Gravidute prin FIV (69)
Raspunsuri - Pagina 4
melisa28 spune:
Adria, nici eu nu sunt foarte tanara, am 30 de ani.
Mi-am dorit sa nasc natural, pt ca nu am pe nimeni care sa ma ajute dupa ce nasc...mama mea va lucra de dimineatza de la 7 pana la 23 seara, abia din toamna e disponibila sa ma ajute...dar pana atunci imi revin eu,si as fii vrut sa scap atunci, mor de durere in ziua aia dar scapam, insa daca nu se va putea nu se va putea.La mine e faza cu stafilococul asta auriu , micuta mea are cordonul in jurul gatului...
Ma gandesc ca cine stie ce infectii oi mai avea, si eu nu stiu.
Inainte de FIV, la cultura de col imi gasise candida si tricomonas, pt care n-am avut voie sa ma tratez, fiind sarcina f mica, uneori seara ma mai dadeam eu cu unguent canesten...fara sa-l introduc...insa acum mie si teama sa mai ma umblu cu degetele pe acolo sa nu mai iau cine stie ce alt microb.
Si eu sunt stresata la greu, cu indemnizatia care nu stiu daca voi reusi sa o iua, m-am zbatut f mult sa reusesc sa o iau, si cand credeam ca am reustit a mai aparut de fiecare data cate ceva...si multe, multe altele...
Si eu mi-am pregatit asa intr-o gentuta cateva hainute pt bebe la spital, mi-am pus cateva body, cateva salopete, cateva caciulite, 3 perechi de pantalonasi cu botosei, si cateva salopete din plus, si un costumas mai gros.Stiu ca-s multe, dar nu voi naste la mine in oras,si am zis sa am detoate in caz ca poate ploua, e frig.
A, eu mi-am luat cateva cosmetice de la klorane, pt bebe( nu stiu cat de bune or fii dar mi s-au tot recomandat astea)
Fetelor , va doresc sarcina usoara incontinuare
Oria , sa-ti traiasca minunile si sa ai parte de o viata frumoasa de acum inainte alaturi de ele
33+
cristy1977 spune:
alina, multumesc de explicatii, au picat bine, luni ii voi cere si eu parerea medicului meu sa vedem ce spune, din pacate aseara am stat si am analiza problema aceasta dpdv financiar cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa nu le putem recolta, totusi nu am luat o hotarare definitiva
and the miracle happened... 34 + si
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
Bianca B spune:
PREZENT! Inca nu am nascut AMR 1 sapt
Desi joi seara am crezut ca a sosit momentul, am avut niste contractii ... de ma si uitam la ceas sa vad la ce interval se repeta. Dar dupa ce m-am asezat in pat s-au rarit si uita ca inca nu a venit bebe. Toata sapt am vorbit cu Stefan sa mai stea in burtica pana ma impartasesc duminica si apoi poate sa vina pe asta lume la orice ora
Melisa pai daca tu esti batrana la 30 de ani, io la 35 sau alte gravidute la 40 cum sa ne numim, cotoroante? Eu am optat la nastere naturala, sper sa si ajung, fiind ca am deja un nazdravat si ne gandim sa mai incercam si ptr al 3-lea copilas.
Recuperarea dupa cezariana de la prima nastere a fost foarte usoara ptr mine, nu are de ce sa-ti fie frica. Nu am avut ajutor caci am hotarat cu sotul sa incercam singuri si a fost foarte bine caci asa s-a implicat si el in egala masura la cresterea lui David. E mai greu cand ai deja copii care depind de tine.
Oria felicitari si bun venit printeselor! sa cresteti mari, sanatoase si sa aduceti bucurii parintilor
alina06st spune:
Cristy, cu partea financiara Va inteleg foarte bine. Eu nici nu am vrut sa fac o socoteala la cate cheltuieli am avut pana acum cu un copil. Iar voi veti avea doua minuni de ingrijit. Ce sa-ti spun ca n-am mai suportat sa vad cum se chinuie Luca din cauza colicilor si niciu sirop nu-si facea efectul. Ne-a zis pediatra sa luam Colief daca ne permitem. L-am luat si intr-adevar l-a calmat. Nu-ti mai spun cat costa... Sper ca micutii vostri sa fie fara colici. Sunt destule fete la odiseea martie aprilie ai caror copii n-au facut colici!
Melisa, eu am luat burtiera de la Catena. E cu scai (arici). 40 de lei. Vazusem si in piata si mai ieftine, dar cand s-a dus soacra mea sa imi caute n-a gasit, asa ca mi-a luat de la Catena. Atentie, ca sunt si unele de peste 100 de lei. N-are rost. Sunt foarte potrivite si astea mai ieftine. Cele din Catena sunt pe marimi. Va sfatuiesc sa luati cel putin L. Eu sunt slaba si soacra mea mi-a luat S. Cred ca era de copii. S-a dus si a schimbat-o.
Va pup!
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si 2 sapt!
many_bani spune:
Fetelor, recunosc, am citit mai in diagonala, iertare , vroiam si eu sa-i raspund Adriei , noua din spital ne-au recomandat ceai de stimularea lactatiei si galactogil. Dupa ce am ajuns acasa faceam o cana de ceai (cred ca are un litru) si din ea beam toata ziua. Dupa vreo 2 sapt. am oprit si ceaiul si galactogilul ptr. ca noaptea daca nu se trezea Vlad, ma trezeam eu uda rau. Despre centura dr. mea nu o recomanda, insa eu am luat una ieftina si am purtat cel putin prima luna, burta mai am dar cred ca un pic m-a ajutat si centura.
Celule stem noi am recoltat, cred ca sunt cei mai scumpi de pe piata noastra, nu regret si ma rog la DD sa fie bani aruncati, nu stiu daca ptr. al-2-lea copil(teoretic vorbind) as mai recolta.
Noi suntem la tara, este bine, nu caldura sufocanta ca in Buc. si vroiam sa stam pana aproape de data plecarii in vacanta, insa Vlad s-a facut un alintat (bunicii de vina) si imi scoate peri albi.
Va transmitem pupici apasati si suntem cu ochii pe voi si pumnii stransi, nasteri usoare si asteptam vesti bune.
Edit: Cosmetice de bebe noi am folosit numai de la bubchen si am fost foarte multumita, nu am avut nici cea mai mica problema.
Bianca B spune:
A inceput distractia
Dimineata @ 4 au inceput contractiile, inca nu mi s-a rupt apa dar nu mai e cale de intoarcere. Uitasem cat de dureroase sunt
Petrecere 1 anisor Craciun 2010
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca 39+ si mamica celui mai frumos copil din lume
Having a dream come true is a bleassing, not a right.
cristy1977 spune:
bianca, hai ca facem galerie, eu cand aud de contractii nu mai pot de frica, tinem pumnii si asteptam vesti de la tine, sa ai o nastere cat mai usoara
alina, tare bine pica ca ne impartasiti din experienta voastra de proaspete mamici, mie imi este tare teama de posibile colici, asa ca voi tine minte de Colief, ei sa fie sanatosi, in legatura cu burtiera cred ca imi voi cumpara si eu, nu stiu insa daca o voi suporta din cauza cezarienei, nu cumva o sa stranga prea tare pe taietura?
many, ma bucur ca ne scrii, cred ca este foarte bine la tara, iar tie iti va prii si te v ajuta sa-ti revii, ai grija de tine si de puiut
and the miracle happened... 34 + si
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
alina06st spune:
Fetelor, s-a nascut bebe Stefan al Biancai. Mi-a dat mesaj de aseara, dar n-am avut eu timp sa intru sa va scriu.
A nascut ieri la 11.36:
"Nu a fost timp de epidurala, caci s-a nascut in aproximativ 30 de min de la intrarea mamei pe usa spitalului"
Felicitari Bianca! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si 3 sapt!
adria42 spune:
Bianca, FELICITARI!!!
Sa va traiasca Stefan, sa fie sanatos si norocos!
Si pt tine refacere rapida!
36+ cu