Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Alina, multumesc!
Many Te mai gandesti la un FIV anul acesta?
Melisaca sa nu fii stresata!
Eu joi voi merge la control, poate stabilim si data cezarienei. Am spalat hainutele lui bebita, mai trebuie sa le calc. Saptamana viitoare vreau sa finalizez si cumparaturile si pe urma pregatim bagajul de spital.
Cristy, ce mai zice dr. tau, cand te programeaza pt cezariana?

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari Bianca, sa creasca mare si sanatos alaturi de fratiorul lui, iar tu mami refacere rapida. Sa inteleg ca a fost nastere naturala ?
Adria, anul asta nu cred ca vom mai face nimic, nu sunt pregatita psihic si nici fizic (inca mai trag consecintele chiuretajului) de inca un pas, clar un nou FIV iese din discutie, mai avem 4 embrioni criogenati. Acum plecam in vacanta, apoi sa finalizam cu gradi lui Vlad si in toamna ma intorc la munca. Daca o sa consider ca sunt pregatita poate facem un crioET prin ian.-feb. Momentan nu fac planuri, durerea este inca acuta si din pacate la noi nu s-a intamplat o singura data.

Va pupicesc si astept sa citesc despre nasteri usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Many, iti doresc sa te refaci repede! De fapt sunt sigura ca asa va fi, eu cred ca noi, cele care am trecut prin neputinta de a avea un copil si am asteptat atat, am incercat multe pana chair si unul, doua, trei... FIV-uri, suntem fete puternice. Mereu ne-am ridicat si-am mers mai departe, nu? De pe vremea cand asteptam luna de luna sa nu ne mai vina ciclul... si nu se intampla.
S-aveti vacanta frumoasa!

Cine intreba de burtiera... nu are legatura cu operatia . Asta e f jos si din pacate burta ramane mult peste operatie... Cel putin asa a fost la mine. Si in plus pe mine nu m-a durut operatia mai deloc. Bine, in primele zile, normal. Dar medicul meu mi-a spus: oricat de greu e, fa miscare de a doua zi, ridica-te, mergi la copil, plimba-te pe hol, fara sa exagerezi. Si a avut dreptate. E greu, nu faceti excese, dar miscati-va. Asta pt cine e la prima cezariana
Va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Many, iti doresc o vacanta frumoasa si sa te refaci rapid fizic si psihic! Te imbratisez cu drag si sper din suflet ca anul viitor Vladut sa aiba o surioara/fratior!

Alina, ce mai face Luca?
Melisa, Cristy
Bianca, refacere usoara!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

bianca, felicitari, sa va traiasca copilasul, ce nastere rapida ai avut, sper ca nu a fost prea dureros, te pupam, sanatate multa si asteptam sa ne povestesti cum a fost
adria, am fost la control si se pare ca vom face cezariana nu weekend-ul acesta, weekend-ul viitor, deci 17-19 iunie, nu am stabilit insa exact, saptamana viioare joi voi merge la control si vom stabili exact, asa ca mai mult de 10 zile nu mai avem, bebeii au crescut, baietelul are 2700g iar fetita 2850g, se misca in permanenta iar eu incerc sa stau cat mai cumintica pentru a nu se declansa nasterea mai devreme, la tine cum a fost la control, ce ai stabilit cu medicul?
many, vacanta placuta si doamne ajuta sa te relaxezi cat mai mult si sa vii cu fortele refacute
fetelor, medicul ne-a spus sa ne cumparam trusa de epidurala, o putem cumpara de la orice farmacie? ar trebui sa fim atenti la ceva anume?
noi am terminat de aranjat camera bebeilor, hainutele, bagajele de spital, mai avem de cumparat doar trusa de epidurala si burtiera
melissa, alina si toate fetele

and the miracle happened... 35 + si
AMR 10 zile!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Multumesc mult ptr. incurajari, cu toate ca nu mai sunt o burticutza de a voastra.
Adria, Cristy ce putin mai aveti, sunt cu gandul la voi, sa aveti o nastere usoara si recuperare rapida.
Cristy care este faza cu trusa de epidurala? mergi cu ea de acasa? si daca te apuca nasterea si nu o ai cumparata, ce faci? La ce spital o sa nasti?
Asa cum zicea si Alina , operatia de cezariana este imediat in parul pubian, deci centura nu deranjeaza, cat despre recuperarea dupa ceza., la mine au fost grele primele 2 zile, apoi cu cat ma miscam mai mult imi era mai bine, daca stateam in pat imi era din ce in ce mai greu sa ma pun pe roate.Acasa cum am fost singura am uitat ca sunt operata, acum se mai vede foarte putin operatia.
Va pupicesc apasat.

Mergi la inceput

many, eu nasc la elias, medicul mi-a spus ca trebuie sa-mi cumpar trusa de epidurala. presupun ca o voi cumpara de la farmacie, daca m-ar apuca nasterea si n-as avea-o nu stiu ce s-ar intampla, dar nu prea ma mai mira nimic, la cat de dotate sunt spitalele din romania, pup

AMR 10 zile!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

many, eu nasc la elias, medicul mi-a spus ca trebuie sa-mi cumpar trusa de epidurala. presupun ca o voi cumpara de la farmacie, daca m-ar apuca nasterea si n-as avea-o nu stiu ce s-ar intampla, dar nu prea ma mai mira nimic, la cat de dotate sunt spitalele din romania, pup

AMR 10 zile!!!

Aha, am auzit de practica asta la Elias, am crezut ca este numai ptr. epidurala simpla nu si ptr rahianestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

AMR 10 zile!!!

cristy ma bucur sa aud numai vesti bune
si eu nasc tot la elias dar dupa 23iunie...pup si tin pumnii

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....15zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

many, dar la rahianestezie se foloseste trusa de epidurala, nu? sau se foloseste numai la nasterea simpla?
vero, si eu ma bucur sa aud de tine, tu cu cine nasti la elias?
adria, ce mai faci?

AMR 10 zile!!!

Mergi la inceput