Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara delfinariu

cristina, am fost tot cu gandul la tine, cum am intrat in casa cum am intrat pe DC sa vad daca ai aparut, apoi m-am uitat la ceas si aici era 21.30 deci in tara 22.30, ma gandeam ca e cam tarziu sa pun mana pe telefon. apoi m-am gandit ca poate ati avut musafiri la un gratar si nu ai putut intra. no, am facut mai multe scenarii si sotul a zis sa am rabdare pana maine dimineata ca apari tu. numai bine ca ai aparut in seara asta . un si pentru Vladut. asa, ca o slaba consolare, gandeste-te ca tu ai scapat relativ repede cu iesitul dintilor, la noi va fi tot mai greu, ca vor fi delfinasii mai mari si vor constientiza mai bine durerea, pe cand voi sunteti imediat cu dantura completa!

laurika, no am mai invatat si eu expresii noi

alice, asteptam pozele

ainotna, cand ai timp poate ne dai datele sa te trecem in listuta (ca eu parca nu te vad acolo). si poate ni-l arati pe Sasha

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Buna seara,
Eu am adormit la pranz cu papusa mea frumoasa si iubita iar acum bantui pe net. Azi s-au intamplat o multime de lucruri ( pardon ieri e deja trecut de 12). Am fost la magazin doar noi 2 - am pus-o in cosul carefour - cu paturica sub ea si la spate, era tare incantata sa fi vazut ce cuminte se tinea de lantul ala care atarna, adorabila, nu a zis nimic, nimic desi era obosita, nici o maraiala, nimic, apoi a adormit nici nu am iesit din parcare si a adormit, am ajuns acasa, am pus un prosop sa aiba umbra si eu am aranjat cumparaturile, cand s-a trezit am vazut ca a iesit dintisorul NR 2!!!, am facut Ka la olita, l-a varsat( noroc ca era taricel si eu langa ea, era asa comic eu o ridicam sa nu isi bage manutele ea nu stia cum sa se rasuceasca sa prinda ceva), am papat,ne-am jucat, am dormit, am papat iar si am iesit pe terasa. Bun... Ea tot evada de pe paturica si imi era mila sa stea in genunchi pe tare asa ca o tot tineam de manute sa mearga, ma durea spatele groazic, pana mi-am amintit ca am luat ham (primii pasi 17 ron carefour). Am pus-o si a pornit in 2 picioruse cu o viteza ...parca era titirez. A cotrobait peste tot, a verificat toate colturile casei si pe afara si inauntru. La 8.20 dormea dusa. Cred ca si ea a obosit dupa atata alergatura.
I-am luat azi si 3 rochite simple si 2 pantaloni scurti de la tex f faine + balon, minge si o esarfa de bebei. Ma gandeam da fie de 1 iunie dar dintoiul 2 mi-a stticat planurile.
Ma duc sa incerc sa dorm, am multa treaba maine.

Somn usor delfinuti si mamici scumpe!

Are cineva idee cum se scoate alt certificat de casatorie? Nu il gasim pe al nostru. Am cautat peste tot si jue. La cat ne-am tot foit de colo colo nu ma mir.

Vine ziua lui tati. Ma gandesc sa ii fac cadou un album cu poze cu noi. Ce ziceti, merge? Sau o poza cu noi inramata... Nu am alta idee.


Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am fost si noi la plaja de pe la 17.30 pana la 20.30, dar in plimbare pe la umbra, ca eu cu cm dupa mine ... cand sa o pun pe Isa in carucior sa ne pregatim de plecare, s-a pornit pe urlat si mai sa sara din carucior, ii trebuia sa umble singura! dupa atata activitate, numai bine ca i-am facut baita, lapticul si a adormit ca pe vremuri, fara macar sa apuc sa-i cant vreun vers sau s-o mai mangai. sper sa se odihneasca bine la noapte, si ea si toti delfinasii nostri scumpi

poze

noapte buna, delfinariu


Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi!

Dau si eu o cafea cu lapte asa cum beau eu acum. Nu m-am mai trezit asa dimineata demult, m-am obisnuit sa ma trezesc cu bebitza la 9-9.30.
De intrat sa citesc am mai intrat dar de scris nu am apucat.
Despre noi numai bune. ne trezim, mancam, iesim afara, la 11-12 in casa putina joaca, la 1 masa de pranz apoi nani vreo 2 ore, apoi iar joaca, iaurt la 4, la 17.30 iesim afara pana seara la 8-9.Baie si somn pana dimineata.
Peste 2 saptamani plecam la Arad la bunica si bunicu' si strabunica. Progrese am facut, vrea sa mearga bininteles sustinut, bea si el singurel din biberon, de vorbit doar mama si doar atunci cand e suparat, in rest gangure si vb pe limba lui toata ziua.


Racusor - si al meu e la fel de marait cand se trezeste din somnul de pranz. Nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca poate nu doarme destul.

Corina - Condoleante.

Am zis ca ajung si eu in IOR dar am avut ceva la masina si abia vineri mi a adus o de la reparat. Asa ca sper ca saptamana asta sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Noi ieri am fost plecati din Bacau, fara pitic, am fost la o petrecere-gratar, intr-un loc superb! Piscotul a stat la soacra si vreau sa zic ca a terminat-o! A urlat mititelul, am gasit-o si pe ea plansa .. a avut o zi nasoala praslea si s-a simtit.. Eu stiu cum e, dar soacra-mea e terorizata acum. Aseara cand ii spuneam ca atunci cand mergem la Bucuresti, la concert la Sting, o aducem la noi, ca sa fie in mediul lui, poate nu mai iese cu scantei, ea saraca cam inghitea in sec.. cred ca daca ar putea, ne-ar spune sa nu mai mergem. Eu una chiar n-as mai pleca.. dar am dat atatia bani pe bilete.. pt noi e un efort f mare..unde mai pun ca sotul nici nu vrea sa auda, zice ca maica-sa tb sa se obisnuiasca si cu d-astea, ca daca incep munca n-o sa-mi pot lua liber ca plange Victor..

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele!

imaya, mersi de cafea...ma gandeam s-o dau eu acu o ora, dar am intrat sa va citesc(oricum n-ati scris mult, ca pe vremuri...)

corina, condoleante...imi pare sincer rau pt pierderea suferita...

michelle, e adorabila Biencuta...frumosi cercelusii...

otiliaaaaa....felicitari pt botez!!!! vrem pozee!!! cum s-a comportat Iulia? si surioarele dulci?

mirela, scumpicei puiuti ai...doamne, si ce-au crescut...ce trece vremeaaaaaa....mai, mie mi se pare teribil de greu cu 2 gemeni...va admir pe cele care reusiti sa va descurcati cu gemenasi...toata stima...

racusor, cred ca ti-e f greu cu invatatul...si pe voi, mamicile care muncesc si invata va admir f tare...eu n-as reusi, cel putin nu acum...

crispro, ce faci iubita? cum ati dormit?

rodi, voi?

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Noi ne pregatim de iesit afara pana la 11, apoi somnic.

Multumim pt aprecieri Cerceii sunt medicinali, trebuie tinuti 6 saptamani, a plans cand i-a facut gaurile si a plans pret de cateva secunde, pana am iesit din magazin (era un magazin de bijuterii) nu mai plangea. Noi nu i-am facut gaurile in maternitate pt ca nu voiam sa ia stafilococul auriu (pe care l-a luat oricum, dar macar nu a avut forma grava)

Coteasca - condoleante..

Rody - e tare scumpa Isa

aintona - asteptam datele voastre


Fetelor ce tetina folosesc delfinasii vostri la biberon?
Ma gandesc sa incep sa testez tetine ca din canita cu cioc nu am succes.


O zi frumoasa tuturor!

*************************
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

AMR 1 saptamana pana la concediu

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005
Denisa Maria de anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetelor ce tetina folosesc delfinasii vostri la biberon?
Ma gandesc sa incep sa testez tetine ca din canita cu cioc nu am succes.

asta
O zi frumoasa tuturor!

*************************
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)


canuta de la Nuby ai incercat?
ieri Matei a tinut-o singur in manute si a baut apa...80ml/zi asta e recordul ...mai mult decat nimic

cu lapticul cum sunteti? Matei nu mai prea suge nu stiu de ce?

Citat:
citat din mesajul lui ainotna
Ooana, si Sasha doarme doar pe burta, are picioarele in exterior dar merge in patru labe. Nu m-am gandit vreodata ca ar putea avea picioarele asa din cauza dormitului…eu ma gandeam ca e asa inca din burtika, dar acum stau sa ma gandesc ca poate nu…


pozitia picioruselor e de la somnul pe burta, kinetoterapeutul mi-a spus...ideal ar fi atunci cand incepe sa mearga sa se corecteze de la sine, daca nu...sunt exercitii

m-am lamurit acum ca nu are nici o legatura pozitia de dormit cu mersul in 4 labe

Racusoru' cum merge invatatul???

Cris stii ca va fi mai bine...acum probabil e o perioada mai grea


Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi


Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buan dimineata
Am ajuns si noi la Tg Mures.
Ne-am trezit si ne pregatim de iesit prima tura afara. E tare cald. Am inteles ca de marti vin iarasi ploile, asa ca iesim acum cat se poate.
De la 11 ma duc la dentist. Mi-e asa de frica, dar nu mai stau sa mai iau medicamente...
Cristina, daca nu vrei psiholog, ia o pauza de minim o zi. Lasa-l pe Vlad la soacra si fa ceva care iti face cu adevarat placere.
Oana, asa de repede trece o saptamana...de abia astept sa-l vad pe Matei bronzat. Cand ne vedem?
L-am pus pe Raul in leagan ca se tot miorlaia pe langa mine. Acum sta si se uita la animalele care se invartesc si banuiesc ca in curand se va rasturna cu tot cu leagan, incercand sa le prinda. Tb sa-l desfac si sa-l pun la pastrare si leaganul...
La multi ani Tudor, Aida, Maria!!
Va dati seama ca mai avem un pic si avem primul delfinas de 1 an!!! Deja am emotii...cum a trecut timpul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

Giuliano m-a trezit cu noaptea in cap -7:15 , acum este deja obosit , cred ca peste vre-o 10 min il bag la nana.
Si noi avem gingiile inflamate , peste noapte s-a lamentat dar fara sa se trezeasca.
Il mai tin un pic ocupat si apoi ii dau fructele.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)



http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput