Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

no, crissteo, tu ai baut pepsi, eu un capuccino la ora de seara. si, desi de obicei nu conteaza, acuma nu am somn deloc . vezi, noi mamicile cu copii "mari" stim deja ce inseamna TIMP. azi doarme fata nasilor la noi, intr-o alta noapte o sa doarma Maria la ea sau la alta prietena, apoi o sa vina vremea cand n-o sa mai stiu pe unde doarme (eu sper sa ramanem prietene si sa stiu ). zi de zi ma bucur si binecuvantez ziua in care i-am spus sotului "hai sa mai facem o fetita, ca Maria deja e mare si mi-e dor de un bb mic" . si cum stiu ca e ultima, trag cat pot de bebeluseala ei...

deci "candva" imi vor fi bune si alea cu ventuze, sa ma orientez in timp si spatiu , mersi

pai, fie ce-o fi, ma duc sa ma pun in pat ca nu-mi place de data asta Apropo TV

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna dimineata delfinariu!e sambata si in sfarsit are tati liber!!!ma rog,are liber sa doarma ca e rupt saracul.am eu ceva treaba,sa ma duc sa vad un teren,sa discut cu cineva care vrea sa-si faca casa...ii iau si pe baieti,se joaca si ei intr-u colt pana termin :P .
oana,da,doarme in general pe burta si merge in 4 labe de m-a zapacit,mai nou 'escaladeaza' chestii si cade in cap pe partea cealalta =)). de pasit cand e sustinut de maini o face foarte ciudat,picioarele le tine in tot felul de pozitii insa nu mi se pare nimic anormal.nu toti merg in 4 labe,noi avem multi prieteni ai caror copii s-au ridicat direct,unii mai devreme,unii mai tarziu.Eu am rabdare...abia ce am securizat casa cat de cat la nivelul de 4 labe,daca o ia in picioare am fript-o :))
Tocmai ce scoate chestii din biblioteca(au ramas jos diverse cutii si i-am pus din jcariile lui ca il distreaza sa nu le vada vreo 2 zile si dupa aia sa le scoata
o zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Rodyka - eu www.amazon.co.uk/Munchkin-Stay-Suction-Bowls-Pack/dp/B003WWJLO4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1306560532&sr=8-2" target="_blank">asa am boluri cu ventuze

Mirela - scumpi foc puiutii tai

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Rody, asa frumos ai pove, cred tot ce ai spus si tu si Cristeo, asa ca incerc sa trec peste micile neplaceri si ii multumesc in fiecare zi bunului Dumnezeu ca ne-a binecuvantat si luminat viata cu un copil sanatos, pe care il iubim mai mult ca noi insine.

Oana, V doarme pe burta, merge de-a busilea.

Rody, ma gandeam si eu la un castronel cu ventuza, dar ar trebui sa-l las si pe el cu manutele acolo.. si pt moment asta e mai mult joaca, risipa..

Pufescu, acusica o pisca in picioare, ca sa fii in continua alerta..

Noi plecam la gradina, soacra si sotul se ocupa de gradinarit, eu cu V cu joaca.

LML sarbatoritilor de azi!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Riana Maria

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Roxana_Theo, cand un copil nu vorbeste intrebarea care se pune este: aude? Nu cred ca e cazul vostru. O sa-ti scriu cateva din exercitiile pe care le facem noi:
- intaresti intotdeauna ce zice el (repeti dupa el, tare si clar)
- vorbeste clar, corect, fara diminutive
- intotdeauna sa fii cu fata la el cand ii vorbesti (mie cel mai usor imi este cand o schimb de scutec)
- repeta-i cuvinte (chiar si fara sens: la-la-li-li)
- fa-l atent la zgomote (Beatrice in 2 zile a invatat zgomotul facut de alarma de la cuptorul electric )

La 6 luni la bebelus apare lalatia fiziologica (toti o au, inclusiv mutii). Cam pe la 1 an un copil spune cuvinte pe care le intelege (si le aude la adulti).

Mai avem multe exercitii (pt stimularea auzului), daca esti interesata pot sa dezvolt.

Mergi la inceput

crispro, la 2-3 saptamanii vinerea si sambata doarme Stefan cu fetele, eu dorm in alta camera ca sa-mi incarc bateriile. In restul zilelor doarme Stef in alta camera, dimineata la 6 e treaz, la 7.30 tb sa fie la servici (Suceava), seara ajunge acasa la 7, uneori si mai tarziu daca are mult de lucru. Cat despre faptul ca V. nu bea suficienta apa: fa-i piureurile de legume mai zemoase

Mergi la inceput

Ce ne-a zis kineto despre mers: in niciun caz sa nu-i "fortam". Vor merge in picioare atunci cand sunt pregatiti. Bineinteles ca trebuie sa-i incurajam daca vedem ca sunt interesati. Ii putem "ajuta" sa fie interesati astfel: ii asezam intai in genunchi apoi ridicam cate un piciorus. De preferat bb sa fie cu spatele la noi. Daca are tendinta de a sta pe varfuri, ii "ajutam" sa stea pe toata talpa prin simpla apasare pe solduri. Abia dupa ce vor merge singurei tinandu-se de marginea patului, abia atunci sunt pregatiti sa mearga sustinuti de maini (nu de subrat; copilul se agata de 1-2 degete de mana de adult, restul degetelor de mana de adult fixeaza incheietura). Intai invata sa mearga lateral si abia apoi mersul inainte.

Mergi la inceput

bambiiiiiiii, i-ai dat 200 ml LP din prima?????

mirela, motaneii mancaciosi. Sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput