Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Crispro-imi pare rau ca te simti atat de neputincioasa si sincera sa fiu iti dau dreptate-auzi in stanga si dreapta ca piciul unei mamici a facut una, altul a facut altceva ,este o chestie normala , si eu ma simt neputincioasa cateodata dar stau un pic si ma gandesc ca mi-as dori ca Giuliano sa fie inteligent si sa invete sa mearga cand o vrea el, pentru mine nu este nici o problema. Eu cred ca fiecare copil este special si nu poti cantari lucrurile din prisma a ceea ce-ti spune unul si altul , importante sunt rezultatele in timp.
Sunt inca bebelusi , unii fac progrese mai repede , altii deloc.

Astazi am fost afara dupa 17(apropo, Giuliano mi-a dormit doar 20 min astazi de la 11 pana la 11:20), am gasit copilasii in parc , Giuliano a facut amicitie cu o bebelina de 8 luni(-fara nici un dintisor, maica-sa , era geloasa , cum asa noi avem 8 si fica-sa nici unul?), a inceput s-o traga de sosetele , de manute , sa-i zica "ciao"-o nebunie...
Ne-am intors pe la 18:30 , i-am dat papa , facut baita si acum doarme de exact 30 min.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro, tocmai tu care ne incurajezi si ne sustii pe toate??!!??
Hai capul sus si fii tare ca stii ca perioadele astea trec.Incearca sa gasesti o solutie ca pe langa orele de masaj sa mai ai inca cateva ore pe saptamana pentru o baie in liniste sau poate doar pentru un somn adanc (doar tu, fara sa stai sa il pazesti pe delfinas) si totul o sa fie mult mai "roz".Tocmai tu spui ca s-a adunat oboseala!Asa ca trebuie sa fii constienta ca tu acum vezi lucrurile muulltt mai rau decat sunt in realitate.
Noi suntem alaturi de tine!Sper din suflet sa te poti odihni weekendul asta.
Cat despre progresele lui Vladut, stiu ce e in sufletul tau, dar te rog sa mai ai putintica rabdare!O sa vina in curand momentul in care Vladut o sa ii prinda din urma sau chiar o sa ii depaseasca pe ceilalti delfinasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

bambi, bine-ai revenit! si felicitari pentru progresele lui Matei

dragul de victoras ...De cum este oficial"norocosul" delfinariului .

Cristina, felicitari pentru kg pierdute si sper sa pierzi cate mai vrei tu....

La multi ani pentru sarbatoritii de azi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, off, Isei, sa isi revina la vechiurile obiceiuri.

Crisu', draga.. nu iti mai face ganduri negre, cel putin in privinta evolutiei lui Vlad, nu este niciun concurs, nu se acorda premii, nici nu sunt pierzatori. Vlad nu isi consuma energia cu umblatul, dar face atatea alte giumbuslucuri! Cat despre oboseala ta, daca ti-ai permite, ar fi excelent sa vina vreo femeie sa te ajute o zi pe saptamana la curatenie.. Te imbratisez strans!

Mi-am pus piticul in pat si vad ca nu e suparat.. poate-o adormi singurel..
Rectific, e in picioare, ma asteapta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Crisule, te rog sa nu fii suparata!!Fetele au dreptate, nu e concurs.si la mine cu Cristi e teroare: nu adoarme decat leganat (asta in cele 2 ture de somn) iar seara tre sa stau langa el sa adoarma, ca altfel se lasa cu urlete.nu mai zic ce face din mine noaptea...cu n-spe treziri, urlete si dimineata maxim la 5jumate da trezirea definitiva.si nu cumva sa indraznesc sa nu ma dau jos din pat cand vrea el ca e vai de pielea mea.nu ma lasa nici la pipi sa ma duc, c aurla din toti bojocii, zici ca e la taiere.la masa face dezastru...vrea neaparat jucarie, ceva sa tina in mana si sa nu dea naiba sa nu il las sa bage mainile si jucaria in mancare ca e jale.ma musca de sunt plina de vanatai, daca are nervi da peste farfuria cu mancare...uneori ii zic ca il arunc pe geam..am zile cand vad in ceata de oboseala..sa fii tare, ca nu avem de ales..Lasa ca se fac ei mari si ne luam revansa cand or face si ei copii!!
Deci V a fost super tare cu pampersul lui.norocosul piscinei.Al meu cand sta pe olita trage de putza si baga mana adanc, pana la fundul olitei sa vada ce e acolo..o data (singura data) s-a manjit pe maini.iar la pipi e super incantat..si tre sa fiu pe faza ca vrea sa scoata putzica de acolo cand face :))
Hai, capu sus fetele!!Si nu va mai ganditi la ce fac alti delfinasi..al meu nici nu vrea sa faca pa, nici bravo, vb pe limba lui, urla..fiecare are bazdacii lui..Va pupez pe toate si va trimit cate o floricica ...Meritam toate florile din lume :D

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri fata slaba. Nu te mai chinui singura. Le va face el pe toate cand va vrea. Parca il aud "si vreau si pot dar de ce atata graba!"
Rody - eu zic c iese dinte ceva. Si a mea e la fel.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Bumblebee dupa vizita la ortoped o sa iti dau un feedback. Ca se pare ca avem aproximativ aceeasi problema. La noi e doar la un piciorus. Deocamdata.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

si noi avem problema asta...din cauza dormitului exclusiv pe burta piciorusele si le tine ca si Charlie Chaplin...atunci cand il tin in picioare - ii place la nebunie si incearca timid cateodata sa miste piciorusele...eu zic ca tot din cauza pozitiei picioruselor nu merge in 4 labe...oricum o sa merg la kineto in curand sa vedem ce zice

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu
vreau sa-i tund bretonul ca-i intra in ochi,dar nu sta locului si nu vreau sa-i bag foarfeca in ochi.si de dormit doarme pe burta...ceva sugestii?

mami de Raducu, 10 august 2010

voi dormiti numai pe burta? si Raducu merge in 4 labe nu?
cum isi tine piciorusele?

noi l-am mai tuns pe Matei - bretonul, cand adormea in brate dupa ce sugea...si atunci il prindeam la tuns ca altfel si el doar pe burta doarme

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Offff, Doamne! Copiii astia .......pe mine Antonito m-a aranjat azi.... A marait toata ziulica..... N-am putut sa fac nimic decat sa-i pregatesc lui papa... Eu am mancat te Miri ce.. Asa ca va inteleg.

Noi suntem pe ultimii 10 m cu bagajele ... Saptamana asta ca un facut am fost mai mult singura pe acasa, sunt neepilata, netunsa, Mani -pedi nexam, am reusit din fericire sa ma vopsesc azi noapte deci, va dati seama in ce hal sunt....

Maine vine mama sa ma ajute putin ca nu mai fac fata, nu pot sa las nici cu fundu-n sus casa asta pana ne-om intoarce.

Mi-ar fi placut sa venim si noi la intalnirea din herastrau dar e clar ca nu mai e timp Si pt asta..

Apropos de incaltari, n-am apucat sa luam pt Antonito decat niste tenisi no name care imi e frica sa ii dau, mi se par destul de grei si scortosi, poate ajung maine prin Unirea.

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

cris - Vladut e un delfinas destept, prinde foarte repede lucrurile, invata repede, o sa se miste si el cand o sa vrea..
Referitor la somn, incearca sa ii creezi o rutina: intuneric in camera, eventual ii canti un cantecel sau mentii linistea fara sa te abati, sau il legeni.
Am noroc ca Bianca adoarme la san de cele mai multe ori, doar cand e f obosita si satula adoarme singura Dar dupa ce nu voi mai alapta cine stie ce ma asteapta

bambi - noi folosim NAN2 inainte de culcare, cam 100-150 ml
Am inceput acum o luna sa ii dau cu lingurita cate 30 ml, apoi am crescut incet incet, am incercat sa o obisnuiesc cu o canita cu cioc dar nu prea are rabdare sa traga, insa sunt in cautari de canite din care sa bea fara probleme. Biberonul nu il vrea sub nicio forma

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput