epidemia din Germania cu e. coli

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Nici pe la noi nu se vand castravetii - desi scrie clar ca sunt autohtoni (Sue)... A scazut un picut pretul ardeilor si rosilor (chiar si a pepenilor... desi sunt din Costa Rica ). Din pacate se rareste salata verde pe piata... si sotul manca in fiec seara...

Dana - in ce sens "nu se incadreaza in profil" un atac bio-terorist? Ai vre-un link (in engl/fr/ro - daca e posibil ) Multam fain!

Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

In Finlanda se mananca de toate, lumea cumpara de toateSi noi mancam absolut orice fruct si leguma. Nu e nimeni stresat de bacteria asta si nu exista nici o restrictie.

Dar de ce s-au intors iar la castraveti, Andacos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vauva
In Finlanda se mananca de toate, lumea cumpara de toate. Si noi mancam absolut orice fruct si leguma.

Inclusiv www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-8781668-thailanda-fructe-avocado-importate-din-europa-contaminate-coli.htm" target="_blank">avocado?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vauva

In Finlanda se mananca de toate, lumea cumpara de toateSi noi mancam absolut orice fruct si leguma. Nu e nimeni stresat de bacteria asta si nu exista nici o restrictie.

Dar de ce s-au intors iar la castraveti, Andacos?

S-au cercetat cauzele imbolnavirii unei familii si s-a ajuns iar la castravetzi(familia consumase salata de castravetzi).Castravetzii fusesera contaminatzi cu e-coli cu tulpina ucigasa!

Capcaunule,exact pe principiul asta(exemplu avocado) au fost acuzatzi si catravetzii spanioli!

Lorelaim nu mai gasesc unde am citit(era pe news.de daca-mi amintesc bine)ca nu se incadreaza in profilul atacurilor terosriste cu arma biologica!

S-au descoperit si germenii de sfecla rosie in Olanda infectatzi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Intre timp am gasit aici : http://fr.euronews.net/2011/06/09/les-autorites-sanitaires-allemandes-poursuivent-leurs-recherches/
mai multe detalii.
Resturi de castraveti infectati au fost gasiti la tomberonul unei familii bolnave , deci nu se stie daca nu cumva familia se infectase anterior de la altceva si 3 angajati ai firmei producatoare de germeni s-au imbolnavit, dar iar nu se stie daca germenii au fost cauza, sau unul dintre angajati a transmis bacteria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oare asta sa fie totusi explicatia si apropierea de finalul epidemiei ?

http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/anunt-oficial-despre-e-coli-semintele-germinate-la-originea-epidemiei-581305.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Nu cred ca acest art mai are nevoie de comentarii
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/germani-nespalati-intr-o-europa-incredibil-de-neglijenta-1100610

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Io-s chiar curioasa sa stiu daca au gasit exact sursa contaminarii. Era un angajat al firmei ce producea germenii? El de unde luase bacteria? Tulpina cu totul noua, rezistenta la antibiotice, neobisnuita pentru regiunile nordice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Nu cred ca acest art mai are nevoie de comentarii
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/germani-nespalati-intr-o-europa-incredibil-de-neglijenta-1100610

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

Ba da are. E scris cu ´´dorsalul´´.

Daca-l citeste cineva care n-a fost niciodata in Europa respectiv Germania, isi imagineaza cum colcaie gandacii in produse, cum refuleaza canalizarea prin toalete, cum put oamenii,cum mainile si unghiile europenilor sunt lipicioase si negre de jeg, cum prin restaurante mor oamenii in chinuri trantiti pe jos cu spume la gura.

Si evident, companiile care produc sau comercializeaza sapun sunt in faliment

Ieri am incercat sa conving un englez ca in Romania nu este ´´foarte periculos´´ sa te plimbi pe strada, asa cum stia el ´´de pe net´´. Omul isi imagina ca romanii stau ascunsi dupa colturi, te vad strain si sar pe tine sa te bata si sa-ti ia banii, iar femeile te seduc si abandoneaza cu buzunarele goale.A..si sunt in marea lor majoritate bolnave
Mno, probabil citise si el articole scrise tot asa, cu partea dorsala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
[
Ieri am incercat sa conving un englez ca in Romania nu este ´´foarte periculos´´ sa te plimbi pe strada, asa cum stia el ´´de pe net´´. Omul isi imagina ca romanii stau ascunsi dupa colturi, te vad strain si sar pe tine sa te bata si sa-ti ia banii, iar femeile te seduc si abandoneaza cu buzunarele goale.A..si sunt in marea lor majoritate bolnave
--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Transmite-i sa nu mai citeasca www.dailymail.co.uk/news/article-1340772/Germany--France-block-Bulgaria--Romania-visa-free-travel-zone.html" target="_blank">Daily Mail daca il mai vezi.

Mergi la inceput