FIV 289

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia1976 spune:

atunci trebuie sa mai astapt ,e greu dar asta e .bafta la toate fetele care sunt in focuri si hai cu beta mare.
va pup

Mergi la inceput

multam .trebuie sa astept asta e bafta la fetele care sunt in focuri si hai cu beta mare.va pup

Mergi la inceput

multam.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicia si medicul meu spune ca la al-3-lea ciclu se poate incepe inhibarea/stimularea. De fapt la mine asa a fost.
Bafta.

Mergi la inceput

Many bani tu la al citela fiv ai reusit si cu ce embrioni de 3 zile sau cu blastocisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetelor
ma scuzati ca nu am mai intrat de mult dar Tudor imi ocupa maxim timpul..de o saptamana am inceput si diversificarea..papam cu pofta dar tot lapticul e favoritul nostru
mai avem putin si facem 6 luni..sunt fericita..fericire ce v-o doresc si voua din suflet
pup cu drag toate fetele

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Felicia, medicum meu recomanda minim 3 menstre libere.

dar mai stiu cazuri( nu-i asa, Angieangie?), cand s-a asteptat doar doua.. si a fost cu noroc!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia1976

Many bani tu la al citela fiv ai reusit si cu ce embrioni de 3 zile sau cu blastocisti

Eu am mai multe incercari, 3 FIV-uri si un FET, am reusit la 2 FIV-uri dar sarcinile s-au oprit din evolutie (ultima luna trecuta) si FET-ul, am un baietel de un an si 8 luni. Totdeauna am transferat 3 embrioni de ziua 3, la clinica unde am facut eu (MNL) nu folosesc blasto. Proful cu care am facut eu stabileste impreuna cu pacienta nr. de embrioni in fct. de calitatea embrionilor dar si de varsta pacientei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

da asa este..eu am facut un fiv in martie pe 8..si al doilea pe 16 mai et..norocosasa ca vezi ce zice si dr

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Felicia, medicum meu recomanda minim 3 menstre libere.

dar mai stiu cazuri( nu-i asa, Angieangie?), cand s-a asteptat doar doua.. si a fost cu noroc!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Angie,Moshulica mamicile fericite si copilasii frumosi.
Felicia bine ai venit si multa,multa bafta.La fel zic si eu 3 c.m e ok
Uratica,Mona gravidutele noastre dragi,ce mari v-ati facut sarcini usoare in continuare,nu mai e chiar asa de mult.
Brunico felicitari pt.licenta, Au venit uritii,ai inceput tratamentul?
ah....in Romania a fost super frumos
Cyc te-am lasat la urma,desi toate gindurile mele se indreapta acum spre tine,iti doresc mult,mult noroc.Te astept cu vestea buna,cam intr-o saptamina cred,nu?
pup fetele frumoase

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput