LMA Marisa Alexandra! floricele de mai iune 2010
Raspunsuri - Pagina 9
cris_09 spune:
Aka,Alinutzza sper sa ajungem si noi,nu sunt sigura.,oricum nu aveti cum sa ne ratati,Sebi in locuri cu multa lume chiuie de fericire,in Carrfour rasuna tot magazinul![]()
Ioana nu e facut de mine tortul
,maine voi face unul ca e ziua de nastere a mamei mele.
Laurita ma bucur ca te-ai distrat
,si eu m-am tavalit pe jos de ras si mi-ar fi parut rau sa ratati asemenea povestiri![]()
Ali incerc acum sa-ti trimit PM
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
Nico participa la party si baietii care imparteau martisoare respectiv flori de ziua femeii?![]()
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
NicoletaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Nico participa la party si baietii care imparteau martisoare respectiv flori de ziua femeii? Cris ,mami de Sebi ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Te rog frumos putin respect!
Sunt cu sotul si cu fi-miu dupa mine....
Si DA participa, dar imbracati in cavaleri si printi de poveste.
Daca-si trag si un cal alb.....
Hai, ca m-ai facut sa rad! Mi-am adus aminte de melodia celor de la Cassa loco cu Harap Alb!
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NicoletaB
Si DA participa, dar imbracati in cavaleri si printi de poveste. Daca-si trag si un cal alb..... Hai, ca m-ai facut sa rad! Mi-am adus aminte de melodia celor de la Cassa loco cu Harap Alb! Mamica unui buburuz |
Daca-si trag si un cal alb.....
"Cris
,mami de Sebi
ancutzicab spune:
LA MULTI ANI, KARINA!
LA MULTI ANI, EVA!
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR DE LILIAC!
marylenac spune:
La multi ani fericiti
KARINA
EVA
si tuturor celor care au suflet de copil
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)
r_ocsy spune:

Livia Miruna
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."