Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am pierdut ditamai mesajul

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pisuc, apa de la humana e sterila, cu continut ffff scazut de nitrati deci se poate folosi ca atare incalzita doar... acum depinde cum vrea petru al tau sa bea ca ceaiul se dizolva si in apa la temp. camerei... eu incalzesc biberonul in apa calda...
somleac, noi vorbeam de apa si ceai nu neaparat de lp...iar cu dormitul cu ea in brate/pat eu una nu pot, chiar daca atipesc ma scol speriata instant... eu una stiu de o tipa care de oboseala a adormit si si-a omorat fetele gemene...asa ca ... prefer sa o pun in patutz, carutz si sa-mi fac eu dunga pe fata de la statul pe marginea respectivului...pana adoarme bb... iar cu calmatul la tata sunt de acord... tare mult mi-a lipsit asta cand am intarcat-o pe aia mare...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scrish si eu dorm la fel cum zici tu de tine...
yasmy, eu zic ca exagerezi cand iti faci griji...si eu ma mai oftic ca deasupra cezarienei pielea numai sta asa dreapta, dar ma consolez ca frate am trei taieturi.... si mi-am luat un slip mai inalt acum[b]

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete.
la ce ora scriu...
M-am sculat ca a cazut fiu-miu al mare in pat..el sforaie in continuare, cred ca nici nu s-a trezit, a eu nu mai pot dormi...

Deci impresii...sunt ca in vacantza, la cabanutza, imi place mult aerul tare dimineata si seara, spatiul mare, scarile (pe care le urc sarguincios doar-doar), apropierea de ai mei...casele si campul ce se vad de pe geam...Problema e ca Arsenie nu doarme prea mult singur...vrea in brate...asa doarme ca si Anastasia...cat pot sa-l duc ...deci Roxy si noi la fel...sau il pun in carut..si acolo doarme leganat...abia astept sa luam umbrar sa pot sta in curte si dupa pranz...alfel e prea soare...din punctul asta de vedere imi lipseste parcul si plimbarile lungi din parc...dar sper sa ne gasim alte obiceiuri...Si alta chestie ar fi ca-s toata ziua cu toti 3..si parca ma simt frustrata ca nu ma pot ocupa cum trebuie de ei...Vreau sa ma organizez si sa incep si cu ei activitati, am o gramada de jocuri luate...cu activitati, carioci,lipici, hartie creponata, puzzeluri...nu vreau sa-i las nici pe ei de izbeliste..

Mati e deja racit ca au tot udat gazonul si s-au balacit, stropit...asta e..gusta si ei noile experientze..si eu invat din ele

Strumpfi...deci si tu cu productia mai mica...bai, dar eu de azi chiar tb sa fac ceva pt ca in 2 sapt e botezul..si arat hidos...macar aas incerca sa ma apuc de abdomene...desi-s asa lenesa..
Pisuc ...poate e doar o faza trecatoare...eu am incercat cu ceai, dar nu bea deloc..nu vrea, poate ar trebui sa cumpar si de la Hipp...am incercat cu alinan.
Ailedabia astept sa-mi iau si eu relax&tone...cand recuperam cu banii
Laviiii...nu te mai stresa, esti super...acum nici perfecte nu mai putem fi, dar macar suntem implinite cu puii nostri
Iony multumim c-ai dat un semn..sper sa gasiti vremuri mai bune
Someleac tot asa des papa fata?? Si al meu e la fel
Scrish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

'neata din romania!!!!! tare-i buna cafeaua la mama acsa!! dau o cafea la ibric..
in ultimile zile nu am mai intrat din cauza 'gatelilor' pt venirea in tara...si acum intra sa dau de veste ca am ajuns ...
puiuta mea afost minunata in avion..zici ca a adus-o barza in avion..a dormit absolut tot drumul si doar ce am aterizat a deschis okisorii...
se pare ca aerul romanesc ii place ...doarme de 9 ore si inca nu s-a trezit...la cipru nu am ajuns la faza de 9 ore somn..
acum sa ma si plang...am fost putin zgarcita cand am luat biletele si am cumparat la o comapanie low cost.. ca si pret a fost super..150 euro dus-intors pt mine si pui,dar am aterizat pe baneasa...fetelo dragi,daca vreodata aveti de gand sa faceti aceasi greala ( sa va 'zgarciti' la bilete) ,ganditi-va de 5 ori...aveam una bucata bebe mic si asttepatm 5 bucati bagaje si nu exista carucior pt bagaje....nu va spun prin ce am trecut ca-mi trebuie vreo ora sa scriu..
azi am sa imi iau un nr rom(pt ca cartela veche am pierdut-o) si am sa postez nr,ca nu-i mare secret...si vreau tare mult sa organizam o intalnire cu carucioare
nu v-oi fi cea mai activa zilele astea,dar am sa intru sa vorbim despre intalnire daca sunteti de acord,cum,unde,cand...
pupicuti multi si dulci la bebeii minunati si mamaicile frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, ce te invidiez!!! imi si imaginez ce frumos e!!!nu ne pui ceva pozici??? si eu deja incep sa visez...sa imi imaginez copilasii cum se vor juca desculti pe gazon... azi sun si eu la cateva firme pt ca sa vedem casute!!

stefy, ce viata pe tine acum!!! veti fi 2 rasfatate!!!

ailed, simo, cred ca am intrat putin in butoi...sambata imi aduceam aminte cum eram acum 11 ani in urma asta strict legat de infatisare, nu ma refer la copilasi. nu stiu cum voi suporta trecerea la 30 ani apoi 40 ani

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

am cantarit/masurat juniorul!!!!!!!!! la 3 luni jumatate avem 7000gr si 67cm

Mergi la inceput

mamici/bebici inca dormiti??sau ati iesit deja afara??? noi papam si apoi iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pisuc..cred ca bebei s-au marit si cer mai mult..Si asa cum zici si tu din cauza activitatii zilnice + oboseala nu mai producem suficient...Si eu ies cu el si dimineata si seara..si este frustrant cand vad ca seara nu mai am lapte.,.Al meu numai vrea ceai nici in ruptul capului.. si iarasi se chinuie de burtica..Macar daca vroia ceai mai dadea parturi...

Somleac..eu noaptea nu am probleme..alaptez si am din plin.Nu ma deranjeaza trezitul..asa canu este cazul sa stau cu bebe la orizontala..Problema este seara inainte de culcare..

Ailed..asta si fac referitor la lactatie:ceaiuri,galafor si Mami de la dacia Plant..As vrea sa iau Schinduf...ce a zis Miki ca ajuta!!Poate ajung azi la Plafar...

La ce farmacie gasesc pungi pt stocare lapte matern???Vreau ca seara cand am mai mult (noaptea) sa mulg ce ramane si sa il stochez..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lavi..eu sunt pe aici.Astept sa se trezeasca puiul sa mergem afara!!
Ce mare este Lucas...
Apropo de asta am fost la un botez unde bebe era de doua ori cat al meu si mai mare doar cu 2-3 saptamani..Am ramas socata..Al meu era un pici pe langa el..

Mama incepuse sa se panicheze ca are bebe al meu ceva de nu este asa mare....I-am zis ca fiecare copil are ritmul lui..dar ce sa te intelegi cu ea...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput