Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Buna dimineata

Nu am iintrat deloc in wkd..efectiv am stat f mult pe afara si veneam in casa sa papam si sa ne odihnim.
Vineri seara a fost cam nasol ca T a avut o criza urata si nu se oprea din plans cand manca si nici dupa si am ajuns cu ea la Medlife la urgenta. Am primit aceeasi explicatie, asta ma bucura ca mi-a confirmat ce mi-a spus pediatra mea#536; aer in burtica fffff mult, atat de mult incat ii impinge sucul gastric inapoi si o ustura. NU stiu fetelor cu ce sa o ajut sa nu mai inghita atata aer, daa o bat pe burtica e ca un balon. Azi mergem la eco abdominala macar pt linistea noastra. In cazul in care este un reflux se da cica nu stiu ce medicament - eu sunt cam sceptica

Acum sa va intreb-pe cele care dati lp- ce biberoane folositi si ce tetina? ( cu cate gaurele?). A mai plans vrun bebel asa de la aerul din burtica?

Duoa faza de vineri, T a mancat frumos linistita tot wkd

Am vazut ca vb de ceai- o sa cumpar si eu ca de 2 zile vad ca face kk ( in fiecare zi) dar tare ca o plastelina si vaaaai ce se mai screme. I-am facut ieri ceai de musetel dar i-as introduce zilnic cate putin.
Am inceput de ieri sa-i dau si picaturi Prottectis la recomendarea medicului ca cica mai regleaza.

Strumph- inca nu m-am vazut cu ana . eu am cam lipsit din carter wkd asta, am vizitat alte parcuri sa mai schimb si eu atmosfera. negresit cand ne vedem acem poze si le postam cu mare drag
Simonacip- ce bine de voi ca v-ati mutata la casa, mi ales acum la inceput de vara. va invidiez iti spun sincer De abia astept sa facem si noi miscarea asta ca nu se mai poate, mai ales daca mai vine un bebe. pot sa te intreb in ce zona te-ai mutat?
Lalely- nu as putea sa-ti dau mari sfaturi cu alapatul dar iti pot spune ca avem bebeii apropiati de varsta si a mea mananca intre 80-130ml in functie de nevoi. Asa cum spunea si Soomleac, ei mananca diferit la fiecare masa. SI eu sunt de parere ca cea mai buna pompa este copilul, Baga-i ceai intre mese, se mai hidrateaza si el.
Pisuc- eu stiu de la asistentele din spital ca atunci cand e cald afara poti sa-i dai ceai sau apa pt hidratare, deci go for it

va pup pe toate si sa ne tineti pumnii pt azi la eco

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

S-a trezit si urla...
Am fugit,...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am cantarit/masurat juniorul!!!!!!!!! la 3 luni jumatate avem 7000gr si 67cm

mamica implinita de fetita si baietel

wow ce grasuneeeel. bravoo!

mami tu arati bestial! termina cu prostiile ca ma bagi pe mine in cel mai adanc butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina noi folosim tetine avent pt 3 luni inca de pe la 1 luna. curg cam repede dar terminam rapid masa . oricine, orice mi-ar spune am asa un butoi dupa mine
daca i ai dA CEVA PRINTESEI PT A O AJUTA SA SCOATA AERUL. ai incercat???

lalely cunosc....a mea mama o tot tine ca fiu miu nu are gatul lung din cauza ca nu l am scos de cap din apa

Mergi la inceput

eu vreau sa renunt la landou, ca e juniorul cat landoul voi il mai folositi??? am sa pun o poza sa vedeti.

Mergi la inceput

Citat:

alexina noi folosim tetine avent pt 3 luni inca de pe la 1 luna. curg cam repede dar terminam rapid masa . oricine, orice mi-ar spune am asa un butoi dupa mine
daca i ai dA CEVA PRINTESEI PT A O AJUTA SA SCOATA AERUL. ai incercat???

lalely cunosc....a mea mama o tot tine ca fiu miu nu are gatul lung din cauza ca nu l am scos de cap din apa

pt 3 luni fol si eu...ea e f haplea si ma gandesc ca daca schimb inapoi la tetina mai mica atunci va trage si mai mult aer.
pt burtica cred ca am fol toata gama#536; infacol, alinan, bonisan,sabsimplec...acum suntem pe debridat si vad ca e ceva mai bine.

Mergi la inceput

alexina cu tetina mai mica nu o sa traga atata aer dar o sa manance mai putin, ca trage mai greu.
merg sa imi schimb cacaciosul...ptiuuu pfii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alexina merita sa incerci biberoanele dr browns, sunt fenomenale. eu inainte foloseam avent si aveam aceasi problema, luca tragea foarte mult aer. am schimbat aventul pe tomee tippee, ceva mai bune dar nu exceptionale. de cand cu dr browns nu mai avem nici un fel de problema!

simo ce bine ca v ati mutat de abia asteptam poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

alexina merita sa incerci biberoanele dr browns, sunt fenomenale. eu inainte foloseam avent si aveam aceasi problema, luca tragea foarte mult aer. am schimbat aventul pe tomee tippee, ceva mai bune dar nu exceptionale. de cand cu dr browns nu mai avem nici un fel de problema!

simo ce bine ca v ati mutat de abia asteptam poze

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

unde le gasesc? ce tetina folosesti? mersi

Mergi la inceput

Citat:

eu vreau sa renunt la landou, ca e juniorul cat landoul voi il mai folositi??? am sa pun o poza sa vedeti.

eu nu am nici acu' landou!

Mergi la inceput