Clejani

_

23 +

Eheheeee ,dar chiar cu Viorica ????
Scrisesem si eu cu vreo 2 capitole in urma ca eram amanta lui Bin Laden Acolo mangaieri tandre ,love si alte chestii

Pe mine ma termina arsurileeeeeeeee ,ce sa fac ? Am dimineata si seara ,ma arde de-mi provoaca greata si imi vine sa vomit

21+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

neatza burtici!

Marygaby am vazut ca esti tare noua pe forum,dar deja ai deschis doua subiecte. Bine ai venit pe forumul DEsprecopii,dupa ce te vei obisnui cu el o sa iti placa mult. Nu vrei sa intri mai mult,sa ne povestesti despre tine nitel,nu sa lasi un mesaj"plans" de un rand? Hai ca noi nu suntem fete rele! Am vazut la unul dintre subiectele deschise de tine ca esti graviduta in 5 luni ,si ca deja iti curge laptic din sani ,ca iti gasesti tricoul ud dimineata. Eu zic ca nu e chiar laptic, poate transpiri foarte mult noaptea,si cu ceva secretie din sani,ai impresia ca e doar lapte. Ma mai trezesc si eu asa uneori,desi dorm aproape goala .se face foarte cald pana dimineata in camera.

Alayna deci tu erai cu Bin Laden? Eu am visat intr-o noapte ca eram in tandreturi cu cumnatul meu ,fratele sotului,si m-am trezit asa debusolata si speriata . Noi nu ne iubim foarte tare,eu si cumnatul,ne suportam de dragul lui Vali .

Va pupic,azi am dormit pana tarziu cu piciulica si am ratat plimbarea de dimi,ca pana ne imbracam noi se face pranz.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata fetelor, cam rarut intram in week-end pe aici
Dar ce vise aveti, unul mai interesant decat altul
Alayna si eu am arsuri ingrozitoare, am ajuns sa ma tem sa mananc din cauza asta, ieri am luat un maalox si m-a lasat un pic. Ca sa le potolesc, iau cate o gura de lapte si ma mai linistesc.
Eu am fost la nunta aseara, am stat putin, vreo 2 ore ca am fost singura (sotul e plecat), a fost insa foarte frumos. Bbebelina cred ca nu era obisnuita cu atata zgomot ca s-a agitat neobisnuit de tare, la un moment dat aveam senzatia ca vrea sa iasa prin burtica, m-am si speriat. La nunta mai era o fata insarcinata, cu burtica destul de mare, a dansat non-stop, am admirat-o ca eu nu am avut curaj sa topai atat...
Un weekend-minunat va doresc...ce a mai ramas din el

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Fetelor am intrat doar sa va salut toate

18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici frumoase..azi de dim in sfarsit nu am mai fost asa nesim si m-a trezit bebe si pe mine:), se tot misca in burtica si l-am simtit...ce drag mi-a fost de el

Mai fetelor,ce vise avetzi
O duminica super super frumoasa

Zubi, mami26+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Dragele mele dragi ,

Astazi avem 25 de saptamani

Doamne iti multumim si te rugam sa ne ajuti sa ajungem cu bine pana la final!

Astazi ma mancat multaaaa inghetata, sunt singurica acasa, de fapt cu Sara si cu bebe-duracel. Sotul meu iar este de servici in weekend , pompier la datorie.

Am descoperit mobila pentru camera lui bb, cate minunatii, vai daca am avea si casuta noastra...

Se termina si weekend-ul:(, maine iar la birou...parca vreau vacanta

Va pup

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza fetelor... azi dau ..

VA doresc o zi buna si o saptamana usoara..

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata gravidutelor

Seidana, multam pentru cafeluta

O zi si o saptamanna frumoasa va doresc

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Pai fetele eu vorbesc singurica pe aici?Unde sunteti ?Inca

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput