Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

poze

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

M-a sunat sotul, vineri pe la 10:30 suntem in Iasi.. Ne mai crede cineva? Daca Doamne ajuta, totul e bine, puteti veni la un suculet?

Paula, ai fost la dentist?
Si eu am de inceput santierul in gura, nu de denstist mi-e teama, de preturile lor mi-e .

Oana, la mine cand eu ziceam ca V nu mai vrea sa suga, de fapt el se enerva si lasa sanul ca imi scazuse productia.

Fetele cu bb nr.2, adica io-s anormala? Ca stresata nu-s.. nici la bb 1.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Victor tot face exercitii de echilibristica, sta si 10 secunde singur in picioare, a facut si un pas singurel, dar de la o masuta la mobila, acolo sta cel mai mult.
Stau si ma gandesc ca la cat de urat a facut la incisivi, cred ca la masulete, cu atat mai mult la canini, ma si da afara din casa.

Racusor, pt ce inveti?
Eu am dizertatia in iulie.. Nici nu m-am apucat de proiect.. chef nu am deloc, abia ma descurc cu ultimele examene.. N-are nimeni chef sa faca proiectul in locul meu?

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetele cu bb nr.2, adica io-s anormala? Ca stresata nu-s.. nici la bb 1.

asa intrebam si eu cu ani in urma. dar acum e relaxare totala . cand ar fi de te urcat pe pereti, doar zambesti si zici "toate trec, si inca prea repede"

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Are cineva idee cum se scoate alt certificat de casatorie? Nu il gasim pe al nostru. Am cautat peste tot si jue. La cat ne-am tot foit de colo colo nu ma mir.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la Primarie ..la starea civila si soliciti un duplicat.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Noi am crezut ca ne-am pierdut certificatul de casatorie la un moment dat. Am fost la starea civila, dar nu mai tin minte daca ne-a mai trebuit ceva, oricum, suma pe care am achitat-o a fost modica..

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am revenit ieri acasa...asa ce mi/a fost dor de voi...la tara a fost totul frumos dar timpul cam putin...a vazut Antonia lume noua cat nu a vazut in 11 luni...dar ca de obicei a zambit la toata lumea...strabunicii sunt topiti dupa ea...matusele mele la fel...verisorii si ei...cred ca i/a prins binele aerul de tara ca adormit noaptea f.bine...aseara in schimb s/a foit...am lasat/o sa mearga in 4 prin curte...s/a facut ca un purcel...a lins/o catelul pe fatza...ce mai nebunie curata

Coteasca sincere condoleante...la mine traiesc toti cei 4 bunici deci habar nu am ce durere simti cand ii pierzi

Am citit tot dar nu am ramas cu multe in cap...am vazut poze cu adorabilii Victor,Mara,Isa,Mihnea,Bianca,Giuliano...sper ca nu am uitat pe nimeni

Palomina vacanta placuta

Racusor spor la invatat

Revin mai tarziu ca am pus sa fac o ciorbita de gaina de tara

A si tocmai am aflat ca duminica viitoare imi pleaca sotul in italia...desi stiam ca tb sa plece si ma obisnuisem cu gandul ca ramanem singure parca tot trista sunt...o sa vina tocmai in aug pt 2 sapt..o sa/l uite Antonia pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Michelle, frumos costumas, sa-l poarte sanatoasa. Si pe finuta mea o cheama Bianca Maria . Eu nu i-am dat inca cirese, vreau sa cumpar dar n-am ajuns. Poti sa i le dai pasate cu tot cu coaja, daca nu, cred ca fara…
Am admirat pozele Marei, o dulceata de copil. Alice, am venit cateva zile in Constanta. Dar astazi a plouat..

Vroiam sa va intreb daca folositi crema impotriva tzantzarilor, pentru bebei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

nu stiu de ce, dar parca traiesc mult mai intens si mai relaxata perioada asta a lui decat am facut-o cu Eric...o savurez din plin, si nu ma mai stresez pentru orice lucru... bine, e si normal, cred...fiind al doilea copil...

daaa, ce bine te inteleg . si mai ales ca il socotim nu doar ca pe al doilea copil, ci ultimul...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

exact... o sa-mi para rau dupa perioadele astea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput