Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello fetele si de la noi.
pfoaaa, apar si eu sa scriu dupa ce am citit totul din urma si nici nu mai stiu ce sa spun. mai bine va zic programul nostru ca sa vedeti de ce nu mai intru.
am fost la nutritionist, mi-a placut super-mult, am primit dieta (din aia misto, cu 3 mese si doua gustari), plus o spurcaciune de sirop care nush ce arde grasimi, diuretizeaza, sudoripeaza, in fine - te face sa te scurgi de pretutindeni, ca sa zic asa)

mi-a pus baremul 3 kile in doua saptamani, asa ca in 3 luni cica le pierd pe toate cele (18) in plus... sa videm!

asa ca dimineata la 7 plec cu felix in LiaManoliu si trag acolo la fiarele alea pt mosi (si nu numai) pana vad stelute aurii si verzulii. apoi, la pas, urc si cobor panta cu carutul facand fandari. m-am smecherit, nici nu credeam ca imi poate placea asa ceva, dar de cand vad rezultate, normal ca-mi place

apoi, la 11 suntem acasa, dus si siesta. si pe dupa amiaza, ori un parc mic (minuscul chiar, Obor), ori ture de cartier. iar weekendul e bedminton cu tati.
asa ca dupa cum vedeti, va urmez indeaproape cu tabelul dar nu am timp sa scriu in el...

in rest? nu stiu ce sa va mai zic. strabunicuta s-a dus, planurile noastre de duca se maresc, am hotarat ca in primavara soata sa nu mai fie aici, sa fie deja pe acolo, ori cu un job ori cautandu-l, si apoi venim si noi. asta ar fi socoteala de acasa, vedem cum stam si cu targul...

apoi, despre ce ati vorbit voi, nu prea am ce comenta sau adauga.
diversificare - ioc, suntem prea mici pentru discutii de Mari,
felicitari celor doi dintosi, Ana si Kristian!
abia ma gandesc daca sa ii dau ceiut de la Fares, ca nu ii prea place dar cred ca se deshidrateaza doar cu lapticul praf...
iar despre mamicie.. nu de cariera, dar Mami! mi-a fost destul o Flavie la cresa de la un an si doua luni ca sa mai repet faza si cu Felix. Nu comentez, pentru ca fiecare face cum simte - decat botos acasa, si sa ai impresia ca esti fortat de imprejurari sa stai cu copilul, mai bine implinit la serviciu, unde e competitie si-s recompense.
pentru mine, nici un ban in plus si nici un merit profesional sau lauda de la sef, sau chiar sefie nu se poate numi ''recompensa'' fata de timpul petrecut cu copiii, cu cartile si cu aerul curat de afara.
dar asta mi-s io. fiecare cu ce il doare

si cam atat de la noi, ne pregatim de vacanta mare, de plecat pe la Moldo, pe la mare, doar perimetrul tarii anul asta - strangem bani de plecat, deh.
cat despre Pitesti, Gabi si Fluturas, eu va parasesc
mi se ridica parul pe ceafa cand merg la socri, ultima oara au ras copios cand le-am spus de sindromul mortii subite la sugari, umblau dupa copil sa ii infiga mere pe gat, noroc ca au uitat de carnatii de pe gratar.. si multe altele specifice socroseniilor si mai ales lor.
iar cum eu nu sunt omul sa tropaie din picior si sa-si faca dreptate, am ales sa nu ma mai duc - mai ales ca la un moment dat, intr-o discutie extrem de elevata pe tema "cu ce sunt mai presus bucurestenii decat pitestenii", am crezut ca o sa-mi o ia tensiunea la vale prin curte de nervi. asa ca pe principiul ''better safe than sorry'', stau acasa, ma duc unde vad cu ochii dar la ei nu. am zis!

no hai ca nu vreau sa inchei pe tema socroseniilor si a supararii. va doresc o zi frumoasa, promit ca mai intru, ca de citit - sunt la zi.
pe 11 iunie nu pot veni, am planuri de mai de mult facute. dar oricand altcandva, desigur.
nu iese nimeni in 23 august aka lia manoliu? e totusi la imbinarea Muncii, Basarabia, Iancului... nimeni nimeni?

oricum. pupicei tuturor!!!
am scris ceva haotic, stiu. dar daca mai citesc din urma si ma corectez, nu mai apuc nici capitolul asta

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput