FIV 289

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

CYC, draga mea, nu stiu daca ai facut sau nu ET, dar eu iti urez multa bafta si sunt alaturi de tine
Uratica pup fata, burticoasa nu cred ca o sa fiu prea curand.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

many- si tie!cum s-a distrat piticul in vacanta?tu cum esti?

cyc-hai cu vesti bune!

bruna-cum esti?ai luat licenta?hai ca mi-e dor de tine!

mona-ce face burtica?

restul gastii- si bafta!

Doamne ajuta pana la capat!
+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

many- si tie!cum s-a distrat piticul in vacanta?tu cum esti?

+20

Pai numai el s-a distrat, noi am alergat dupa el . Daca anul trecut ne-a fost mai usor ptr. ca nu mergea si se multumea cu ce il plimbam noi, anul asta s-a scos. Pe plaja pleca unde avea chef si a incasat, de vreo doua ori, de la doua rusoaice, duble la kg fata de el (hotelul plin de rusi), la clubul copiilor ne alerga din incapere in incapere (erau pe grupe de varste) la mini disco, se prindea de picioarele animatoarelor, dar problema cea mare era ca nu vroia sa mearga cu noi de mana, iar hotelul avea o salba de piscine pana aproape de mare iar eu eram terorizata ca ar putea sa sara, el ne realizand pericolul. Una peste alta, ne-am balacit in Mediterana si am vazut si cateva locuri noi, oboseala este tot acolo. Acum suntem focalizati pe gradi. iar eu lucrez la psihicul meu cu intorsul la job
Dar tu nu ne spui ce ascunzi in burtica? sau poate ai spus si am sarit eu postul?

Fetelor mai vreau si eu vesti bune pe topicul asta, vreau ca voi sa-mi ridicati moralul si poate sa-mi dati curaj si elan, care in mom. de fata imi lipsesc cu desavarsire.

Vreau sa veniti cu beta mareeeeeee, ai auzit Cyc ?

Gata, fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
uratica , gata am terminat , aseara am ajuns de la Arad ! 9 scris, 10 oral!
am inceput tratamentul insa cred ca e degeaba ca nu mai vine cm si daca nu vine azi- maine , nu ma incadrez in timp!
cyc tin pumnii stransi si astept beta mare!
many lasa ca va fi bine si pt noi , nu te stresa!
monaramona tu cum esti?
daniela cum a fost in romanica?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor am fost ,plecata dar am recuperat ..bebe bate tare din picioruse m-i se ridica si bluza cateodata.pe mine ma doare in dr cu prelungire catre ovar din cauza ligamentelor care se intind ..in greutate am luat 7,5 kg si luni fac 24 de saptamani
astept vesti de la voi

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Scumpele mele, am intrat ca sa va linistesc putin, Et am avut luni 27.06. cu 3 embrioni, unul cu fragmentari. A 2-a zi am zburat la Londra, la sora mea, caci azi 01.07 e ziua nepotelei cele mici a facut 3 ani, ne intoarcem pe 13.07, dupa ce ar trebui sa fac testul beta hCG, deci ori raman... ori imi vine CM. Eu una la capitolul calm sunt ok, insa gandurile ca nu prind si bla bla bla sunt , cele care au trecut prin faza post ET stiu cum e: pastile si injectii am la greu si Aha, iar constipatia de la progesteron (ovule+injectabil fac) ma umple de nervi , caci eu nu am avut probleme de-astea.
In rest ma bucur mult pentru tine monaramona ca bebe da tare din picioruse, uratico esti o dulce mai burtico, sarcina usoara va doresc in continuare, oare vom trai si noi sentimentele astea asa de frumoase? Felicitari bruni pentru licentza si doamne ajuta poate reusesti sa faci FET acum, daca nu cand o fi cu reusita sa fie la final many te pup draga mea muuult daniela merci scumpa mea de ganduri, of sper sa reusim toate, rezultatul al toate FIV-urile, FET-urile noastre sa fie cu bebelusi frumoasi si sanatosi.
Bubuligar nu te mai stresa de cum e tratamentul, calmo calmo, apoi cu Dumnezeu inainte, hai fara prea mult stres, ok?
Va pup muuult pentru ca v-ati gandit la mine, sper sa intru cu vesti bune peste 2 saptamani, doamne cat de lung imi pare! Pana atunci bafta tuturor fetelor in focuri ori atunci cand vor incepe un FIV. DA si concediu placut cu timp frumos, sigur ati plecat prin concediu, caci e o pauzaaa pe aici, bate vantul si noi nu mai scriem mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete frumoase!

cyc-sa dea Domnul sa fie cu ochisori!cat despre constipatie..eu nu am avut in viata mea..dar cum s-a instalat sarcina cum a aparut si la mine-asa ca e semn bun!insa ai grija sa nu mananci pere sau sa bei ceaiuri sau alte cele,ca nu e bine..incearca multe supite,ciorbite si lichide la greu! si te asteptam cu beta mare!

bruna-felicitari!sa dea Domnul ca de-acum toate sa mearga struna si sa vina si piticul-pitica!tare dor imi e de palavragelile noastre!

many-eu am o fetita..inca nu e sigur 100%..peste 2 saptamani am morfofetala si atunci aflu sigur..hihi..cat despre pitic..cred ca ati venit mao obobsiti decat atunci cand ati plecat!insa merita efortul!

mona-si pe mine ma mai dor ligamentele si mai nou nu pot dormi..nu pot sta nici pe stanga nici pe dreapta!dar e superb!sarcina usoara in continuare!

cat despre noi..ne place sa dansam noaptea de pe la 23 pana pe la 5 dimineata..suntem cheaune de somn insa fff fericite!dam din picioruse cand papam inghetata,nectarine sau ciocolata cu rom!in rest..am pus deja 12 kg pe mine..insa atata timp cat bebe e bine nu conteaza-slabesc eu!

daniela-bafta si tie fetita frumoasa!sper sa traiti si voi cat de curand minunatia pe care o simt eu acum!

fetele-vad ca piticuta mea va saluta,se misca....trebuie sa ne punem in patut..asa ca va pupicesc si va doresc o minune ca cea din burtica mea!

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

CYC, tu cum ai suportat Zomacton? ai avut ceva efecte adverse de la el? am citit ca l-ai avut in tratament si acum vad ca l-am primit si eu. Are vreo eficienta?
Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia1976 spune:

buna fetelor sunt felicia si as dori sa-mi spune-ti dupa cit timp poti sa mai faci un alt fiv dupa unul esuat.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

felicia parerile sunt impartite! medicul meu mi a spus ca e ok 3 cicluri! altii spun 6!
bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput