Colectia de toamna-iarna 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Anda, noi am dus ultima data un portbagaj mare si plin-ochi de hartie si cartoane si am luat vreo 12 lei pe ele. Vorba ta, fix cat benzina si timpul pierdut. De atunci le scot afara in ziua de adunat diverse deseuri (la noi exista asa ceva, o data pe luna pentru plastic si hartie). Cu sticla nu cunosc, dar cred ca e tot pe-acolo. Totusi, o mica avere am facut cand am renuntat la cada de fonta -> spre 100 roni .
Wow, bravo Flaviei !
Penurie mare de baieti si pe la voi
(am vazut la ce mare cautare sunt baietii dansatori cu ocazia serbarii lui Cristi de la dansuri - mai ales cei care sa si danseze cu placere - al meu a fost ultra-furios ca a trebuie ta faca asa ceva.)
anda77 spune:
aha, merci maria, bine de stiut, desi maculatura nu prea avem. totusi plastic sau sticla a dus cineva?
anda77 spune:
nic invata de 2 zile noutati: sa se stearga singur cu prosopul pe spate, la fund, sa (chiar) apese cu periuta pe toti dintii, sa-si puna pantalonii fara sa se aseze etc. Toate sub amenintarea ca altfel n-are ce cauta in tabara de peste o luna. Disperat in seara asta, dupa dus: Mami, am o idee, ce-ar fi sa nu ma spal DELOC in tabara? astfel nu mai e nevoie sa mai invat nimic si poti sa ma stergi tu chiar acum. O saptamana?! intreb eu. Daaa, am vazut pe discovery ca poti rezista in padure nespalat multe zile. Si eu care eram incantata cand il vedeam ca da pe discovery..
miri__b spune:
buna fetelor.
multumesc mult ptr. suport.
am trimis in contul comun un mesaj, va rog sa il cititi si sa imi dati un sfat.
multumesc mult.
va pup.
lavi02 spune:
Anda, mortal Nichita cu spalatul!
Noi sticla si pet-urile le punem la tomberoanele speciale din oras. Dar nu stiu cata incredere sa am ca intr-adevar le recicleaza. Daca ai f f multe poti sa le duci la centru indiferent cat primesti pe ele, barem stii ca ai facut o fapta buna.
Greu cu aruncatul asta, cu cat omul inainteaza in varsta cu atat mai greu arunca lucruri.
Miri singura idee pe care o am e sa mergeti la al 3-lea. Cu medicii e ca in bancul cu ceasul: ai un ceas, stii cat e ceasul. Ai 2 ceasuri: nu mai stii. Of, nu e de ras, sanatate multa!
Meems baietii prietenei tale au insotitor la schimbul de avioane? Altfel cum se descurca la schimbul avionului care banui ca se face intr-un aeroport f mare? (Virgil schimba la Amsterdam de obicei cand merge in state)
--------
In we asta prelungit noi am fost la Herculane cu cortul pana la urma, a fost super, am luat doar o ploicica scurta in rest a fost excelent!
Coralia, vacanta placuta!
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Meems baietii prietenei tale au insotitor la schimbul de avioane? Altfel cum se descurca la schimbul avionului care banui ca se face intr-un aeroport f mare? (Virgil schimba la Amsterdam de obicei cand merge in state) |
Da, au insotitor de la Lufthansa, un adult la vreo 5 copii. Au plecat ieri si acum sunt deja in Frankfurt, asteapta sa plece spre Bucuresti. In miezul noptii (la noi), prietena mea urmarea zborul pe net si dintr-o data ii apare aterizare de urgenta in Vienna... A zis ca si face infarct pana afla care-i baiul... Cica i se facuse rau unui pasager. Intr-un final avionul si-a continuat zborul pana in Frankfurt si de-acolo au sunat-o baietii, erau bine. Ce mai emotii!!
corap spune:
'mneata :)
ce faceti, pregatiti bagajele de vacanta?
(eu plec in august. la sfarsitul lui august )
lavi02 spune:
neata, tot eu
M-am intors de la festivitatea de sf de an, clasa a III-a, gata, trece a patra mandra mea, e maaareeee....
meems cred ca i-a iesit o tona de par alb prietenei tale.
Lasa ca e bine, cresc copiii, devin mai independenti, e de bine. Ma gandeam eu ca e cvasi-imposibil fara insotitor.
Si eu as lasa-o pe Silviuta daca ea ar vrea sa mearga.
Corap gata, ati rezervat, unde mergeti?
Eu da, sunt in pregatiri de vacanta, de-abia am terminat de despachetat dupa Herculane, acum sunt in program intens de pt plecarea la mare de sambata dimineata. Nu mai zic ca de abia astept.
corap spune:
vara asta, vacanta low-cost extrem - in corfu la matusa-mea
da' daca nu ne iese, ca matusa-mea-i cam sucita si nu stii niciodata la ce sa te astepti de la ea, in aceeasi perioada vacanta de familie cu masina - un tur prin germania cu cazare "la plesneala".
lavi02 spune:
Corap, ambele variante suna bine :), vacanta placuta!
Un articol care mie mi-a placut
http://www.adevarul.ro/societate/viata/Cum_e_omul-asa_e_si_casa_lui_0_499150680.html
La intoarcerea din vacanta am de gand sa fac ordine, curatenie si aruncare mare in casa, mai ales ca si fetele vor fi plecate. Daca ma prindeti pe aici sa-mi faceti vant.