epidemia din Germania cu e. coli

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
[
Ieri am incercat sa conving un englez ca in Romania nu este ´´foarte periculos´´ sa te plimbi pe strada, asa cum stia el ´´de pe net´´. Omul isi imagina ca romanii stau ascunsi dupa colturi, te vad strain si sar pe tine sa te bata si sa-ti ia banii, iar femeile te seduc si abandoneaza cu buzunarele goale.A..si sunt in marea lor majoritate bolnave

Transmite-i sa nu mai citeasca www.dailymail.co.uk/news/article-1340772/Germany--France-block-Bulgaria--Romania-visa-free-travel-zone.html" target="_blank">Daily Mail daca il mai vezi.

Ok. Il mai vad, ca avem de lucru o perioada impreuna.

Eu zic totusi ca l-am facut sa revina la sentimente mai bune , poate-i organizez si o excursie prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
[
Ieri am incercat sa conving un englez ca in Romania nu este ´´foarte periculos´´ sa te plimbi pe strada, asa cum stia el ´´de pe net´´. Omul isi imagina ca romanii stau ascunsi dupa colturi, te vad strain si sar pe tine sa te bata si sa-ti ia banii, iar femeile te seduc si abandoneaza cu buzunarele goale.A..si sunt in marea lor majoritate bolnave
--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Transmite-i sa nu mai citeasca www.dailymail.co.uk/news/article-1340772/Germany--France-block-Bulgaria--Romania-visa-free-travel-zone.html" target="_blank">Daily Mail daca il mai vezi.

Ok. Il mai vad, ca avem de lucru o perioada impreuna.

Eu zic totusi ca l-am facut sa revina la sentimente mai bune , poate-i organizez si o excursie prin Romania

´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Off-topic rau de tot:

Trimite-l in excursie la Sighisoara si la Moeciu. Al meu a ramas vesnic indragostit de Romania de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Nu cred ca acest art mai are nevoie de comentarii
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/germani-nespalati-intr-o-europa-incredibil-de-neglijenta-1100610

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

Ba da are. E scris cu ´´dorsalul´´.

Daca-l citeste cineva care n-a fost niciodata in Europa respectiv Germania, isi imagineaza cum colcaie gandacii in produse, cum refuleaza canalizarea prin toalete, cum put oamenii,cum mainile si unghiile europenilor sunt lipicioase si negre de jeg, cum prin restaurante mor oamenii in chinuri trantiti pe jos cu spume la gura.

Si evident, companiile care produc sau comercializeaza sapun sunt in faliment

Mno, probabil citise si el articole scrise tot asa, cu partea dorsala.

Si tu ai fost? Mai mult decat la un hotel de 5 stele cu cearcearfuri din satin?

Ce-mi place mie la nebunie cum isi dau unii cu parerea care nu au stat mai mult de o luna, 2 ani si aia asa mai mult fortati de imprejurari prin strainatate (Vest mai ales, ca doar la ala se inchina jumatate din Est).

Nu ca germanii sunt toti la gramada jegosi, dar exista o mare parte a populatiei care a inceput sa dea rabat de la regulile astea elementare de igiena. Si aici am mai scris intr-un post anterior ca lumea "crede" ca daca rosiile sunt in casoleta si salata in tipla nu le mai spala si le arunca asa in castron. Dar greu cu romanii atotstiutori.

Pe de alta parte nu stiu ce atata grija in Romania ca doar afectate sunt tarile vecine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Eh, e dilema ta, descurca-te.

PS: Nu uita sa dezaprobi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eh, e dilema ta, descurca-te.

PS: Nu uita sa dezaprobi

Asa si? Care e problema ta? Nu de-aia exista butonul ca sa-l folosim, treaba ta daca nu-l folosesti .

Mergi la inceput

Citat:

Ce-mi place mie la nebunie cum isi dau unii cu parerea care nu au stat mai mult de o luna, 2 ani si aia asa mai mult fortati de imprejurari prin strainatate (Vest mai ales, ca doar la ala se inchina jumatate din Est).

Of, era sa-mi scape..

Mai, mie una nu-mi place, sa stii. Gasesc chiar prosteasca actiunea asta, anume datul cu parerea cand omul are zero(ZERO) informatii.
Exact ca o musca: apare cand ti-e lumea mai draga si se baga in ciorba ta, chiar daca ea nu stie sa inoate.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Of, era sa-mi scape..

Mai, mie una nu-mi place, sa stii. Gasesc chiar prosteasca actiunea asta, anume datul cu parerea cand omul are zero(ZERO) informatii.
Exact ca o musca: apare cand ti-e lumea mai draga si se baga in ciorba ta, chiar daca ea nu stie sa inoate.

Da sa stii. Si eu . Mai ales din partea unor tanti care locuiesc in Romania, dar stiu ele exact ritmul vietii in Germania, Olanda, nu conteaza care, ca virgula cresc copii acolo, la scolile de acolo, cumpara ele rosii si castraveti de acolo.

Daca e vreun misto d-ala de Romania nu l-am inteles. Dovada ca nu mai stiu cum e "sa te dai mare" cu "am fost si eu in Germania".

Pe de alta parte descrierea cu musca se potriveste foarte bine la postarea ta, aici ai nimerit-o. Informatii cat a fost proaspata stirea eu am tot dat. Tu?

Mergi la inceput

Saskia, du-te si fa-ti un ceai de tei, ai luat-o pe campii

Noteaza-ti in calendar ca azi te-am bagat in seama mai mult decat era nevoie si asta e. Sa-ti ramana amintire.

Mergi la inceput

Citat:

Saskia, du-te si fa-ti un ceai de tei, ai luat-o pe campii

Noteaza-ti in calendar ca azi te-am bagat in seama mai mult decat era nevoie si asta e. Sa-ti ramana amintire.

Pe la alt subiect tot cu limbaj de-asta de cartier de prost gust mie te-ai adresat dar banuiesc ca asta ti-e nivelul si vezi ca esti off topic cu auto-bagatul in seama de mult timp.

Aici se discuta despre o bacterie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am locuit 5 ani in Germania dar eu nu am vazut neamt murdar...nici macar oameni ai strazii murdari...oi fi locuit io in zona "buna" a Germaniei...parerea mea e ca nici o tara europeana nu se ridica la standardele Germaniei, am locuit si in Italia si am vizitat de nenumarate ori celelalte tari ale Europei, cu exceptia Scandinaviei, acolo a fost numai sotul.

Adriana mami de Isabelle Marie - 9 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput