Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

diana, sa nu o lasi pe ultima clipa daca iti trebuie candva anume, ca nu cred ca ti'l elibereaza pe loc. cred ca dureaza pana il gaseste in arhive.
e frumoasa nu? sa vedem peste 2 luni asa cand stim si daca e roz sau bleu si apoi incepe chinul, sa ii gasesc nume :))

eu am alta intrebare. pot sa bag copilul in piscina de oameni mari? sau trebuie alta concentratie de clor, ph si alte alea?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu in ro am bagat-o in piscina de oameni mari. Dupa experienta micii campioni ( fire de par plutind in apa -ihhhh) am fost la atlantis joia trecuta. Erau 4 copilasi in apa si vreo 2 adulti ( nu numar mamicile). Mi s-a parut fain. Astept sa vad daca ii iese ceva pe ea. Sper sa nu! Fetele din buc. unde ii duceti la piscina?

Rody - castronele cu ventuza de la primii pasi.
Michelle- canuta de la primii pasi - de 10 ron (carefour) - tot se joaca cu ea - pare ok.

Alice - Poate te vad cu pereche . Merci de sfaturi. Nu avem nevoie de certificat, sunt eu stresata ca nu il gasesc asa nu imi place sa pierd lucruri... Daca as fi umblat eu cu el nu ma stresam, dar a fost sotul sa faca certificat de nastere romanesc. Atunci s-a pierdut. El zice ca l-a adus inapoi eu ca nu. Si uite asa ne tot impungem.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

te inteleg cu actele, nici eu nu suport sa le pierd. pastrez toate chitantele de la utilitati :)) soramea in schimb pffff... o aiurita
si marius, care e pui de notar, e ametit cu actele.

eu ma gandeam la piscina noastra. adica ma gandeam daca e ok si pt ea sau ii cumpar una din plastic, desi distractie e mai mare in piscina de oameni apoi ma gandeam ca nici apa cu care ii fac baie nu e diferita de cea cu care facem noi baie asa ca...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor care alaptati, v-a venit cm?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

fetelor care alaptati, v-a venit cm?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nuuuuuuuuu, si nici nu mi-e dor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da,insa luna asta iarasi vad ca intarzie

Am o intrebare la voi:pe langa dinti,se schimba si maselele nu?Adica nu traim cu ele de la nastere pana la moarte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu stiu sa-mi cada vreo masea si sa-mi iese alta...Nu cred ca alea se schimba

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu stiu sa-mi cada vreo masea si sa-mi iese alta...Nu cred ca alea se schimba

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Eu ma refer in perioada copilariei ,nu la maturitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

victo eu mai alaptez dar mai am doar 40 ml, cred ca dreptul deja nu mai produce lapte. Mi-a venit cm luna trecuta, dar nu asa nasol cum ma asteptam, mai bland ca inainte.
racusor sfaturile despre bebei sunt din cartea annei bacus? acolo am citit si eu despre interdictii, si despre faptul ca e bine sa avem putine interdictii, dar respectate ferm, decat multe si care sa nu fie respectate.

Un sfat de la psiholog, ca tot ma intreba denisa:
sa le spunem cat mai des te iubesc si sa-si aminteasca ori de cate ori vor avea nevoie ca mama ii iubeste mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Am o intrebare la voi:pe langa dinti,se schimba si maselele nu?Adica nu traim cu ele de la nastere pana la moarte...

ba da

mie mi-a scos una in clasa a VIII-a si mi-a iesit doar cand am terminat liceul, credeam ca o sa raman fara... de restul nu-mi amintesc

Mariei saptamana trecuta i-a cazut a doua masea de lapte

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput