Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, lichide mai multe, galafort, galactogil...ceai de soc si incearca sa te odihnesti seara ca asta da cel mai mult rezultate...sa vad cum fac acum cand a plecat mami si treaba e pe mine
yasmy, pup si multam, i-am luat si eu lui Dodo ceai de la hipp si sa-i spui lui Lucas ca suntem datori de-o cinste cu un bibe de ceai... a baut intai 60 de ml.. ziua urmat 40 si azi 100 ml... si de cand bem ceai partaim si numai urlam de burtica seara, kk facem odata la 2 zile nu la 5. Sa sti ca si mie imi e frica sa ma urc pe cantar , ca au fost socrii aici si am avut azi doi sarbatoriti deci gratar, doua feluri de tort homemade, de maine... mers pe jos, fara zahar...lapte, iaurt, legume fierte...apa, galactogil, relax &tone(la mine a dat rezultate)

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
Lalely draga si Madutza (sper ca nu mai esti suparata!) - uite ca m-au ajuns si pe mine grijile: si mie mi se pare ca nu se satura, azi a avut doua reprize cand a mancat la mai putin de 2 ore... e adevarat ca a avut si 2 reprize cand a mancat la 3 ore, iar noaptea doarme 6 ore legate, dar eu sunt cam rupta.
Cred ca e si caldura si cere lapte de sete, dar eu simt nevoia unui somn ziua, iar el ziua doarme doar in parc, si cate 4 ore, dar eu sunt cu el, si cand ajungem acasa el e super vioi, si vrea activitati, nu mai doarme pana pe la 23 ... Sper ca de marti sa o mai trimit pe mama cu el in parc si sa dorm si eu cate o ora macar ziua...
Deci sunt cam ametita acum, al meu sotz mai are un examen intre 8-15 iunie (mi-e si mila de el ca numai de invatat nu-i arde).
Si am inceput si eu sa ma gandesc daca e necesar sa-i dau apa sau ceai sau mai stiu eu ce...
Mai vedem in zilele urmatoare si va tin la curent. Dar sa nu radeti de mine daca va intreb de apa, ceai si alte alea...

Va imbratisez si noapte buna

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

dai ceai pisuc, ca nu ii tine de foame, dar ii satisface nevoia de sete... uite ieri la noi a fost frig si nu i-am dat, azi miorlaia desi mancase de o ora si a baut 100 ml ceai si dupa nici 2 ore a papat iar..iti recomand ceai de anason , chimen si musetel de la hipp, e instant are dextroza nu zahar si eu zic ca fiind instant e sigura doza fata de cel fiert si poti sa si il faci unde, cand vrei...aici e apa de la humana sterila si fara nitrati eu am luat-o ca si pe ceai de la dm...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

pupic lui yasmy pt ideea cu ceiul hipp
noapte buna si de la noi....
nu stiu cum pot sa intru de maine ca numai am ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed ma bucur din suflet!!!
la mine nu e vb de kg/greutate ci derestul

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma retrag si eu....ma cam cuprinde putina depresie...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ailed, Si cum il prepari - cu apa Humana fiarta sau ca atare? pusa in biberon peste doza de ceai instant? Multumesc! Nu m-am decis daca si cand sa-i dau, dar nu stiu cate saptamani de canicula voi rezista eu in ritmul asta...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Hai mai fetelor , se intampla sa ceara bebicu papa mai des si voi gata va panicati si LP. Pai voi ce mancati toate mesele la fel? Nu vedeti ca si bebeii cu LP la o masa papa 100 ml la alta 150, cer papa mai repede, sau dorm mai mult si refuza bibele. Si bebelasii sunt oameni nu roboti. Inainte de a decide ca bebelu nu se satura se asteapta cantarirea saptamanala. Daca la cantarire rezulta un plus de greutate prea mic atunci se ia decizia introducerii unei mese de lp. Nu uitati ca bebeii mai plang si din alte motive decat de foame si ca orice disconfort ar avea ei se linistesc sugand. Deci chiar daca el face in continuare din gurita si cauta la tzatza nu e neaparat ca nu s-a saturat, poate pur si simplu e mai anxios, e trist mai fetelor ii pare rau dupa trai nineacu din burtica.
Laptele din san se reface foarte repede. Daca vi se pare ca nu s-a saturat alternati sanii, pana suge din unul celalalt deja produce, o sa vedeti ca daca puneti bebele la sanul pe care deja il considerati golit veti simti si voi cum vine laptele si veti auzi si pe bebe cum inghite. Se poate repeta alternarea asta de 2 chiar 3 ori. Numa bine asa se stimuleaza productia si se satura si bebe.

Pisucmic, ce te impiedica sa dormi cand alaptezi? Daca te temi ca vei scapa copilu instaleaza-te la mijlocul patului adica departe de margini, aranjeaza-ti perne confortabil si dai la aghioase.Eu asa m-am perfectionat in somnul cu copilu la tzatza ca imi petrec uneori toata noaptea in fund cu bebica atarnata de mine ( din pacate, dar na oboseala bato vina).

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

somleac eu sunt doar la primul copil dar peste tot am citit ca nu e bine sa dormi cu bebe in pat, existand risc de sufocare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ai dreptate, dar daca-i dai in fund (de fapt semisezand)cu bebele in brate nu se intampla nimic. Si la somnul de peste zi chiar nu vad nici un pericol ca nu-i somnul asa de adanc. Si bebeii vostri sunt deja maricei , hai ca nu te urci peste ditamai bebele chiar asa fara sa simti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu in somn imi mai "alint" barbatul cu cate o palma sau sut, in functie de dispozita de moment

Mergi la inceput