FIV 289

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bruni hai cu voinicul norocos !!!!!!!
Daniela74pup cu drag
Mariace repede a trecutsa ne spui si noua sexul

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Donna mula bafta,te asteptam cu rezultate bune si cu un beta frumos la sfirsit
Bruni e super,sa dea Dumnezeu sa reziste voinicelul si sa fie bine,adica un bebe frumos si sanatos
Many,Ioana,Angie,Cyc merci fetelor de incurajari

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

CYC-imi pare rau ,dar totusi inca sper sa ai surpize placute la testul de sange si cel de pipi sa se fi inselat
many-imi da acele sanse din cauza val.mari de FSH,iar azi mi-a venit si rezultatul Amh-si cum ma asteptam -dezastruos 0.15
brunadria-bafta multa!
ioana si daniela -multumesc de incurajari,sunteti niste dragute

Pana vineri cand am urmatorul echo mi se pare o vesnicie,luni erau 5 foliculi pe stg si 3 pe cel dr.unde e chistul-eram dupa 6 zile de gonapetyl,de luni am in plus de gonap.si menopur 75 si gonal f 225

Acum ce vrea DD
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

cyc-ufff..fara cuvinte.........

bruna- fata si sa dea Domnul sa fie bine de data asta!hmm..si tu zici ca a trecut timpul repede..mie mi se pare ca a trecut si trece asa greu..ufffff..

daniela-bafta si tie!

ioanatugs-bafta fata curajoasa!

many-

cat despre noi..am fost la morfofetala-suntem fetita100%-sanatosi,mai mari cu o saptamana si miscatori nevoie mare-de-abia am stat la masurat!deci..am mai trecut un hop..asa ca..e posibil sa venim pe lume in octombrie..si se preconizeaza ca o sa fim de vreo 4 kg! :lol: asta luand in calcul la cum suntem acum!

gasca de fete frumoase!

Doamne ajuta pana la capat!
+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Maria, chiar ma intrebam pe unde esti. 15 sapt. oare ce ascunzi in burtica?
Uratica ma bucur ca sunteti asa bine, sper ca pe mai departe sa fie la fel .
Dandanutz pe unde esti?

Multi la gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bruni sigur va fi cel puternic si va rezista pana la capat..iti tin pumnii
CYC draga mea nu ma asteptam la asa raspuns..imi pare rau ,dar trebuie sa mergi mai departe , viata iti ofera multe bucurii..si trebuie sa ai grija si de sotul tau care sigur sufera si el , dar nu se arata..iubiti-va mult si ai sa vezi ca totul trece si data viitoare va iesi soarele si pe srada ta..stiu ca e o perioada grea dar va trebui sa lasi acolo tot greul si sa vi acasa cu o farama de speranta ..ca va fi odata bine si ptr tine..ai tras mult si DD te va rasplati

25+

Mergi la inceput

fetele mi-am pus poza
haideti,indrazniti...sa ne cunoastem
o seara racoroasa va doresc

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Uratica sa ma scuzi ca te-am intristat, eu la acest FIV 6 am facut totul pe fuga, realismul isi spune cuvantul (dupa atatea nu ma imbat eu cu apa vie, nici nu cred in teste false ) Asa cum spuneam am facut la Londra test de pipi ... negativ. Fetelor dar nu facusem de sange, eu Toma Necredinciosul doar negru pe alb cred. Ieri am ajuns si noi inapoi pe meleagurile noastre (acolo sa ma fi programat dura saptamani, nu mai pun ca si costa peste 100 lire, deci mi-am luat toale decat bani dati sistemului englez medical privat)
Daniela esti o frumoasa, Angie la fel
Bruni deci... sa crezi in acest FET si in Dumnezeu, sa fie cu lipici muuult doamne ajuta. Uite eu cum am vrut sa-mi ascult instinctul sa fac acum, chiar daca emotiile au fost mari poate in cei ce nu simteau ca va fi o reusita. O sa va spun cand am timp cum a fost acest FIV 6 cu toata alergatura mea si uite ca dacaa vrut El am reusit,chiar daca nici eu poate nu credeam sa fie cu atatea pe fuga si drumuri si zboruri. Ca eu am o vorba: daca e sa fie e, daca nu nu! Deci ca mergi cu masina, avionul pe jos, cand vrea Dumnezeu se intampla minunea, crezi in incercarea ta si roaga-te ... atat.
Am intrat dupa ce eram chiauna acum pe seara, abia ieri am ajuns de la Londra, noaptea la 12 am indraznit sa-mi fac singura progesteronul in picior :oops: , a curs putin sange :shock:,... insa dupa toate peripetiile si scepticismul meu... am facut azi beta valoare 108,43, deci... cine sa astepta sa fiu (ca eu nu) sunt gravida. Meritati sa intru in seara asta, caci sunteti surorile mele de suflet, chiar daca eu tot rupta sunt de oboseala. Iete ca a vrut la nashisa (adica sora mea) sa se prinda bebe asta, sa fie plimbat din primele zile cu avionul Acum sper, ceea ce doresc pentru noi toate, sa fie sanatos, sa aibe activitate cardiaca, sa nastem la termen. Am tratament de sustinere in continuare. Azi am umblat de capie de la 11, ce sa mai sper sa vrea Bunul Dumnezeu sa fie bine, nu am cuvinte sa multumesc pentru intr-adevar minunea mea. Va pup si multumesc muuuult ca mi-ati fost si veti fi alaturi.
Gagici mai intru maine ca sunt rupta de oboseala, tot pe fusul de Londra sunt sper ca in vreo 2 zile sa-mi revin.
Bafta fetelor in focuri, nu mai am fortza sa scriu numele voastre ma scuzati

Mergi la inceput

Cyc-ule drag,ce bucurie ,bravo,te felicit din suflet,sa de dea Dumnezeu sa fie bine pina la capat
as pune niste trimbite,dar ma grabesc plec la munca,te pup tare de tot.Doamne am niste emotii de parca as fi eu gravida

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Super tare, CYC!

Asta este chiar o veste mai mult decat neasteptata!
cred ca tu esti motivul pentru care medicii care fac FIV nu recomanda testul de PP pana dupa Beta!

fata draga, felicitari , burtica in crestere pana spre 38-40 de saptamani si BB sanatos si necolicios!

Mi-ai luminat seara cu vestea cea BUNA!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput