LMA Marisa Alexandra! floricele de mai iune 2010
Raspunsuri - Pagina 10
n_a_n_a spune:

La multi ani Livia Miruna! 

Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
cris_09 spune:
La multi ani cu sanatate Livia Miruna!
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
Alinutzaa spune:

La multi ani Livia Miruna

Neatza dragutelor si Hristos s-a inaltat
cris aseara n-am dat una de cealalta. Acum am citit la generale ca ai fost si tu cu Sebi. E drept ca o mare parte din timp, adica pana a venit si sotul, am fost cu ochii doar dupa Tudor ca misuna pe acolo in toate partile.
Vivela spune:
La multi ani
, Mirunica 

.
si la multi ani celor care s-au serbat zilele acestea

Vero, o sa pun eu toata cutiuta muzicala pe transfer, dar cand o sa am un moment de respiro.
cris_09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa![]() ![]() La multi ani Livia Miruna![]() ![]() ![]() Neatza dragutelor si Hristos s-a inaltat cris aseara n-am dat una de cealalta. Acum am citit la generale ca ai fost si tu cu Sebi. E drept ca o mare parte din timp, adica pana a venit si sotul, am fost cu ochii doar dupa Tudor ca misuna pe acolo in toate partile. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Am zarit o doamna cu parul scurt la un moment dat,pe scaune,mai in spate,dar era cu un bebe mic in brate,care am presupus ca nu e Antonia,si mi-a fost jena sa strig,ca nu aveam cum sa ajung la ea(tine,daca erai tu
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
NicoletaB spune:
La multi ani Miruna!
de Cutiutza sunt si eu interesata!
Nu pot tine ochii deschisi de somn. si numai vremea asta e de vina
I-au iesit rezultatele lui fi-miu: rotavirus NU, Ecoli NU etc. La tot ce a fost testat a iesit negativ. Sunt curioasa ce o spune medicul.
Apropos, ieri s-a deschis primul spital privat de pediatrie din Bucuresti (tara)
Alinutzaa spune:
Cris probabil ca nu eram eu. Antonia a stat in wrap, 98% din timp si desi e in categoria franzeluta ciufulita, nu e tocmai un bebelus.
N-are nimic. Data viitoare!
cris_09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Livia Miruna![]() fetelor are careva Cutiuta Muzicala? se poate pune pe mailul comun? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 todler ![]() |
Am eu Cd-ul dar e protejat si nu il pot descarca
Sunt foarte frumoase melodiile,mie imi vine sa plang de emotii cand le ascult(dupa ce am nascut,cand am venit din spital sotul a pus CD-ul asta cand am venit acasa)mai ales la melodia Primavara...zana(min 15)pe care o punem pe repet la nesfarsit

M-am lungit aiurea,dar m-au napadit amintirile
Cris
,mami de Sebi
Ioanact spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
La multi ani, Livia Miruna! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ancutzicab spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
La multi ani, Livia Miruna!
Nico, cum, unde? Mai multe detalii, pliiiz, si Doamne ajuta sa nu avem nevoie sa ajungem acolo!