Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Cristy, uaaau ce mari au crescut bebeii! Si ma apuca emotiile cand ma gandesc ce putin timp mai este pana la marea intalnire! DDoamne Ajuta, sa ai o nastere usoara si mult laptic!Te pup si stai cumintica pana pe 18 iunie!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Veronica, si tu mai ai putin! Nastere usoara si bebe papacios!

Melisa, la tine cand ar fi DPN?

Many, pupici speciali pt tine si Vladut Unde plecati in vacanta?

Alina,Bianca, Oria, Mirela, Gabi, Pisuc, Monas p toate mamicutele noastre!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

many, dar la rahianestezie se foloseste trusa de epidurala, nu? sau se foloseste numai la nasterea simpla?

and the miracle happened... 35 + si
AMR 10 zile!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Nu stiu sa-ti spun, eu am primit de la spital (Filantropia), dar ca procedura a fost ceva asemanator cu o epidurala simpla, am inteles din ce povestea o mamica din post operator care facuse epidurala si pe ele le tinea anestezistul sub obversatie cateva ore dupa nastere cu noi cele cu ceza.
Ce putin mai ai, ma ia cu fior cand vad AMR-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Vero si tu mai ai asa putin, tin pumnii ca alaturi de Adria si Cristy sa ne aduci vesti bune. Bafta multa fetelor.

Adria anul asta mergem in Belek-Antalya, am usoare emotii ca noi anul trecut am fost in Rixos Lares si a fost ok, acum am zis sa mergem in Belek dar nu am gasit locuri la Rixos asa ca sper sa fie ok ptr. Vlad hotelul ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

many, dar la rahianestezie se foloseste trusa de epidurala, nu? sau se foloseste numai la nasterea simpla?
vero, si eu ma bucur sa aud de tine, tu cu cine nasti la elias?
adria, ce mai faci?

and the miracle happened... 35 + si
AMR 10 zile!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

nasc cu dr popian ioana....
multumesc fetelor
many_bani
adria42 nastere usoara si tie si bebe mancacios

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....14zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

In primul rand vreau sa o felicit si eu pe Bianca, care am inteles ca a nascut...felicitari si sa-ti traiasca bebele!

Adria, DPN-ul meu este 21 iulie, dar nu cred ca voi ajunge atat de departe, am fetita si stii cum se spune ca ies un pic mai devreme fetele.Insa mi-as dori ca macar pana pe 4-5 iulie sa mai stea, ca sa apuc sa iau si eu indemnizatia...altfel de iese mai devreme nu fac cele 12 luni de cotizare inainte de nastere.Acum cum o vrea Dumnezeu, pentru mine pe primul loc este sanatatea fetitei mele, cum de altfel este pentru toate mamicile.

Mai am asa putin ca nu realizez inca, un pic asa ma iau gandurile, de cum va decurge nasterea, tinand cont ca eu am tot zis ca vreau sa nasc natural.
Ma gandesc ca poate nu rezist durerilor, apoi ma gandesc ca mai am si circulara de cordon, apoi ca am stafilococ auriu.Acum ma intreb daca mai am si alte infectii si eu nu stiu, la inceput de sarcina am avut tricomonas, am luat clotrimazol dar nu mi-a mai repetat lama..poate ca ar trebui sa cer eu acum?

Fetelor ce repede a trecut timpul , parca ieri ma stresam ca nu pot fii si eu mamica unui copilas, voi tot asa simtiti?

Adria, tu pe cat ar trebui sa nasti?

Crysty , tu urmezi?

Care urmati fetelor acum?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Alina multumesc ca ai anuntat fetele

Da, am avut o nastere naturala foarte rapida. Contractiile dese si dureroase, alea de te pun in genunchi, nu m-au tinut foarte mult, probabil vre-o 20 de min, iar din momentul in care am urcat in masina am inceput sa simt nevoia de a impinge. Cand am intrat in spital, adica dupa vre-o 15 min cu masina, nu imi mai puteam opri 'dorinta' de a impinge si din acel moment durerea nu a mai fost atat de mare, probabil organismul fiind concentrat pe iesirea copilului deja. Controlul a aratat ca cervixul era deschis la maxim si copilul pe pozitie si am fost de acord cu ruperea membranelor. Dupa 8 min s-a nascut Stefan. M-am speriat ingrozitor cand i-am vazut fata albastra dar mi s-a spus ca e din cauza socului si in cateva secunde si-a revenit.
Bebe Stefan a primit nota 10, a avut 3,320kg si 50cm.

Tre' sa alaptez revin curand cu mai multe detalii

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor revin si eu cu o veche intrebare...voi a-ti facut injectii cu dexametazona, v-a recomandat medicul sa le faceti preventiv?...Eu tot in dilema sunt si nu mi le-am facut inca, si asta pentru ca am citit ca de la ele bebele se simte pregatit sa iasa si poate iesi mai devreme.

Lamuriti-ma si pe mine, a-ti facut injectiile astea?

Pupici si weekend frumos, chiar de afara e o vreme urata

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Dati-mi voie sa incep cu concluzia: in cazul meu, cu exceptia satisfactiei ca am facut-o si pe asta, disconfortul cauzat de nasterea normala este mai mare decat cel cauzat de cezariana. Abia astazi pot si eu sa spun ca ma simt mai bine si ca ma pot aseza si ridica fara multe ezitari.
Stefan este bine, mananca si doarme pentru moment (sper sa tina cat mai mult faza asta ) si face crampe de 2-3 ori pe zi. Ieri, la 5 zile de la nastere, a fost cantarit si are cu 100g mai mult.

Multumesc tuturor pentru galerie, incurajari si urari
Sarcina usoara in continuare si bebici sanatosi

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Multumim din suflet pentu urari!

Am nascut si eu tot la Elias, cristy1977 trusa am luat-o din farmacie cu tot cu cele 2 anestezice si o sa mai ia sotul tau una-alta chiar dupa operatie, asta la capitolul analgezice. Eu mi-am luat si supozitoare cu glicerina la mine si bine am facut, dupa nasterea prin cezariana oricum de durere nu te poti forta prea tare - nu ca as fi reusit sa fac ceva de miercuri - ziua operatiei - pana vineri la pranz cand m-am externat dar ajuta sa mai scapi de balonare.

Sunt dependenta de burtiera, jumatea mea a luat un chicco, marimea M - in conditiile in care inainte de nastere aveam 120cm in circumferinta si dupa mai aveam vreo 105 - uterul meu era enorm din cauza sarcinii gemelare, acum incep sa arat a om... la 12 zile dupa! Sarcina mi-a apasat pe sciatic, inca mai am dureri de spate urate dar recunosc, centura abdominala, cel putin in cazul meu, a fost o mina de aur! Deja ma pregatesc sa trec pe marimea S. Cat despre kg, ma plangeam ca am luat 23-24 in sarcina. Azi m-am cantarit si deja am cu 15 mai putin! Probabil nasterea si noptile nedormite de dupa isi spun si ele cuvantul...

Sanatate multa, nastere usoara voua, gravidute si prietene dragi de suferinta, si va pupam cu mult drag!

PS: bonsai tot binele din lume, voua...

mama Dariei si Arinei - 1 iunie 2011

Mergi la inceput