Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHERBI, bine-ai revenit!
Cu puiul, doctorii ce zic? Ilinca facea kk de 14 ori pe zi in prima luna... mie mi se parea enorm, dar doctorii au zis ca-i ok... Poate la mine 14/1, la tine o fi invers, 1/14...

TUNDE, si Ilinca e mucioasa de cind am nascut-o. Fornaie si ciriie fara sa vad eu vreun muc. Uneori, dupa baie, daca pun muult ser si trag cu un fel d ebatista bebelusului, scot niste muci luuuuungi. Dar altfel nu e racita.

LORICH, hai, mami, rosu in git? Eu am oroare de orice loc de joaca de plastic...ca aduna toti balaurii in ele. La verdeata, frate!

Apropo de verdeata, ieri sarii nitel calul si plecai pe Tranfagarasan (care e inchis, ca de obicei, mai bine il tinem inchis decit sa dam 2 metri de zapada). 3 ore in masina dus, oprit, pus patura, halit pizza, cules muguri de brad pt sirop, batut Ioana ca era sa cada in prapastie, certat sotul ca-i neatent, hranit Ilincoiu de mai multe ori, plecat, mers 1 ora jumate, oprit la Casa Argeseana si baut o juma de bere, admirat barajul Vidraru (din nou!) si mers iar 1 ora jumate pina acasa (deh, chiar daca acum era la vale, tot 3 ore facuram...). Ilincovici s-a conformat...

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Andri ma scuzi ca intreb, dar nu am reusit sa imi dau seama din poze care esti tu si care e nasa. Cea care o tine in brate pe Amalia la ursitoare esti tu?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

AS VREA EU !

nope! e nasa! n-am vrut s stau eu , bidonul , in fata cu mandra!
eu stau cu ea tot timpul ... ala a fost momentul nasei !
eu nici nu sunt cu ursitoarele. pt ea si de spectacol le-am luat.
eu sunt de 2 ori cat nasa si mananc ca o purcica. MAI ! nu astiu ce am! as manca numai dulciuri si eu inaitne nu eram deloc asa! nu am nici tragere sa ma apuc de cura! MA URASC ! KILOGRAMELE ma omoara si la propriu si la figurat

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Bine ai revenit Sherbi! Pe fotograf noi am dat 200 euro. A venit acasa inainte de botez pt o sedinta foto, apoi biserica si restaurantul - a stat pana la sfarsit. A facut vreo 1000 poze si un album A4 printat de 20 pag - asta e super frumos.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

fix asa si la mine. A venit acasa , la biserica , a stat toata petrecerea , avenit la scaldatoare si urmeaza la o data stabilita sa facem si un shooting de 2 ore pe undeva si toate astea la 150 eur (eu nu am primti album in schimb am primit vreo 1400 poze, toate prelucrate.)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Sherbi, dar pozele alea profi cu tine insarcinata cine ti le-a facut? Ca sunt super misto... Tot vroiam sa te intreb, ca vreau sa fac si eu niste foto profi cu piticutu...

Pup

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

PROBLEME EXISTENTIALE.
pompa de san
Am si eu inca o nedumerire, noroc ca va am pe voi sa ma lamuriti.
Vreau sa comand pe Amazon un set cu sterilizator, biberoabe, incalzitr si accesrii philips avent, la doar 60 lire. Cu asta e lamurita treaba. Acum stau in dubiu cu pompa de san, as vrea sa iau de la ei si o pompa de san electrica philips avent, la vreo 75 de lire. La asta se mai adauga transport si am inteles ca atunci cand ajung in tara trec printr-o firma din radea care adauga tva. Oricum una peste alta ajung la vreo 950 ron cu toate. Cum vi se pare. E mai ieftin clar decat in tara, dar nu stiu daca sa comand sau nu pompa de san, adica e posibil sa nu am nevoie de ea, pe de alta parte daca am nevoie o iau la 600 ron de aici. Voi ati folosit? Cat de necesara e? Adica eu v-am citit mereu dar nu am retinut cate ati flosit pompa si cate nu.
Daca aveti putin timp si pentru mine.... Nu am iconita cu unu care implora.

33+

Mergi la inceput

SE pare ca nu mai merge bine tasta O. Dar intelegeti voi.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu am luat dupa amazon, si sa stii ca nu s-a mai adaugat nici o taxa in tara(am luat dupa uk).cat am platit la amazon atat a fost. cu pompa..depinde de la caz la caz. sunt fete care au folosit-o fff mult si altelte care nu au folosit. Eu de exemplu am folosit-o putin (electrica, tot avent) dar putinul ala care am folosit-o a fost tare de ajutor(la inceput cand aveam rani la san si nu mai puteam sa alaptez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu votez pentru herastrau dar doar dc e in wekend. ca in timpul sapt. nu am cum sa ajung singura pana acolo.

nici Darius n-a luat sapt. asta nimic in greutate, de fapt chiar a scazut 50, incerc sa nu-mi fac griji. Acum doua saptamani a luat, acum 3 sapt. la fel nu a luat nimic. O fi de la vaccin, mi-e groaza ca urmeaza rotarixul. Avem 7,5 kile acum (la aproape 5 luni..ne-am nascut cu 4)

Mergi la inceput

Meci. A comandat o fata de la odisee si a zis ca i-au adaugat tva. Acuma o sa vad eu. Sper sa ma descurc cu comanda.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MAMUT, eu am avut exact pompa de care zici tu... Desi inca alaptez exclusiv si n-am dat completare decit un biberon de lp in 4 luni, n-am scos niciun gram de lapte cu pompa... n-am reusit cu niciun model. Deci din punctul meu de vedere e un rahat.
Daca insa o intrebi pe MIRELA, vei vedea ca la ea pompa si-a facut fffff bine treaba, uneori si a muls si 500 ml!!!

Acum, sfatul meu, ca ni-l cerusi, e urmatorul: las-o naibii de pompa! Chiar de vei mulge bine, vei fi tentata sa mulgi sa pui in biberon, ca sa vezi tu exact cit suge, dublu stress, o data ca muncesti sa mulgi, sa sterilizezi etc., etc. si apoi ca de ce n-a baut tot, ca trebuie (intr-o carte!) sa bea atit sau atit, ca ieri a baut mai mult... c-al nustiucui bea mai mult s.cl. Apoi... sinul muls nu produce la fel ca unul stimulat natural... si usor-usor ajungi la intarcat (asta daca de fapt vrei sa alaptezi).

Cind va fi furia laptelui, vei vedea ca cea mai buna pompa e gurita bebelusului...

Pup,
G

Mergi la inceput