Colectia de toamna-iarna 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bufnita mea stie ca NU are voie:
- machiaje de niciun fel - mai ales oja!!! si ruj. Fond de ten nu am in casa, nu folosesc by default.
- Cola deloc. Maaaxim de exceptie: daca toti copiii beau, are voie O GURA. Nu mai mult.
Astea la noi nu se negociaza.

Anda, deci unde mergi pana la urma? Nu te poti fofila de raspuns, trust me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

meemssint in South Carolina. Se intorc simbata.
He-he,, ce se gindeste lumea la vacanta. La mine anul asta pas vacanta. Mi-am dat seama ca nici anul trecut nu am fost per se in vacanta. Am fost in aprilie in Hawaii si in toamna la munte, dar altfel am frecat-o pe-aici... Dar ce sa spun, in ciuda vremii mizerabile de anul trecut - si vad ca si acum se profileaza la fel - sint foarte norocoasa ca stau intr-un orasel de vacanta, asa ca nu prea simt ca nu plec prin alte parti. Dar mi-e asa cam dor sa o intind prin lume. Dar anu' asta, cum spuneam, tre' sa stau chitic.
Anul asta am vacanta doua saptamini, din care doua zile am folosit deja pentru vacanta de schi. Mi-au mai ramas opt zile pe care nu stiu cum le-oi folosi. Poate de Craciun.
Aici e greu, tata, cind intri in cimpia muncii. La anul voi avea 15 zile de concediu, dar nu-mi voi putea lua niciodata mai mult de o saptamin o data. Deci venit in Ro, vacante pe plaiuri europene de voie, cum a fost pina acum, pas... Asta e... Nu le poti avea pe toate.

Noki jos palaria pentru regulile stricte cu machiajul. Eu asa am crescut si de-aia am ramas cu frustrare. Asa ca o las pe fii-mea. Ne dam din cind in cind cu oja impreuna, desi stiu cit e de toxic. Cind era mai mica am lasat-o chiar sa-si dea si cu bleu pe ochi. Era tare haioasa, dar mai nou i-am explicat ca e doar pt. oameni mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu oja am dat-o pe Nati pe degetele ca recompensa pt ca nu si-a mai ros unghiile, Silvia a scapat la un moment dat la oja si si-a dat unghiile de la picioare, totusi cand i s-a cojit oja i-am zis ca nu e cazul sa-si mai dea pentru ca nu e potrivit la varsta ei sa aiba unghiile vopsite. Le-am explicat si ca sunt in crestere si oja le dauneaza.

Cam asta e, nici eu nu sunt de acord cu machiajul la varsta lor, dar ca si ocazional o gura de cola si una de bere/vin in cazul Silviei, cred ca le mai scad din tentatia interzisului pe cand mai cresc.

Maria, da, ai dreptate, uite de-aia mai vreau eu un bb ca mi se pare ca prea repede s-a scurs prima copilarie a lor si eu vreau sa mai fiu mama de copilas :) Ale mele se domnisoresc si nu e cazul sa le bebelusesc eu ca sa-mi satisfac dorinta de mamoseala. Mai bine o aplic asupra cui e cazul

Bic aoleu, horror numarul de zile de concediu de la voi, auzisem si din alte surse ca asa e pe acolo peste ocean. Vorba ta, avantaje si dezavantaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Inca una si ma duc (in vacanta ):
mie mi se pare cam fake sa interzic machiajul cand ei se vopsesc pe fata la fiecare petrecere/carnaval/serbare. la urma urmei, e mai sigur sa-i mazgalesc o inimioara pe obraji cu ruj/dermatograf decat cu culorile cu pricina (tempera de multe ori ). Dar vorbesc evident de picturi pe fata, nu de machiaj dintr-ala, de cochetarie.

Maine ridicam ancora!! Sa va gasesc sanatoase si cu chef de povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Pac si noi rapid sa va salutam! Va pregatiti de vacante??? Ce fain, noi mai avem aproape o luna! Venim pe 12 iulie si stam 2 sapt! Dar nu stam in Buc deloc! Lavi esti prin Alba?

Noi ne machiem cand sunty serbari deghizate, nu ii interzic atunci. A avut o perioada acum vreo jumate de an cand imi sterpelea iruri si si le aplica, imi cerea oja, etc i le-am oferit si acum i-a trecut.

Vai Bic 2 saptamani de vacanta???Sa mai zic ca barbatu-meu are 2 luni pe an? Plus o gramada de zile de sarbatoare cumulate pe toata Europa:)) Mda, macar asta recompensa ca am venit aici....ma rog mai sunt ele:)). Eu aveam cand lucram 21 zile lucratoare parca....si tot o gramada de zile de sarbatoare, la fel adunate de prin toate tarile:))

Nu am apucat sa va citesc din urma! Poate in seara asta, dupa ce culc fetele si.... baiatul, ca avem seara pijama, Amalia si-a invitat un coleg:)

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anul asta am doua, la anul, dupa cum spuneam voi avea 15 zile, adica 3 saptamini.
Nu stiu ce va mirati atit, cam asa are multa lume in US.
meems tu cit ai? Sau lucrezi pe contract?

Sint unele companii mai mari care pot oferi mai mult. Barbata-miu cred ca are vreo 18 zile, nu stiu sigur.

Ia sa intreb eu pe la americance, ca poate prin alte parti se poate mai mult.

lavi si eu tot asa. Am inceput sa o las din nou cu oja, pentru ca chiar s-a tinut de promisiunea de nu-si mai roade unghiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, stai linistita ca o duci bine cu vacanta! Sa ai deja 15 zile de la anu' e super. La vechea firma abia dupa 5 ani ajungeam la 15 zile.
Aici am 10 zile de vacanta si 10 zile de medical, dintre care doar 5 maxim pot alipi la vacanta. Dar nimeni veac nu-si ia mai mult de o saptamana libera odata. Exceptia o voi face eu in august : am reusit sa obtin 2 saptamani libere si vin in Romania!!!
Deci fetelor, putem sa punem de o intalnire in colectie la mijlocul lui August?

Maria-Alexia, probabil ati plecat deja... vacanta placuta!!

Cu machiajul nici eu nu-s foarte stricta, de exemplu oja de unghii imi cere periodic si nu o refuz. Dar fond de ten sau fard de ochi nu i-as accepta. Sa ma mai intrebe peste vreo 10 ani.
Eu, ca si Bic, am crescut cu multe restrictii si am adunat o gramada de frustrari, asa ca nu am de gand sa repet acelasi stil parintesc din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MARIA, vacanta placuta!

MEEMS, ce frumos ca vii in Romania, stiu ca mereu spui ca iti place sa revii!

Weekend placut, eu am terminat ieri scoala si am avut clasa a IV-a , a fost asa de trist sa ma despart de ei, dar si frumos sa-i vad cat au crescut, ce multe au invatat... asta e viata, la toamna ma asteapta clasa I... greu dupa copii de 10 , 11 ani, sa ma intorc la 7...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

MARIA, vacanta placuta si o vreme superba va dorim! Noi nu prea avem vacanta. Vom merge la mare doar la Mamaia - in perioada festivalului Mamaia copiilor - dar nu avem voie la plaja sau in apa pana pe 8 iulie cand va canta Mateea cu fetitele din grupul ei , si apoi cateva zile de relaxare .... tot la mare .... dar nu stim unde .

MEEMS - frumos ca vii in Romania - si speram sa ramai mereu cu impresii frumoase despre tara.

Mateea a fost vineri la Festivalul National de Muzica pentru copii ASCHIUTA si a luat locul 1.O vedeti www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e6rHcYVa-3U" target="_blank"> aici in filamrea de la televiziunea locala dupa ce a cantat, acordand un mic interviu ... timid.
In ceea ce priveste machiajul ... noi ca mici "vedete" mai folosim un luciu de buze si un pic de pudra pentru obrajori cand urcam pe scena ... la spectacolele mari, ca in rest nu cere pentru ca stie ca nu are voie.
Va pup si o sa revin cu filmarea de la spectacol si cateva fotografii .
Vacanta placuta tuturor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

bravo,mateea!esti deja o vedeta!

multumim pentru laudele adresate flaviei!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput