Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mov, eu nu stiam ca se poate sa treaca tata in CIC, daca a inceput mama...Sigur se poate?
Si in ce priveste schimbatul locului de munca, stiam ca se poate , cu conditia sa nu exista nici macar o zi in care sa nu fie angajat. Adica azi a incheiat ziua de munca la primul loc de munca si maine incepe la al 2 lea.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

eu stiu ca se paote sa intre tatal in CIC, daca mama merge la munca...asta inseamna sa aiba 12 luni lucrate inainte de asta...deci daqca se muta de la o firma la alta, fara sa intrerupa activitatea pe cartea de munca e ok...nu fetelor? gresesc?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

michelle, eu i-am dat ciresele cu coaja...a bagat cateva...

bumble, esti perfect normala draga mea... cu atat mai bine, iti va fi muuuult mai usor la bb2...

paula, bafta la dentist...mai dr mea, are un aparat f smecher cu care intra pe canale sa vada daca sunt bine curatate...asta ca sa nu existe un risc pe viitor de a se infecta ceva...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

victo, si noi practicam pozitiile respective, dar mai rarut, ca nu sta el bine asa... e asa figura...ca ma apuca rasul cand il vad...si rade si el...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Michelle, frumos costumas, sa-l poarte sanatoasa. Si pe finuta mea o cheama Bianca Maria . Eu nu i-am dat inca cirese, vreau sa cumpar dar n-am ajuns. Poti sa i le dai pasate cu tot cu coaja, daca nu, cred ca fara…
Am admirat pozele Marei, o dulceata de copil. Alice, am venit cateva zile in Constanta. Dar astazi a plouat..

Vroiam sa va intreb daca folositi crema impotriva tzantzarilor, pentru bebei...

Am auzit. Imi zice maicamea stareA vremii cand plimba cainele dimineata :d sapt viitoAre merg si eu, poate stau mai mult.
M-am gandit si eu la protectie impotriva tantarilor, o sa intreb pediatra maine cand vine.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am venit acum de la dentist, Doamne cat urasc eu dentistii!!! Eu am fost de vina de data asta, in august am fost la plombat o masea si tb sa ma intorc in nov sa-mi puna plomba definitiva si nu m-am mai dus si uite asa s-a infectat... Acum stau si sufar...
Offf, offf....ce preturi nesimtite au. Pt curatare canale si ce mi-a mai facut acolo am dat 150 de lei si am mai duc miercuri pt plomba.Am hotarat ce se va face Raul cand creste mare, sa fiu si eu bogata
Nici eu nu sunt stresata la bb1, sper sa am parte tot de un copil cuminte si la bb2.
Avam voie sa dam cirese? No, nu stiam asta...
Raul nu mai vrea lapte. In rest mananca bine , doar dimineata si seara nu bea LP, cu insistentele mele bea 100, 150 ml...E adevarat ca am trecut pe Nan 3, acum ii iau iar Hipp3, sa vad daca rezolv ceva...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

se poate Paula :) mai stiu exemple...
Diana si eu mi-am "ratacit" certificatul de casatorie si am cerut altul de la primarie...l-am primit in aceeasi zi

mama lui Mihnea Damian

Te rog detaliaza!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Eu am sperat sa fie aici dar nu l-am gasit - oricum bine ca are copilul pasaport si ju e graba dar as vrea sa il fac

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Diana si eu mi-am "ratacit" certificatul de casatorie si am cerut altul de la primarie...l-am primit in aceeasi zi

si eu l-am ratacit. credeam ca a ramas in Ro, dar nu l-am gasit printre acte. am mers la Primarie si mi s-a spus ca se poate elibera o copie, dar alt certificat (original) voi primi dupa ce il declar pierdut in Monitorul Oficial si nu stiu ce taxe mai trebuiau platite. cum aveam nevoie de un original si timpul nu era de partea mea, am renuntat. numai bine ca l-am gasit zilele trecute aici, in Spania. si eu ma tineam ca-s ordonata cand e vorba de acte

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ainotna, eu sunt curioasa de fel, mai zi=ne despre voi :) esti din cta? sau unde sunteti la plaja?

diana, nu stiu daca e acelasi regim ca la certificate de nastere, dar marius cand si-a pierdut certificatul, am fost la starea civila, a completat niste harti, platit o taxa sau doua (pana in 50 de lei, parca 20 sau 30 de lei) si i-a scris o tanti alt certificat. mergi la starea civila a sectorului care l-a eliberat si intreaba. sau cauta un nr de tel sa nu mergi degeaba

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

O sa sun la sectorul 3 sa vad ce zic tantiile de acolo.
Ioi ce semnatura frumoasa ai!!!!

Mergi la inceput

Sunat - trebuie timbru fiscal de 2 lei si sa ma duc pana acolo. Super. Sa vad cand ma duc sa rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

despre CIC la tata: trebuie sa iaba 12 luni lucrate inaintea nasterii copilului, nu inainte de intrarea in CIC. exact ca la mama.

Revin mai tarziu

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput