Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

fetelor am barbat celebru-v-am spus ca o sa fie plecat pentru o saptamana la Torino -aruncati o privire

http://www.eataly.it/index.php/la-sardegna/

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Luca e bucatar? Musai sa vii cu niste retete secrete.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005
Denisa Maria de anca_vlad

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

imaya, multumim de cafea

eladea, am dormit nemaipomenit de bine! la 2.30 a dat Isa desteptarea in urlete, eu cu bibe cu apa! a baut o gura buna pana si-a dat seama ce e si apoi racnete de cred ca se auzeau din centrul orasului . deci, preparat 210 lp, baut 210 lp . adormit la loc , si inca doarme . am dormit si eu pana la 8.30, m-a lasat Maria sa stau mai mult in pat (lasa, mami, ca le pregatesc eu, tu mai odihneste-te putin)

paula, tinem pumnii cand mergi la dentist

anne, pai daca al tau e celebru, sunteti si voi -familia lui

bumble, cred ca o inteleg pe soacra ta . dar in mediul lui, poate o sa fie si Victor mai "sociabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ainotna, cand ai timp poate ne dai datele sa te trecem in listuta (ca eu parca nu te vad acolo). si poate ni-l arati pe Sasha

27.08- Sasha , cezariana la 39+, ora 10.00, 3100 g, Agpar 10, de Ainotna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of rodi...saracuta...mai ce-or avea delfinasii astia de-s asa miorlaiti? Filip deocamdata nu mai plange in somn, dar tot nu renunta la mesele de noapte... bine, io deja m-am resemnat... presimt ca o vom ducem asa muuuuuult si bine... insa mi-e groaza cand vor aparea restul dintisorilor, ca noi am luat o pauza lunga...

e asa figura Filip...mi-e drag de el de mor... cand mergem in pat la nani, se tot roteste ca titirezul si se tot arunca pe spate si rade...si ii spun:'pune capul pe perna si fa nani'...si el isi lasa capul pe perna, se uita la mine si-mi zambeste smechereste...si intr-o secunda iar e sus... si mi-e asa drag cand ii spun 'vrei sa bei laptic?' si atunci se pune pe spate si misca din buze, ca si cum ar lipai ceva... of, daca am putea opri clipele astea atat de minunate...dar timpul zboara...

nu stiu de ce, dar parca traiesc mult mai intens si mai relaxata perioada asta a lui decat am facut-o cu Eric...o savurez din plin, si nu ma mai stresez pentru orice lucru... bine, e si normal, cred...fiind al doilea copil...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
am o nelamurire, poate puteti sa am ajutati.
ne-am gandit ca dupa ce face M un an jumatate, poate ma intorc eu la lucru si ramane sotul acasa, acum a aparut posibilitatea sa isi schimbe locul de munca, mai poate primi indemnizatia daca in ultimul an si-a schimbat locul de munca????
pls help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Uram si noi sarbatoritilor zilei

LA MULTE LUNITE -SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!

Luca lucreaza intr-un restaurant la 15 km de Alghero-"Le Pinnette"
Cand nu lucreaza el pregateste la papa -nu doar mancare dar si dulciuri , pizza etc

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

nu stiu de ce, dar parca traiesc mult mai intens si mai relaxata perioada asta a lui decat am facut-o cu Eric...o savurez din plin, si nu ma mai stresez pentru orice lucru... bine, e si normal, cred...fiind al doilea copil...

daaa, ce bine te inteleg . si mai ales ca il socotim nu doar ca pe al doilea copil, ci ultimul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mov, eu nu stiam ca se poate sa treaca tata in CIC, daca a inceput mama...Sigur se poate?
Si in ce priveste schimbatul locului de munca, stiam ca se poate , cu conditia sa nu exista nici macar o zi in care sa nu fie angajat. Adica azi a incheiat ziua de munca la primul loc de munca si maine incepe la al 2 lea.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput