Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Hai mai fetelor , se intampla sa ceara bebicu papa mai des si voi gata va panicati si LP. Pai voi ce mancati toate mesele la fel? Nu vedeti ca si bebeii cu LP la o masa papa 100 ml la alta 150, cer papa mai repede, sau dorm mai mult si refuza bibele. Si bebelasii sunt oameni nu roboti. Inainte de a decide ca bebelu nu se satura se asteapta cantarirea saptamanala. Daca la cantarire rezulta un plus de greutate prea mic atunci se ia decizia introducerii unei mese de lp. Nu uitati ca bebeii mai plang si din alte motive decat de foame si ca orice disconfort ar avea ei se linistesc sugand. Deci chiar daca el face in continuare din gurita si cauta la tzatza nu e neaparat ca nu s-a saturat, poate pur si simplu e mai anxios, e trist mai fetelor ii pare rau dupa trai nineacu din burtica.
Laptele din san se reface foarte repede. Daca vi se pare ca nu s-a saturat alternati sanii, pana suge din unul celalalt deja produce, o sa vedeti ca daca puneti bebele la sanul pe care deja il considerati golit veti simti si voi cum vine laptele si veti auzi si pe bebe cum inghite. Se poate repeta alternarea asta de 2 chiar 3 ori. Numa bine asa se stimuleaza productia si se satura si bebe.

Pisucmic, ce te impiedica sa dormi cand alaptezi? Daca te temi ca vei scapa copilu instaleaza-te la mijlocul patului adica departe de margini, aranjeaza-ti perne confortabil si dai la aghioase.Eu asa m-am perfectionat in somnul cu copilu la tzatza ca imi petrec uneori toata noaptea in fund cu bebica atarnata de mine ( din pacate, dar na oboseala bato vina).

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

somleac asa este cum ai zis, asa gandesc si eu. bebe nu este robot, cateodata vrea papa mai des, cateodata ii este sete. eu niciodata nu m-am gandit ca nu-i ajunge lapticul chiar daca a mancat mai des. vrea mai des ii dau si gata. cu cat mananca mai des cu cat productia de lapte creste, asa am observat.

asa ca fetelor, lasati lp si dati titi la bebei cand vor ei.

si acum.....ce faceti fetele?

noi stam in bratica cu piciorusele pe tastatura, altfel nu ne place azi a dormit si ea 2 ore, nu stiu cum de s-a intamplat ca ziua nu prea mai doarme.

strumphitza de ce-i lasi veioza aprinsa noaptea? poate de aia si se tot treseste. noi facem bezna, stingem tot, doar cand papam noaptea o aprind, cateodata nici n-o aprind ca se face ziua afara.

ally sa stii ca am tocit aleile parcului am tot iesit. este asa cald acum, iesim mai dupa masa azi
si Anastasia a avut gropite de cand s-a nascut, inca i se mai vad, oare raman asa? ca tare mi-ar place

eu alaptez in parc fara nici o jena, prima data mi-a fost un pic asa dar a trecut. pai daca stau toata ziua afara ce sa fac, doar n-o sa vin acasa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

simona a cazut baiatul din pat? off, dragutul de el, si eu atata am mai cazut din pat cand eram mica....
daa, Anastasia doarme tare bine in brate, sa se ia de mana cu Arsenie
ce ma bucur ca esti incantata de noua casuta, este o mare realizare, foarte frumos cred ca este, casa noua, peisaje noi, spatiu mult, gradina....si mai ales familia ca aia este cea mai importanta, sa fie intr-un ceas bun mutarea

Mergi la inceput

ally si eu i-am luat palarioare Anastasiei, este un soare...si ai vazut acum, stat la soare cat mai putin mai ales la cei mici. sau intre orele diminetii si spre seara.

fetelor, voi deja ridicati caruciorul mai sus la bebei cand nu dorm afara? eu as incerca sa i-l ridic sa vad cum sta. cu toate ca nu-si tine caputul chiar foarte bine, si-l mai scapa ea asa cand oboseste.
ai vostri cum tin caputul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Pisuc, eu pana prin august o sa stau mai mult la mama, in Constanta, undeva pe malul Dunarii. Mai venim in Bucuresti pentru un vaccin, o vizita la pediatru, sa depun dosarul de indemnizatie, o iesire cu prietenii etc. Eu stau aproape de statia de metrou C-tin Brancoveanu dar venim destul de des in weekend in Kisseleff ca este mai liniste, ne place parcul, sotul se da cu rolele sau inchiriaza o bicicleta din parc. Nu stiu cand mai ajungem acum, in iunie avem 2 nunti. Te anunt cand mai merg. Nu am fost nici in weekendul care a trecut.

Mergi la inceput

Roxy, Vlad isi tine capul foarte bine dar cand e mai obosit tot asa ii mai cade. Pe mine ma streseaza un pic faptul ca el nu mai vrea sa stea pe burta si cand il pun sa stea pe burta ca sa isi ridice capul asa de tare se enerveaza. De fiecare data se termina cu tipete.
In schimb ii place la nebunie sa stea ridicat pe umar. Ridica capul ca un popandau si urmareste tot ce misca.

Mergi la inceput

raluk exact asa si la noi, nu-i mai place deloc pe burtica, inainte statea, se ridica...acum nimic, sta putin asa, se screme de 3 ori si incepe sa tipe.
si pe umar daaa, ii place si Anastasiei, se uita ea peste tot, sta asa arcuita de spate si cu caputul sus, sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fete dragi din bucuresti, am nevoie de niste ponturi de la voi...eu nu am adus strerilizatorul cu mine, am crezut ca ma voi descurca cu sterilizatul in oala,dar aici apa este f calcaroasa si dupa fierbere ramane calcar pe tot ce fierb.....asa ca sunt in cautare de solutii. cum sa procedez???
unde gasesc si eu pungi sau un sterilizator mai ieftin pt microunde(NU PREFER SoLUTIA ASTA,DAR DACA NU AM CE FACE VOI CUMPARA UNUL) si solutiile despre care se vorbea aici de la chicco????
NEED HELP!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Stefy, gasesti in farmacii. Incearca in farmaciile din marile lanturi: Helpnet, Sensiblu etc ... ce ai prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

am vazut ca vorbiti de tinutul capului
fata mea isi tine foarte bine capul, la 1 luna si 3 sapt deja eu nu-l mai sustin. asta cred ca este datorita faptului ca ea sta foarte mult pe burtica. ea doarme pe burtica.
chiar am gasit-o de 2 ori in pat mutata de-a curmezisul patului. s-a tarat pe coate si din picioare pana s-a rotit la 90 grade.

ce cioara sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Stefy, gasesti in farmacii. Incearca in farmaciile din marile lanturi: Helpnet, Sensiblu etc ... ce ai prin zona.

Mami de Vlad, 21.02.2011

sarut mana

Mergi la inceput