FIV 289
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria monaramona eu sunt bine.. practic incep si eu tratamentul pt FET in 26 iunie, sper sa ma incadrez pana in 22 iulie, apoi clinica intra in vacanta! daca nu reancep tratamentul in septembrie! eu incerc sa l fac acuma, depinde cat de la fix imi vine cm.. in rest toate bune ... "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
uau, intrii in linie dreapta!!!!!
de pastele viitor vine iepurasul la voi!!!!!
o sa fie cu ochi, vei vedea!
tinem pumnii!!!!
castelana mami fericita
CYC31 spune:
many_bani scumpa mea, sarut mana din sufet pentru ca-mi esti alaturi, iti doresc concediu placut, sper si tu cand te intorci sa vii odihnita, cu bateriile incarcate si plina de fortza si putere ca sa faci pe bebe 2 mult dorit. Multi
Bruni doamne ajuta si tie, bagi acum un FET? Ce bine! Ma rog sa reusesti,c a si tu la fel meriti din plin. Suntem doar noi doua in iunie? Bafta
Castelana merci draga mea, ce dulce si buna esti cu noi, iti tin pumnii si tie cand vei incepe pentru bebe 2, sper sa scapi de operatie de varice, poate nu va trebui unei mamici fericite.
Azi a venit si CM (in a 29-a zi, asteptam ieri sa vina, mai ales ca am dansat la nunta pana la 5 dimineata) deci sper sa ma incadrez cu stimulare+punctie+ET pana pe 28 iunie. Maine am eco 1+analize de sange, apoi injectare la greu
Gata plec si va pup pe toate, monaramona mai ales pe tine+bebe, uratica si toate gravidutzele noastre de aici, scuze fetelor, dar ma pregatesc sa plec la Bucuresti, apoi ma intorc iar maine la Ploiesti.
Pupici tuturor
bubulicagar spune:
buna fetelor!desi va urmaresc de f.mult timp acum e momentul sa fiu,,vizibila,,ma pregatesc pt. primul fiv la marinescu.mai bine spus astept menstra pt. a-mi face programarea.as fi recunoscatoare fetelor care merg la giulesti daca m-ar ajuta cu sfaturi!am toate analizele gata,iar acum urmeaza histeroscopia si spermograma la giulesti.sper sa fie bine.
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Va urmaresc de ceva timp, ma bucur enorm pentru cele care au reusit sa obtina in sfarsit o sarcina , le doresc multa sanatate si bebei sanatosi nascuti la termen.
Am facut si eu luna aceasta primul FIV pe 06 iunie am avut embriotransferul ( 3 embrioni trasnferati in ziua 3 de la punctie)si astazi ar fi z9 de la ET. Simptome de sarcina nu am in afara sanilor care sunt umflati si durerosi si merg destul de des la toaleta (dar mi s-a recomndata sa beau multe lichide pentru ca am avut hiperstimulare si am fost f balonata ).Vineri mi-a spus sa merg sa fac testul la sange, am citit ca multe dintre voi l-au facut mai devreme de a 12 a zi de la ET , dar mi-e f teama sa ma duc sa-l fac si vineri. Dimineata asta cand m-am trezit dupa urina am observat pe hartie ceva galben nu mult cantitativ si nu stiu ce ar putea fi sunt cam speriata ce-i drept, iau arefam 1 la 6 ore si vitamine ogestan si femibion.ati patit careva asa ceva imi puteti spune va rog ce ar putea fi?
simonia spune:
vreau sa intreb si eu cate ceva despre histeroscopie si chiuretaj !
cine imi raspunde PM?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
uratica spune:
cyc, bruna- tinem pumnii!
monule- mamica si bebele!
many-hai cu forte proaspete!vrem sa te vedem din nou burticoasa!
restul fetelor-!
Doamne ajuta pana la capat!
+19
CYC31 spune:
Sarut mana uratica scumpa si buna burtica!
Eu maine am punctia (aveam 5 ovocite, insa din cauza zborului de marti, nu am mai facut stimulare pana luni , deci nu-mi pun baza in toti, macar in 2) Am bagat atatia bani si hormonale in mineee zici ca-s beata , insa aseara am facut si pregnylul. Acum gata, cu Dumnezeu inainte.Sper sa fie ok sa fertilizeze si luni am ET. Tu cum te simti? Sper ca esti ok, si bebe la fel, te pup muuult pe tine+bebe si pe voi toate
Monaramona te pup si merci de ganduri. Sarcina usoara in continuare sa ai.
Bruni ce mai faci? Ai zis ca incepi tratamentul pe 26 iunie. Bafta!
Simonia ai facut histero, te-ai lamurit cum e, sper ca esti bine.
Bubuligar bafta si tie, cand vei vrea sa incepi FIV-ul!
Aha da, am si eu o rugaminte daca aveti timp si doriti, imi votati si mie nepoatele, sunt la un concurs foto, poate vor avea sanse mai multe si cu votul vostru (merci in avans)
Cea mare aici http://www.venturephotography.com/uk/little-face-of-venture/?faceid=8840
Cea mica aici http://www.venturephotography.com/uk/little-face-of-venture/?faceid=8841
Pup pe toate fetele cu drag, concediu placut celor care se gandesc la asta, noi de marti dupa ET plecam la sora mea unde sotul o sa faca shoppinh iar eu Poate la intoarcere vin si eu cu vesti bune, daca o vrea Bunul Dumnezeu.
bubulicagar spune:
nu este nimeni care a facut fiv la giulesti?va rog!e asa de speriat,,tratamentul,, de acolo?am auzit tot felul ,,de povesti,,.este primul meu fiv.nu stiu la ce sa ma astept.
daniela74 spune:
hello,hello.....am revenit,frumoasa Romanica noastra,mi-a placut mult,dar acuma gata,la munca
Cyc,draga mea probabil ca ai avut azi Et,vino cu vesti.Sper sa fie totul bine si peste 2 saptamini sa ne dai vestea cea mare
Brunico tin pumnii strinsi,sa fie cu ochisori frumosi
va pup fetelor,mult noroc sa avem
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD