Colectia de toamna-iarna 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Yuuuhuuuu...gatat-am cu masteru'!!!! am tras si o mini-petrecere in birou cu tort si sampanie.Hac!
Sarah mi-a fost racita in week-end. A doua oara in 3 saptamani. Deja e de domeniul SF-ului in cazul nostru.
Corolar: ceva intaritor imunitar pe baza de plantute ati dat plozilor? Daca da, efecta da or ba?
Lavi, imi ploua in gura cu gandul la Brela. Pot sa ma agat si io de toba de esapament si sa bag un ride clandestin?
Corapino, vreau si io low-cost de-asta de Corfu.Da' prima data trebe sa scanez arborele genealogic al familiei.
Anda, bine ca ne zici pe ce site-uri gasesti mai ieftin, da' nu ne-ai zis esentialul, adica ce anume ai ales ca destinatie. Apropo de hoteluri, la mine booking.com rules! Mereu gasesc cele mai mici preturi la ei. Serios. La ce am rezervat io ptr. vara, pe venere.com era acelasi pret cu booking-ul. Am verificat post-informatia ta.
corap spune:
si mie imi place mai mult booking decat venere.
pe venere mi-au blocat pe card o suma vreo 3 luni (bine, hotelul, nu site-ul), desi anulasem rezervarea si m-am ofticat.
la booking poti prinde preturi super-super la variantele cu NO REFUND - asa am plecat noi in germania asta iarna. dar cu copiii n-as risca varianta "no refund"
pe virtualtourist (parca) poti face comparatie intre site-urile mari de rezervari.
pentru state, in schimb, am vazut unele oferte mai avantajose la altii (parca octopus). (nu ca as merge in state).
meems spune:
Lavi, chiar ca ai fata mare!! Clasa a IV-a deja! Spor la
Noki, bravo, bravo! Si sanatate bufnitei.
Bic, tot vroiam sa te intreb: unde a plecat Sma in vacanta?
S-a incalzit (in sfarsit!!!) si pe-aici vremea, si eu am chef de duca...
madau spune:
E in trend discutia despre vacanta vad ...si noi ne pregatim de plecare..numai ca nu stiu cand . Macar am stabilit destinatia - Croatia. Ref la data, inca negociem. Jur ca in nici un an n-am fost asa loaze ca in anul asta
Intre timp, am reusit de-am incarcat cateva poze din Grecia, sunt in contul comun daca vrea cineva sa le vada.
Fug sa culc maimutza care se tot fataie pe langa mine. Noapte buna!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
meems spune:
Madau, dragute pozele! Mi-a placut piscina Iar Mirunici e la fel de cochetzica si zambareata ca intotdeauna.
maria_alexia spune:
Hello!
Gata gradinitele, am bifat ieri si ultima serbare.
Discutie intre gagicutele de 6 ani :
- tu nu te-ai fardat?
- ba da, mi-am dat cu ruj!
- eu am si fond de ten!
- nu stii, tuuuu, ca e toxic pentru ten?
Si faza 2: se intoarce Cenusareasa la locul ei, pe scaunel, dupa dansul cu printul.
Sora vitrega: auzi, sa nu te mariti cu S! (=printul)
Cenusareasa: nu, tu, numai am dansat !
camelia_daniela spune:
Maria, vorba Andei, chiar ca tre' sa fii dement sa dai un copil de 6 ani cu fond de ten!!! Poate nu o fi fost data cu FT insa o fi vazut la maica-sa si s-a laudat le colege... zic si eu !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
asa am zis si eu: a innebunit lupul!
adevarul e ca erau toate ca papusile, cu gloss si unele si ceva rozaliu prin obraji si chiar la ochi! nu exclud ceva pudra/fond de ten aplicat cu buretelul .
am avut si eu ceva de genul asta, dar s-a consumat rapid: intr-o vreme nu ieseau ai mei din casa fara sa-si dea si ei putin in obraji
am uitat sa povestesc cum dadeau ture "cei mari" pe la bufetul parintilor, in cautare de Cola .
ioiii, ce mai vremuri vin peste noi . parca prea repede
madau spune:
Meems , mersi pt aprecieri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX