Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!!!

Aici este iarasi canicula si nu pot iesii cu bebe ca ne sufocam....treb sa stam in casa!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

eu incerc sa ies dimineatza devreme si seara dupa 7

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uff sunt manata de bombe, nu-mi mai vad capul de treaba.

Imi cer scuze ca am intrat asa de agresiv cu mesajul de aseara despre alptare, dar ma doare sufletul sa vad cum va framantati si va pierdeti increderea in voi. Cat despre dormitul cat timp alaptati, m-ati inteles gresit. Ma referea sa mai furati ziua 5-10 min cat timp alaptati, adica atunci sa va relaxati total, chiar sa atipiti un pic ca face foarte mult. Nici eu nu sunt de acord cu dormitul noaptea in pat cu copilul.

Noi suntem bocna amandoua, ne tratam cu oscilo, aliumcepa si hidrastis, sper sa scape bomboana pana sambata ca o botezam. In wekend am fost la strand cu baietii si Ghighi ca am avut intalnire cu mamicile de Arad si la mall la film. Am sperat sa apuc sa ma dau si eu prin magazine dar pas ca Vic a stat doar 10 min la film.

Strumphitza esti o persoana deosebita, cum stii tu la fiecare sa-i spui o vorba buna, te apreciez foarte mult. Ma bucur ca Sofia doarme bine singura si asa reusesti si tu sa te odihnesti.
Al meu trage in continuare cu destul lui, din pacate va mai fi de tras vreo 2-3 luni, mai nasol e ca suntem la finisaje cu casa si ne-am vandut apartamentul, asa ca vrand nevrand trebuie sa se ocupe acolo. A inceput sa ma ajute si pe mine de saptamana trecuta cand m-a durut rau genunchiul, l-a prins rusinea cand m-a vazut cum urc scarile (trebuia sa-mi ridic piciorul cu mana)si de aia tot m-am dus cu copii afara si la activitati si peste tot, nu m-am pus in pat ca aualeu si tolvai.Na important e ca de atunci pune si el mana si ma ajuta cu copii.

BByasmi la mult mai multi ani impreuna, sa va iubiti si sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri. Lasa domle depresia deoparte, unu la mana ca arati foarte bine, doi la mana frumusetea trupului oricum e trecatoare. Nu te consuma pentru ceva ce nu poti schimba, fa in schimb in asa fel sa-ti straluceasca sufletul.

Simonacip te invidiez ca te-ai mutat. Am inteles eu bine, ca ai reusit sa-ti amenajezi tot inainte sa te muti? La mine va fi mai nasol ca am vandut apartamentul si va trebui sa eliberam oricare vor fi conditiile. Plus ca nu-mi mai ajung banii si de mobila, dar nu-i bai curte sa fie. Ce varste au copii tai? Nu-s la scoala\gradinita? Si mie mi-e groaza cand va veni vacanta si va trebui sa le aranjez activitati la toti.

Deea am vazut eu bine, Andreea e din 99? Ca si Daria mea, dar ea e din ianuarie. De ce terminati abia clasa a 4-a? Daria termina clasa a 6a. Scuze daca-s prea bagareata.

Vreau si eu sa va intreb voi curatati bebeii in buric? Eu am curatat-o pe Ilinca ca mirosea a acru, pfui.

Maine mergem sa vorbim la restaurant de meniu, si tot n-am nici o idee de felul 2. N-am nici un chef de clasica friptura, dar nici idei de altceva.

Ce cruciulite se impart la voi la botez? Nu mai stiu cine zicea, ioi da ce de obiceiuri complicate si costisitoare. La noi e simplu fara prea mult tam-tam.

Na ma intorc la treaba. Fac curatenie in dulapurile baietilor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally dar cate grade aveti?

delia

somleac multa sanatate tie si la buburuza!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, pupici la fete!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!!!

Aici este iarasi canicula si nu pot iesii cu bebe ca ne sufocam....treb sa stam in casa!

eu incerc sa ies dimineatza devreme si seara dupa 7

Si noi tot cam asa dar, m-am cam plictisit in casa ....!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Uff sunt manata de bombe, nu-mi mai vad capul de treaba.

Imi cer scuze ca am intrat asa de agresiv cu mesajul de aseara despre alptare, dar ma doare sufletul sa vad cum va framantati si va pierdeti increderea in voi. Cat despre dormitul cat timp alaptati, m-ati inteles gresit. Ma referea sa mai furati ziua 5-10 min cat timp alaptati, adica atunci sa va relaxati total, chiar sa atipiti un pic ca face foarte mult. Nici eu nu sunt de acord cu dormitul noaptea in pat cu copilul.

Noi suntem bocna amandoua, ne tratam cu oscilo, aliumcepa si hidrastis, sper sa scape bomboana pana sambata ca o botezam. In wekend am fost la strand cu baietii si Ghighi ca am avut intalnire cu mamicile de Arad si la mall la film. Am sperat sa apuc sa ma dau si eu prin magazine dar pas ca Vic a stat doar 10 min la film.

Strumphitza esti o persoana deosebita, cum stii tu la fiecare sa-i spui o vorba buna, te apreciez foarte mult. Ma bucur ca Sofia doarme bine singura si asa reusesti si tu sa te odihnesti.
Al meu trage in continuare cu destul lui, din pacate va mai fi de tras vreo 2-3 luni, mai nasol e ca suntem la finisaje cu casa si ne-am vandut apartamentul, asa ca vrand nevrand trebuie sa se ocupe acolo. A inceput sa ma ajute si pe mine de saptamana trecuta cand m-a durut rau genunchiul, l-a prins rusinea cand m-a vazut cum urc scarile (trebuia sa-mi ridic piciorul cu mana)si de aia tot m-am dus cu copii afara si la activitati si peste tot, nu m-am pus in pat ca aualeu si tolvai.Na important e ca de atunci pune si el mana si ma ajuta cu copii.

BByasmi la mult mai multi ani impreuna, sa va iubiti si sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri. Lasa domle depresia deoparte, unu la mana ca arati foarte bine, doi la mana frumusetea trupului oricum e trecatoare. Nu te consuma pentru ceva ce nu poti schimba, fa in schimb in asa fel sa-ti straluceasca sufletul.

Simonacip te invidiez ca te-ai mutat. Am inteles eu bine, ca ai reusit sa-ti amenajezi tot inainte sa te muti? La mine va fi mai nasol ca am vandut apartamentul si va trebui sa eliberam oricare vor fi conditiile. Plus ca nu-mi mai ajung banii si de mobila, dar nu-i bai curte sa fie. Ce varste au copii tai? Nu-s la scoala\gradinita? Si mie mi-e groaza cand va veni vacanta si va trebui sa le aranjez activitati la toti.

Deea am vazut eu bine, Andreea e din 99? Ca si Daria mea, dar ea e din ianuarie. De ce terminati abia clasa a 4-a? Daria termina clasa a 6a. Scuze daca-s prea bagareata.

Vreau si eu sa va intreb voi curatati bebeii in buric? Eu am curatat-o pe Ilinca ca mirosea a acru, pfui.

Maine mergem sa vorbim la restaurant de meniu, si tot n-am nici o idee de felul 2. N-am nici un chef de clasica friptura, dar nici idei de altceva.

Ce cruciulite se impart la voi la botez? Nu mai stiu cine zicea, ioi da ce de obiceiuri complicate si costisitoare. La noi e simplu fara prea mult tam-tam.

Na ma intorc la treaba. Fac curatenie in dulapurile baietilor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
Eu nu il curat in buric ...il spal asa usor deasupra la baita. Legat de felul 2 la botez, eu am comandat lasagna si felul 3 friptura cu toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna si de la noi

buburuza mea e trezita de la ora 8 si inca nu vrea sa adoarma ,intru sa va citesc un pic mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally dar cate grade aveti?

delia

somleac multa sanatate tie si la buburuza!

mamica implinita de fetita si baietel

Dimineata la 9 erau 30 gr...si aseara la ora 20 erau 31 ! I-am luat 2 palariute pt a.l mai ferii de soare !

Mergi la inceput

Vineri vin nasii iar duminica este botezul printisorului meu! Doamne, am asa neste emotii...nu stiu de ce dar le am. Nu sunt decisa cu ce sa ma imbrac...mi-am mai luat o rochita. Poate fac deseara poze sa va arat si sa imi sp si voi !

Strumpitz, burta este la locul ei! Sa speram ca incurand scapam de ea...Am ramas cu acelasi activitate...seara sport(alergat sau bicicleta afara + gimnastica acasa) si ultima masa la 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat aici de vreo 2 sapt. Am un copil tare rasfatat dupa care sunt topita . Dar si la propriu. Nu am timp de nimic altceva, stau numai dupa ea. Cred ca eu am abisnuit-o asa, sa nu o las din ochi 1 minut.
Dar ne facem noi mari...
Am citit cate un pic despre voi, doar ultimile pagini de aici.

Noi am ramas pe laptic de san si cate 1 baby drink.
Ce observ la Daria mea este ca nicio saptamana nu seamana cu alta. Mereu e altceva, ii place sau o linisteste altceva.

Se apropie si botezul nostru si ma ingrozeste faptul ca trebuie sa-mi caut rochie. Mie nu prea imi place shoppingul si cum ziua bebelina mea cere papa la 2 ore, trebuie sa plec cu ea. Si nu imi arde de probat, cautat etc...
Plus ca ma opresc mai mult in magazinele pt bebei. Sper ca nu incep sa fiu delasatoare cu mine

Va pup pe toate

Mergi la inceput