Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

hello!
Gata, am pus poze de la botez: poze

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti cum pot micsora poze? Daca va zic cum fac radeti de mine o saptamana: incarc pozele pe mailul de yahoo, acolo e optiune de redurere a atasamentului si mi-l trimit tot mie.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

IEPURASI!!!!!!!!!! SA FITI SANATOSI SI SA ROADETI MINCARICA MUULTA CU DINTISORII IIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

madalina_m, roxx26, missmj, Shines, fragrant8, Lorich multumim din tot sufletul
Lorich hehe, fu doar cununie, botezul urmeaza la sfarsitul lunii curente :)
anka-maria aci la noi "cariera" se cheama atunci cand nu te mai cunoaste copilul cand vii acasa. Vorbesc serios. Daca pleci la 5(dupa 9 ore de munca) a zburat orice urma de speranta de promovare, marire de salariu sau alte cele. Cel putin prin astea unde am muncit eu asa e. Asa ca eu am cazut la compromis cu a-mi face treaba bine si a pleca la ora 6, si am pierdut cam un sfert din salariu. Da' toate se compenseaza.

Muci avem si noi. Toti. Sotul ce a scapat mai usor. Eu banuiesc un virus ca prea suntem toti muciosi.

Cu pompa eu am folosit-o in prima luna cand aveam prea mult lapte, da' mai mult ma suparam ca de Ana nu ma puteam apropia cu biberon asa ca il aruncam de cele mai multe ori. Iar acum cand vreau sa plec si eu vreo 6 ore de acasa (diseara) nu iese lapte ioc. Am mult 20 ml in 40 min. Noroc ca-s rabdatoare. Am descoperit insa o metoda traznita: Ana papa la un san si eu mulg din celalalt, complicat, da' am scos 60 ml in 20 min si a papat si fata intre timp. Mai incerc peste 2 ore. Poate scot si eu de-o masa si jumate. Si ii mai da bunica un pic de ceai si-or supravietui pana ma-ntorc pe la 10-11. Tineti-mi pumnii.
Aaaa, nu va zic ce-a inceput sa planga mandra cand m-a vazut cu pompa pe tzatza

Foxy-le felicitari pentru dintisor
Lorich nu m-as fi prins 100 de ani de ce ai desenat iepurasi. Felicitari Anei!!

Doamne, am inceput mesajul asta pe la 11.

Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai fata mea doarme zziua intre mese cam 1h insa mi-e tare mila de ea!
tresare si se sperie la fiecare 30 sec. E CEVA DE GROAZA! doar daca se tine de degetul meu atunci doarme mai linistita. .. of...ce sa-i fac sa doarma si ea linistit ? sa-i var eventual pe langa ea un maimutoi , ceva !?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

PROBLEME EXISTENTIALE.
pompa de san
Am si eu inca o nedumerire, noroc ca va am pe voi sa ma lamuriti.
Vreau sa comand pe Amazon un set cu sterilizator, biberoabe, incalzitr si accesrii philips avent, la doar 60 lire. Cu asta e lamurita treaba. Acum stau in dubiu cu pompa de san, as vrea sa iau de la ei si o pompa de san electrica philips avent, la vreo 75 de lire. La asta se mai adauga transport si am inteles ca atunci cand ajung in tara trec printr-o firma din radea care adauga tva. Oricum una peste alta ajung la vreo 950 ron cu toate. Cum vi se pare. E mai ieftin clar decat in tara, dar nu stiu daca sa comand sau nu pompa de san, adica e posibil sa nu am nevoie de ea, pe de alta parte daca am nevoie o iau la 600 ron de aici. Voi ati folosit? Cat de necesara e? Adica eu v-am citit mereu dar nu am retinut cate ati flosit pompa si cate nu.
Daca aveti putin timp si pentru mine.... Nu am iconita cu unu care implora.

33+

De pe Amazon.co.uk am comandat si eu. In afara de transport (practic ultima suma pe care ti-o dau ei) nu se mai adauga NIMIC. Suma care ti-o arata tie site-ul e cu tot cu TVA dar ei la final defacheaza: val fara TVA, TVA, transport. Practic, cum e si la noi cand faci o factura. Pompa eu am avut manuala de la Avent. Super buna. Cea electrica de la ei am inteles ca nemaipomenita daca vrei sa nu faci scurta la mana si termini si treaba mai repede. Desigur, exista riscul sa nu o foloseti (cum a patit Ziki) dar o poti vinde ca oricum o iei mult mai ieftin decat e la noi. Sfatul meu e sa o iei.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori felicitari si tie pt iepuras
vazui eu desenati iepurasi, dar zisai ca mi se pare mie
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari iepurasilor, ana si kristian. sa rontzaiti sanatosi!

mariag, felicitari pt. cununie. ai fost o mireasa de poveste.
gabiv, ilinca e dulce tare cu bonetica de bunicuta. ador bonetelele, i-am luat si eu lui marc, baieteasca, normal.

nici eu nu m-am prins la faza cu iepurii. acum da, bineinteles.

am vazut si pe shubu, slabanoaga tare. bravo mami!
vazut si poze de madalina, super frumosi cu totii. bb elegant si dulce, mami super sexy si tort super tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Ma apuc de capitol nou

Odiseea noastra
Blogul nostru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felicitari si de la mine iepurasilor dragi.
Frumoase pozele de la botez.
MULTUMESC MULT FETELOR PENTRU SFATURI.
A fost tare, citeam un mesaj pro ma hotaram sa iau, citeam unu contra, ma hootaram sa nu mai iau si asa am tinut-o pana am comandat si gata. Oricum la ei este 370 fata de 600 la noi. Deci daca nu o flosesc tot o vand la 350. Am luat pompa si un pachet la 60 de lire, care contine strilizator electric, incalzitr biberane, 6 biberoane de diverse marimi, vase de stcare cu capac, perie de biberane, suzeta si geanta (care apropo la noi si aia e minim 100ron).
Deci acum doamne ajuta sa am lapte de muls, ca sanii mei sunt tot ca inainte de sarcina. Curios e ca a aparut totusi colostru.

Si m-au luat iar contractiile ca abia scapasem de ele, mama lor. Asa ca dinnou am facut injectie cu amestec litic si am luat un gynipral intreg, sper sa treaca.

33+

Mergi la inceput